IRC-Galleria

Ehana päivä..Tiistai 12.05.2009 18:29

Ihan jees, väsyttää vaan...taas..
Aamu oli outo, näin ensinnäkin jännää unta. Siinä oltiin Juhon kanssa Turussa (?) ja minulla oli aamulla kahdeksaan meno (kuten tänään olikin). Tuli hiukan kiire Turusta lähteä ajamaan autolla aamulla Kuopioon kouluun, kun olin luvannut Emmille, että tulen sulkapalloharkkoihin ennen koulua. Juho soitti vielä pari kiintoisaa puhelua isälleen tästä Turku ongelmasta :D Lopulta sitten katsoin kelloa Kuopionhallilla ja oli 20minuuttia aikaa pelata eikä minulla ollut mitään välineitä... -.-
En päässy kouluun asti, sillä heräsin. Kello oli 05:20 ja minulla ois ollu herätys 05:45... Makoilin sen 25min kattoa ihastellen ja yritin olla ihmettelemättä outoa unta.
No joo, kouluun ehdin ihan ajoissa ja hissan tuntikin meni ihan mukavasti (ei erityisen outoja muistiinpanoja tällä kertaa). Liikunnassa kävin kävelemässä/hölkkäämässä (ei oikein jaksanu hölkätä :DD) Vänärillä ja Rönössä + satunnaisia katuja kävelin.
Kirjan ja ruusun päivänä meillä koulussa oli piilotettu kirjoja, löysin sitten yhden ja alkumasennuksen jälkeen se rupesi vaikuttamaan ihan kiintoisalta. Haluan lukea ehlottomatti! joo... juu äikässä saatiin takaisin tekstitaidon vastaukset ja sain 5/6, mitä vittua... Ihan outoa, odotin vilpittömästi 3:sta. No kiva yllätyshän tuo on.
Ja vikalla tunnilla sitten saliin kuuntelemaan Sirpa Kähköstä, oli hienoa. Nyt pitäs vaan jaksaa tehdä matikka (joka on ihan kiinaa), enkunaine, enkun läksyt ja lukea sanakokeeseen. Onneksi äikästä ei tullunna mitään. Ois kiva nähdä kultaa ja auttaa häntä, katsoo nyt. Pakko yrittää nyt tehdä nuo läksyt!

ps. aurinko paistaa ja vettä sataa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.