IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Always sentimental.Lauantai 16.05.2009 01:00

Joode.
Eli kipeenä ollu taas ja oon saanu viettää laatuaikaa ITTENI kanssa. Pikkuhiljaa seuranvaihto ois poikaa... On mua toki kyselty kahville ja biitsille, mut en kehtaa lähteä ja saada ittiä enempää kipiämmäks ja muiden tartuttaminen ei oo myöskää kovin hyvä idea. Ja tän mun aivastelun kans; teen varmaa kohta jonku maailmanennätyksen, parhaimmillaan 7-8 aivastusta peräkkäin!

Lisäks oottelen kauhulla kuinka monelta kurssilta tulee keskeytyslappu just päivää ennen koeviikkoa.

Joh, mut on jääny nää kirjottelut vähä vähille ni sanon vaan että vappu oli aivan loistava ja tutustuin tosi moneen aivan ihanaan ihmiseen. Olis aivan ihana päästä nopiaa takasin. :) Nii en tiiä, paras vappu varmaa ikinä. :D

Ja sitten viime viikonloppu Levillä luokan kanssa (+Lauri). :D Sieltä mie kipiäks ilmeisesti tulinki, mutta ei se mitää. En ois vaihtanu Singstar/juttelu/sauna/dokaus/musiikista kiistely-hetkiä mihinkää. :D Lisäks olin nii ylpeä itestäni ko ajoin ihan ite sinne menomatkalla. 8---D (no hei. Pienestäki pitäis iloita) Tää oli vissiin vika reissu yhessä isolla porukalla... (Okei, meitä oli vaan puoliluokkaa siellä, mut kuitenki ne suurimmaksi osaksi keiden kanssa normaalisti tulee hengattua). Sinäänsä haikeeta että osa pääsee nyt ylioppineiksi ja lähtee kukin mihinki. Ja sama oottaa ittiä ens vuonna. Hui.

Viralliset tulokset tuli muuten. Matikasta E ja psykasta M. (SE OLI SE YKS PISTE E:STÄ....)

Lisäks oon miettiny iha hirveesti nyt yhtä ihmistä jonka kans en oo ollu tekemisissä varmaa yli vuoteen. Hassua. Tekis mieli ottaa yhteyttä, mutta jotenki en usko et saisin joko vastausta ollenkaa tai sit hyvin lyhyen ja sellasen josta huomaa että "ei kinosta, mene pois". En edes tajua miksi tai mihin se meän yhteydenpito loppu. Se oli outoa ja tuli tosi petetty fiilis.

Kuten nykyään uusien ihmissuhteiden kanssa. Mun pitäs oppia olemaan vähemmän sinisilmänen ja luottavainen, se koituu vielä mun tuhoks, sanokaa mun sanoneen. Lisäksi on muutama henkilö, joille voin osottaa tämän;

"Fuck you. Fuck you very, very much"

Tää on vaan niin naurettavaa. Mun usko ihmisiin järkkyy.

Mutta toisaalta. Onko se pahaksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.