IRC-Galleria

TyylitestiTorstai 10.01.2008 01:26

Testi löytyy osoitteesta: http://www.nelonen.fi/tyyliassari/testi.html

Tulos: Viileä tyylittelijä

Valintasi viittaavat viileään tyylittelijään. Tämä tyyli toimii kovassakin urakiidossa, ja viestii kantajansa pätevyydestä ja älykkyydestä. Viileä tyylittelijä valitsee sekä ylleen että kotiinsa harkittua laatua. Materiaalit ovat korkeatasoisia, ja yksinkertaisia vaatteita koristavat hienot leikkaukset ja ja yksityiskohdat. Vaikka viileä tyylittelijä pyrkii uskottavannäköiseen lopputulokseen, hän ei missään nimessä halua näyttää konservatiiviselta tädiltä, vaan olla täysin ajan hermoilla; mieluiten jopa edellä aikaansa. Asuisteikseen hän valitsee linjakkaita hopeakoruja. Hiuksissa tyylittelijä suosii selkeyttä ja graafista leikkausta. Naisellisuutta pelkistettyyn tyyliin tuovat punaiset huulet ja kynnet, hemaisevat alusasut ja ihana parfyymi.

Viileä tyylittelijä rakastaa elektronisia vimpaimia, kunhan muotoilu on kohdallaan. Musta Mac kulkee Minin takapenkillä, ja pullo Vos-vettä sekä Pradan kännykkä käsilaukussa. Jos viileä tyylittelijä lähtee matkalle, on suuntana Berliini tai Tokio. Sushinsa ja vihreän teensä hän nauttii elektromusan tahtiin. Viileitä tyylittelijöitä ovat mm. Sinkkuelämää-sarjan Miranda, Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour, Gwyneth Paltrow sekä Björk.

Hiukset:
Särmikkäät hiukset ovat tämän tyylin ehdoton kiintopiste. Mikäli sinulla on pitkät hiukset tee kampauksista sliipattuja, selkeillä jakauksilla ryhditettyjä "veistoksia". Lyhyissä hiuksissa suosi tiukkoja linjoja etenkin etutukassa. Kiiltosuihkeella korostat särmää ja täydellisyyttä.

Meikki:
Taidokkaasti meikatut iho, huulet ja kulmakarvat ovat tässä lookissa tärkeitä. Virheetön matta iho on täydellinen pohja viileän tyylittelijän minimalistiselle meikille. Nypi kulmat siisteiksi ja ehosta ne ryhdikkäiksi ja paksuiksi, lisäksi harjaa ripsiin kevyt kerros ripsiväriä. Punaa huulet täyteläisiksi ja viimeistele kasvot sipauksella raikasta poskipunaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.