IRC-Galleria

Hiukset (:Keskiviikko 27.05.2009 00:51

Hiukset muuttu ja Aavikko soi.

On minulla mukava työpaikka tiedossa. Minulla oli muistutus että soitan sinne tänään, mutta enpäs kerennyt kun sieltä otettiin aikasemmin yhteyttä (:

Oli mukava jutella naapureille :P

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 00:42

"Just as sure as the sky is blue and the ocean too
I've never lied to you
And I've never, ever done anything
That would render me untrue

What do I have to say
What do I have to do
For me to hear you say
I just wanna be with you

What do I have to change
What do I have to prove
You're never gonna change

It still blows me away somehow
When you seem so proud of the damage that you've done
I'm a puppet in your pagent
I'm a game you played for fun"

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 00:05

"I'll wait in this place where the sun never shines"

Splendid!! <3Tiistai 19.05.2009 08:57

Noniin.
Ihan normi aamu...tai "aamu", yö pikemmiten..
Päätinpä sitten herätä yöllä 3 aikaan, enkä saanut enää unta... Noh, oli kyllä mukavaa katsoa auringonnousua 4 jälkeen... Ihan hyvin saanu aamuhommia tehtyä. Laskeskelin, että näillä unilla jaksan varmaan jonnekin kolmeen neljään asti, sitten vaikka päiväunet nukun.
Jännä kyllä, kun tuntuu jotenki ihan siistiltä, ei stressaa eikä väsytä. Vähän semmonen pöhnä, mutta eiköhän tämä tästä :D Harmi vain, että koeviikko alkaa ... toivottavasti jaksan.
Hyvin kyllä ehti miettiä ja suunnitella asioita. Toki siis yritin nukkua, mutta päätin luovuttaa, kun kello näytti 4:40... Herätys ois ollu tunnin päästä.
Näppäimistö taitaa vedellä viimeisiään... Tämä välilyönti on paska.

(yritin ottaa kuvaa auringonnoususta, mutta ei tullu hienoa... Ois ollu kiva laittaa tähän merkintään, niin ois aamufiilis välittynyt)

Sanna ja kanapiirakkaLauantai 16.05.2009 19:36

Eli tänään ois ollu herätys klo 10, mutta heräsin 7 aikaan, nousin kyllä 9 aikaan oikeasti (:
Söin, tiskasin ja sitten pyykkäämään.
Vein lehdet & mainokset pois (niitä oli ihan vitusti). Eteinen näyttää hirmuisen avaralta :D Siirsin hiukan lipastoa tilan lisääntymisen myötä.

Pyykit pyykätty ja kämppä imuroitu ja puolet pölyistä pyyhitty. Sitten päätin että teen kanapiirakan :D Eli kauppaan tarvikkeita ostamaan :}
Eli piirakkaa teen ja jatkan pölyjen pyyhkimistä :D Sitten enää vain luuttuaminen ja pyykkien haku.

Ilta menee leffojen ja ehkä euroviisujen parissa.
Ihan kiva lauantai.
Kanssakäyminen ihmisten kanssa ei vain ole oikein onnistunut :/ Mutta ehkä tämä on päivä jolloin olen parhaimmillani yksin! Eilen meinaan oli niin ihana nähdä immeisiä, että varmaan vei mehut tämän päivän sosiaaliselta toiminnalta :DD

Uutta profiilikuvaakin on tulossa, jahka siirrän koneelle :D Ollu nämä vanhat niin pitkään kierrätyksessä :P Jottain uutta kesän kunniaksi! (okei minun kuvat nyt lähinnä kiinnostaa vain itteeni, joten tämä ilmoitus oli turha :D mutta onhan tämä MINUN päiväkirjani! Ni!)

Kaunis ikäväPerjantai 15.05.2009 22:19

Elämä kuin leikkipuisto
Kauppakeskukseksi muutettu
Ikävä lapsuuden leikkejä

Haavet kuin parhaimmat ystävät
Aikuisiksi kasvaneet
Ikävä rohkaisevia sanoja

Kadut kuin punaiset langat
Naru sotkuinen ja katkennut
Ikävä selviytymisen tunnetta

Aurinko kuin lämmin syli
Kaukana tavoittamattomissa
Ikävä sinun tuoksuasi

:}

MyyhTorstai 14.05.2009 23:38

Kylmä :S

Slummien miljönääriTorstai 14.05.2009 21:45

herätti tunteita :D
Oli hyvä leffa.

Ehana päivä..Tiistai 12.05.2009 18:29

Ihan jees, väsyttää vaan...taas..
Aamu oli outo, näin ensinnäkin jännää unta. Siinä oltiin Juhon kanssa Turussa (?) ja minulla oli aamulla kahdeksaan meno (kuten tänään olikin). Tuli hiukan kiire Turusta lähteä ajamaan autolla aamulla Kuopioon kouluun, kun olin luvannut Emmille, että tulen sulkapalloharkkoihin ennen koulua. Juho soitti vielä pari kiintoisaa puhelua isälleen tästä Turku ongelmasta :D Lopulta sitten katsoin kelloa Kuopionhallilla ja oli 20minuuttia aikaa pelata eikä minulla ollut mitään välineitä... -.-
En päässy kouluun asti, sillä heräsin. Kello oli 05:20 ja minulla ois ollu herätys 05:45... Makoilin sen 25min kattoa ihastellen ja yritin olla ihmettelemättä outoa unta.
No joo, kouluun ehdin ihan ajoissa ja hissan tuntikin meni ihan mukavasti (ei erityisen outoja muistiinpanoja tällä kertaa). Liikunnassa kävin kävelemässä/hölkkäämässä (ei oikein jaksanu hölkätä :DD) Vänärillä ja Rönössä + satunnaisia katuja kävelin.
Kirjan ja ruusun päivänä meillä koulussa oli piilotettu kirjoja, löysin sitten yhden ja alkumasennuksen jälkeen se rupesi vaikuttamaan ihan kiintoisalta. Haluan lukea ehlottomatti! joo... juu äikässä saatiin takaisin tekstitaidon vastaukset ja sain 5/6, mitä vittua... Ihan outoa, odotin vilpittömästi 3:sta. No kiva yllätyshän tuo on.
Ja vikalla tunnilla sitten saliin kuuntelemaan Sirpa Kähköstä, oli hienoa. Nyt pitäs vaan jaksaa tehdä matikka (joka on ihan kiinaa), enkunaine, enkun läksyt ja lukea sanakokeeseen. Onneksi äikästä ei tullunna mitään. Ois kiva nähdä kultaa ja auttaa häntä, katsoo nyt. Pakko yrittää nyt tehdä nuo läksyt!

ps. aurinko paistaa ja vettä sataa
Tehtävä:
1. Avaa paint
2. Piirrä musta kissa, silmät kiinni
3. Ota tekstityökalu - kirjoita silmät kiinni kuvan yläpuolelle "miau"
4. Haasta kaverisi.

haastan:
roscis
patukki (joka tuskin vaivautuu tämmösiin kissahommiin >:|, mutta sannan mieliks!)
Pringlos
hmmm :D
mono veit mun kaverit!!! :D