IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 17:35

Tää päiväki alko jo hirveenä ko näin ihan outoa unta. Siinä juoksin Annin perässä pitkin kaupunkia, ko se tahto viiä kortin Ranualle. HMM. Sit oltiinki meillä ja minu entinen TaeKwon-Do-opettaja seiso keskellä olohuonetta pyyhe päällä ja oli vähä et mitä sitä tekis. Me sit mentii Annin kans pihalle ja jätettii se siihe.

Tuli tosi ahistunu olo kuitenki tuosta, liekö sit ne asiat mistä me siinä puhuttiin? Joita en kyl muista. Ahistaa jo sit lisäks ko pitäs tehä taas asioita ennen huomista; siivota, pakata, käyä kaupassa ja kaikkia pikkujuttuja. Ihmisiä en jaksais missäänkä määrin nähä, ei mun kans olis nyt kiva ees olla.

Ja oonko mie vähä epäreilu, ko jos kaverille sattuu jotain hyvää, niin otan sen itteeni sillä tavalla et alkaa angstittaa, ko tietää et itelle tuskin nii koskaa sattuu. Tietty oon tosi ilonen kaverin puolesta, mut silti... Ei vaan jaksas uskoa, et täs elämäs olis kauheesti mitään hyvää mun varalle.

Onneksi saa viikon irtioton tähä "normaaliin" elämään, että josko mieliala palautus ees hippusen verran ko pääsee sukulaisten luo. Tai jotain.

Vihaan talvea ko kaikki tuntuu nii toivottomalta sillo.

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 22:25

Jäin pelaan mahjongia. Ah, yhtä koukuttavaa ko spiderpasianssi.

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 04:00

I got a heart full of pain, head full of stress
handfull of anger, held in my chest
And everything left’s a waste of time


Sometimes I need to remember just to breathe
Sometimes I need you to stay away from me
Sometimes I’m in disbelief I didn’t know
Somehow I need you to go

With no apologies.

[Ei aihetta]Torstai 18.12.2008 23:15

Tää on niin perseestä. Isä muka yrittää korjata Nassea, laittamalla TULITIKUN jonnekki. En tajua. Ei se vaa vissii voi tajuta, että se on RIKKI. R-I-K-K-I.

Argh.

Mad World.Torstai 18.12.2008 01:11

Pitkään jatkunut platoninen suhteeni Nasseen on päättymässä, erinäisten erimielisyyksien takia. Nasse haluais kuunteluttaa musiikkia vaan toisesta kuulokkeesta, kun mie taas ehdottomasti vaatisin molemmista kuuluvan jotain. Kerran kävin vaihtaan kuulokkimetki sen takia, ko en millää tahtonu uskoa et vika ois mun rakkaassa Nassessa. Mutta ei. Nyt mulla tosin on uudet, tälläkertaa valkoset, Skullcandyt. (kuulokkeet, daa) Jos vanhemmat sit tässä tajuais mun epätoivosen tilanteen ja ostais vaikka uuden soittimen. Joululahjaks mieluiten.

Huoh, kerkesin jo kiintyä siihe.

"Why are you wearing that stupid man suit? "Keskiviikko 17.12.2008 03:16

Donnie Darko. Ei oikeasti, se oli jotain niin... vaikuttavaa. Se Frank oli kyllä vieläki karmiva. Oon vaan nii vaikuttunu vieläki siitä leffasta ja kuuntelen sitä tunnaria tässä samalla ko kirjottelen. Ja tässä viel se hyvä puoli, ettei sitä ratkasua tarjota iha valmiina, vaan sitä pitää oikeesti miettiäkki...

Miten mie en oo kattonu sitä aikasemmin?! Taru ja Marru on kehunu sitä ja kaikkea, mutta ei... Suurin kynnys on varmaa ollu se, että edelleenki se Frank oli iha pirun karmiva. Paitsi että James Duval, se joka oli siel puvun sisällä, soli ihana nappisilmä. (Taru tais hehkuttaa sitä joskus mulle) Ja oi.

Mikää leffa ei pitkään, PITKÄÄN aikaan tehny tämmöstä vaikutusta, ei lähellekkää. Paljastetaan nyt mun herccä puoli, mutta ko leffa oli lopussa ja alko soimaan se Mad World, siinävaiheessa kyyneleet vaa alko valumaan.

Ihmiset, oikeasti, kattokaa se.

Dai haasto!Maanantai 15.12.2008 21:38

Sinut on haastettu vaativaan tehtävään, mutta sen takia saat selkeät ohjeet. Noudata niitä tarkkaan.

1. Aseta itsellesi tavoite vuodelle 2009. Se voi käsitellä mitä tahansa ja liittyä mihin tahansa. Se voi olla ihan aivoton tai sitten oikeasti järkevä. Vaikka "hankin itselleni hyvän numeron matikasta". Ihan _mikä_ tahansa käy.

2. Aikaa sinulla on miettiä tavoitettasi tämän kuun loppuun.
Jos asetat tavoitteesi vasta vuonna 2009, olet jo myöhässä. Muista varata aikaa!

3. Haasta ystäviäsi tekemään tämä. Määrällä ei ole väliä. Haastat vain jokaisen, jonka tahdot. Enemmänkin!

TAVOITTEESI:
:: Piirrän mahdollisuuksien mukaan JOKA päivä. Tai ainaki mahollisimman usein.

HAASTEESI:

Artsi2
Dorka
Miakki
Zuzna
Jargo
e|i
-TemppaDaa-
teppis
mgcmshrm
Annimaiju
doeb
Eevis
^ia
[[miia
tywen

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 19:33

Tää on mielenkiintosta. Selasin puhelimen nimiluetteloa ja löysin numeroita joita mulla ei pitäny olla ja numeroita jotka on uusia, mutta mulla ei oo mitää muistikuvaa kenen numeroita ne ois ollu. Olen hämilläni.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 20:04

Its cute in a way, 'till you cannot speak.

Voi turhuus.Lauantai 13.12.2008 20:00

Huone siivottu, Kurt Cobainin päiväkirjat -kirja oottas vieressä tai vaihtoehtosesti Yksin kotona 1 tai 2 kattominen sadatta viiettätoista kertaa. Ah, lokosta. Viikonloput on mitä ihanimpia. Lauantait varsinki. Paitsiettä! Joulukortit, pitäs niitäki alkaa taas värkkäämään. Sääli vaan että mulla ei oo viel pahveja tai mitää :D Nomutjoo. Yritän tässä vaan lykätä väistämätöntä, eli ton koiruuden kans lenkille lähtöä. Sentakia tässä merkinnässä ei ole mitään punaista lankaa tai mitään sinnepäinkään. ASD.


Mut miettikääs, 11pv Jouluaattoon ja 6pv koulun loppumiseen! (enpäs pääsekkää la kouluun ko on SM-turnaus Oulussa, ni siks 6pv)