IRC-Galleria

A-ha

A-ha

löytyy galleriasta

Uusimmat blogimerkinnät

ÄLÄMÖLÖLauantai 20.09.2008 21:18

ITEOOT

Miks väsyttää!Tiistai 16.09.2008 10:12

Nukuin sentään sen yli 10h, että aamul olis helppo herää :P ei sitte!

JeJeeMaanantai 01.09.2008 19:56

Hyvä puoli tässä mun uudessa koulussa on se, että tyttöjen vessat on aina vapaana :D Miesvoittoinen koulu :p Haalaritki tuli ostettua tänään ;D vielä ku jaksais järjestellä täällä kämpässä

Pitihän se arvata et tänään sataa!Torstai 28.08.2008 16:12

Aina kun oon menos Riksuun päin, nii sataa :P Tää on joku merkki. Kamat on jo tosiaan viety ja lähden tänään perässä. Voivoi, kun sit pitää järjestellä kaikki ne tavarat ja paljon tavaraa on vielä ostamatta. Oon vaan niin nirso ja sit kun tulee eteen joku suotuisa vaihtoehto, niin hintaa löytyy. Matto, verhot, pesukone, työpöytä ainakin vielä hankinnassa. Ja pitäs toi pyörä kuskata junalla, ku unohtu muuttokuormasta :D

Tosiaan, koulu alkaa huomenna esittelyllä yms. ja sit takas viikonlopuks Keravalle ;D Maanantaina alkaa tositoimet sitten.

Lähenee....Keskiviikko 06.08.2008 21:38

No niin, sain maalattua makkarin PIENELLÄ avustuksella ;D Ens viikol vois siivota kämpän perusteellisesti ja aloittaa tavaroiden raahaamisen sinne. Ei sinne mee huonekaluista kuin sängyn runko ja keittiön pöytä. Paikan päältä aion ostaa tuolit keittiön pöydälle, patjan sängylle, maton, tv-tason, sohvan, pesukoneen... Noi tuli nyt ekana mieleen. Rahaa menee! ;( Mut pakko vähän panostaa, jos meinaa viihtyä. Tän koko prosessin paskin osa on vaatteiden, kirjojen yms. pakkaaminen. Vaatteet ny menee helposti jätesäkkeihin, mut kaikki pikkuroina ja paperit voi perkele.. Ku pitää käydä kaikki läpi, ettei ota mitään turhaa.

no voi hitsiKeskiviikko 30.07.2008 03:17

Kohta en ookkaan enää keravalainen! :( Vuokrasopimus allekirjoitettu ja muutto ens kuussa. Tai no 1.9 virallisesti. Käyn vaan vähä putsaa ja siivoilee kämppää ja uutta maalia pintaan..! Äh, jänskää.

Nyt jänskää!Maanantai 07.07.2008 12:07

Huomenna pitäisi tulla tuloksia yhteishausta! Eli voimme päätellä, että jos en tänne huomenna pahemmin kirjottele mitään, niin huonosti kävi :D Tai sit en vaan malta kirjottaa ;) Noh, näkee sitten. Oon nukkunut sen jonkun 6h viime yönä, nii taidan mennä jatkamaan unia eli stressaamaan noita tuloksia ja myöhemmin päivällä vois tehdä kanakeittoa!

Niin ja meni mökkireissuki iha jees. Tosin mehiläinen pisti suoraan pebaan :D Mitäs istuin sen päälle. Otan kohteliaisuutena, ku ei se kuitenkaan kuollut mun painon takia.

Just jooTorstai 03.07.2008 21:49

Ei oo kyl kauheen kivaa olla töissä kipeenä. Saikut on ollu ja menny, mut tää vaan jatkuu. Antibioottikuuriki viel =\ Toivottavasti viikonlopuks helpottais. Huomen viel iltavuoro ja sit 4 päivän vapaa :)

Missä se kunnon kesä on? :<Maanantai 30.06.2008 01:58

Ää! Tulis nyt kunnon helteet. Tahtoo rannalle! No mut ens viikonloppuna vanhempien mökille Petrin kans. Toivottavasti sillon olis sit hyvät säät, ku on ranta ja kaikki siin. Tulee kyl hyvä viikonloppu ;)