IRC-Galleria

A-ja-O

A-ja-O

I know, that soon i'll be dead...

Rakastan sinuaTiistai 09.06.2009 21:36

Rakastan sinua

Päässäni pyörii monia asioita, oliko tämä tässä, teinkö koskaan oikein, olinko tukena ja turvana. En koskaan saa tietää kuinka paljon oikeasti halusit olla luonani, jos haluat päästä täältä pois enkelten suojiin. Jos haluat pois, kerro hyvä syy olla jäämättä. Anna minulle aikaa näyttää kuinka paljon tahdon olla kanssasi, siihen menee ehkä kuukausi tai vuosi, mutta tulen näyttämään ja sen lupaan, emmehän me kaikki ole luonnon lahjakkuuksia paitsi sinä. Sinä joka aina huolehdit kaikista ja olet aina nurkan takana jos tarvitsen apua. En pakota jäämään, enkä lähtemään, haluan vain olla kanssasi tässä julmassa maailmassa jotta voimme jakaa kaiken taakan keskenämme. En tahdo menettää sinua, en vielä. En ehkä mielestäsi ole näyttänyt sitä, mutta tiedät sen kumminkin.
Emme tule koskaan saamaan kaikkea sitä mitä todella tarvitsemme ja haluamme.
Jos saamme mitä tahdomme, se riistetään meiltä ajanmyötä pois.
Nyt ei ole tärkeää mitä minä ajattelen vaan mitä sinä ajattelet. Oletko koskaan tullut luokseni kertoaksesi kuinka paljon todella haluat olla ystäväni, rakas tai siskoni? Minulle ei tarvitse näyttää sitä verenvuodatuksella tai kyyneleillä, olen aina kuuntelemassa.
Ajattelen joka päivä sitä miten eläisin ilman sinua, en ole löytänyt mitään muuta vastausta kuin se että jäisin kaipaamaan sinua ja vuodattaisin tuhansia kyyneleitä joihin lopulta hukkuisin. Elämän tahto pitää meidät täällä, joiltakin puuttuu siitä se jokin, jonka voi vain itse korjata tai joku rakas.
Tiedän että välimatkamme on suuri ja emme tule näkemään joka päivä, mutta sinun täytyy aina muistaa että olet aina mielessä vaikka en ole vieressä. Huominen, ei ehkä hyvä päivä, mutta se silti on.
Elämässä on monia kysymyksiä joihin täytyy vain löytää vastauksia, jos ei löydy vastausta keksi siihen oma. Jokaisella meillä on huolia ja murheita, ei ehkä samanlaisia mutta ne haittaavat meitä jokaista eritavalla, olemmehan me vain ihmisiä mutta jokainen on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.
Voisin kertoa nyt monta syytä miksi juuri sinä olet se jonka kanssa haluan olla; hymysi, naurusi, miten sitä syöt, kävelysi, jalkasi, kätesi, kosketuksesi, nauravat silmäsi, vaatteesi, puhe tyylisi, hiuksesi, tekstarisi, soittosi, kenkäsi, rakkautesi, tuoksusi ja silmälasisi jotka sinulla voisi olla vanhempana. Keksisin vielä monta asiaa joita sinussa on ja tulee olemaan (ehkä). Mutta kaikkea ei voi pukea sanoiksi.
Elämässä ei tarvitse tehdä suuria muutoksia, emmekä me niitä ehkä kaipaakkaan, eletään päivä kerrallaan.
Kuolemaa haluaminen ei ole sitä että halutaan huomiota tai halutaan tuottaa mielipahaa. Itsemurhat ovat nykyhetken joka päiväinen ongelma. en usko että niillä halutaan huomiota tai jotain muuta vastaavaa, vaan se on ongelma, meillä kaikilla ei ole sitä, joten emme välttämättä ymmärrä.
Portaita pääsee ylöspäin mutta ei koskaan taivaaseen saakka, oikotietä onneen ei ole olemassakaan, ja harha-askel saattaa tiputtaa sinut pohjakerrokseen, mutta silti me olemme aina vierelläsi tukemassa sinua.
3.6.2009

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.