IRC-Galleria

5-1-5-0

5-1-5-0

suhteellisen triviaalia meininkiä

Tag der UnabhängigkeitTiistai 06.12.2005 23:21

Joo, eli kotiuduin tänään 19.30 mikä voi olla uudenlainen ennätys näin vapaapäivänä.
Eilinen alkaa muikeasti kun pistän kamat päälle ja otan pokerichipit ja kortit ja univormun ja lähden taivaltamaan kohti Maamme Mahtawan Pääkaupungin Keskustaa (lyh. MMPK). En edes kerro mielipiteitä Sipoon liikenteestä, sanon vaan ettei sitä ole.
Myöhästelin sen verran että iskin maastokamppeet ja sen sellaiset säilöön Kamppiin ja odottelin Tsoukin tuloa. Oletteko muuten koskaan kävelleet Tennispalatsin läpi pienet metalliset salkut heiluen ja kaveri vieressä alkaa puhumaan arabiaa kännykään? Trust me, never try.

No tanssittiin hetken ISH:n kanssa ja ditchasin kaikki lupaavat jatkobilemahdollisuudet ja päädyin pelaamaan juholle speedpokeria ja Texas Hold 'emia. Jotenkin uhkarohkealla mutta ah niin seksikkäällä pelityylillä hävisin chippikasoja kanssapelaajien riemuksi.

Siitä sitten taksiin. Jonkin sortin proletariaarinen rikollinen yritti tuplabuukata mun taksini ja pyys kyytiä kytikselle (Go.East.side.!.). Kävele pummi. Pari tuntia unta siskon kämpillä ja herätyskello yrittää saada ylös Lipunnostoa varten. Lyhyen SMS-utelun jälkeen Herrat Isoherrat ilmoittavat ettei ole elintärkeää, reserviläiset ovat kuulema laahustaneet koloistaan kiitettävän runsaslaumaisena. Means couple more hours of sleep.

Siitä sitten jonnekin päin vantaata, ilmeisesti Mika Häkkisen synnyinsijoille tjsp. juhlimaan itsenäisyyttä. Ilmeisesti hymyilin niin kauniisti jollekin tärkeälle ihmiselle kun ne iski mun päälle sellaisen sinivalkoisen olkaliinan, vähän niinku isänmaallinen rähinäremmi. Ihan kivat kemut oli, kivan näkösiä tyttösiä tanssimassa ja paljon veteraaneja joiden kanssa pystyi turista. Sit tietty ne turvallisuuspoliittiset puheenvuorot joita otti miehet harmaissa, Kissamiehet ja maamme Generalismot.

No tässä vaiheessa sitten kävi ilmi että ne kamat on vieläkin Kampissa säilössä ja pitää heittää monituisen kilsan lenkkiä ennen kun pääsee kotiin duunaamaan Sartresta hiton mediaseksikkään kriittistä referaattia. Rokkenrollia.

Niin juu se Sartre

->

Ennenkun menen. Muistutan että tämän vuoden Itsenäisyyspäivän teemana on "60 vuotta rauhaa". Keitäs siitä voisimme kiittää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.