IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Pe-SuSunnuntai 07.05.2006 22:41

Oli kuuma perjantai-ilta Lohjan aavikkomontulla jossa juuri saapunut Mehmed-ryhmä oli saapunut ja pystyttänyt teltat ja aloittanut Dürumin ja Allahin ylistyksen nauttimalla aterian nuudeleita ja makkaraa sekä juomalla "mehua" jota saa Alkosta nimellä Koskenkorva Wild Strawberry sekä Karjalaa ja Karhua, noita pyhiä eläimiä. Asianomainen mehmed laitettiin illan aikana käsirautoihin, johtuen liiasta humal-tilasta, puhui paskaa ihmisten kanssa, tyhjensi pullonsa ja jäi katsomaan tähtiä toisen taistelijan kanssa joka kuului Squad Dürumiin myös. Pieni ylenanto tuli josta pystyi päätellä mitä asianomainen oli syönyt ja sitten hän nukahti telttaan.
Aamulla lauantaina mehmed heräsi hieman krapulaisessa tilassa noin klo 0830 ja meni ulos jossa aurinko oli lämmittämässä hiekkakenttiä. Aamupäivän koitteessa mehmed sekä Squad Dürum sekä muut mehmedit olivat varustautuneet, syöneet, juoneet paljon vettä sekä laittaneet pyhät tatuoinnit käsiinsä odottaen Allahin profeetan Dürumin kutsua Jihadiin. Kutsu kävi noin kello 1300 ja mehmedit siirtyivät Allahin siunaamaan tukikohtaansa metsän siimekseen. Heti alussa ilkeät punaniskat tekivät häirintäiskuja, mutta mehmedit kestivät vaikka menetyksiä tuli. Tarkoituksemme oli viedä mafialta Tarja Haloselle lahjoitettavat viinat sekä antaa turpaan Metal Warrioreille, jotka olivat polttaneet mehmedien pizzerian. Mehmedit solmivat aselevon Mafian kanssa ja kävivät nöyryyttämässä vääräuskoisia punaniskoja, ensin teurastamalla heidät ja sitten viemällä heidän tukikohtansa suojukset ja joukkojen sidontapaikan pois heiltä >:D muhahahha!!!
Klo 1400 pidimme rukoushetken ja kumarsimme Mekkaan kesken taistelun. Ruokatauko alkoi klo 1600 jolloin mehmedit lepäsivät leirissään ja söivät sekä ottivat aurinkoa ja tarkastivat varusteet ja keksivät salakavalan salamurha idean, jota ei voitu käyttää muutoksien takia, joiden takia asianomainen mehmedi joutui toisen mehmed toverinsa ja Splätterien komentajan kanssa mafian vangiksi. Mafia kohteli heitä oikein hyvin, mutta 3 taistelijaa splättäreiltä pääsi läpi ja eliminoi mafian komentajan ja haavoitti toista mafiosoa ja pelasti meidät, vaikkakin yksi vapauttajista saikin surmansa. *snif* Meille tuli kiire ja lähdimme juoksemaan pakoon, mutta huomasimme ettemme pääsisi murtautumaan mafiosojen linjojen takaata pois varsinkaan kun jäimme mottiin mafiosojen taka-ajo ryhmän tultua selustaamme. Pakenimme hieman taistellen alueen rajoille jossa meidät sitten teurastettiin. Palattuani paratiisista huomasin että siirryimme viimeiseen linnoitukseemme, Splättärien tukikohtaan, jossa puolustimme korillista olutta surkeilta ja vääräuskoisilta mafiosoilta, punaniskoilta ja metal warrioreilta. Mehmedit tekivät tiukkaa vastarintaa ja puolustivat urheasti ja eliminoivat hyökkääjät, vaikkakin tappioita tuli paljon mm. allekirjoittanut sai osuman tarkka-ampujasta korvansa taakse ja menehtyi taistelukentälle. Pian hän saapui paratiisista ja liittyi tovereidensa kanssa juhlistamaan juhla-aterialla ja pienellä hiukalla "mehua" voittoa ja jihadin loppua. Kuuntelimme auringonlaskiessa rukouksia ja puhdistemme sielumme ja mielemme verestä ja koimme Dürumin ja Allahin läsnäolon. Istuimme nuotiolla myöhään yöhön jutellen paskaa ja polttaen puita kunnes soimme levon itsellemme.
Sunnutai aamu alkoi tavaroiden pakkaamisella ja sitten kevyellä aamupalalla sekä "ilman paitaa"-pelityylillä pelatulla muutamalla softausmätöllä joka oli huvittavaa sekä runsaasti hikeä tuottavaa jonka jälkeen siivoilimme leiripaikkaamme sekä pakkasimme varusteita valmiiksi. Auringon ollessa keskellä taivasta yläpuolellamme otimme kantamuksemme 3 toverin kanssa ja aloitimme vaelluksemme paratiisin portille johon tuli Portinvartija joka oli erään toverin isä hakemaan meidät paratiisiin. Matkalla joimme kylmää vääräuskoisten juomaa, Coca-colaa, ja söimme banaaneja ja nautimme tuuletuksesta. Kello oli noin 1300 kun saavuin kotiovelleni kantamuksinini ja kun otin pois hikiset ja hiekkaiset varusteeni huomasin oikeassa kantapäässä suuren rakkulan ja vasemmassa pikkuvarpaassa rakkulan myös. Menin virkistävään ja puhdistavaan suihkuun jossa pesin yltäni soran, hiekan, lian, hien ja veren ja tulin virkistyneenä ja puhtaana takaisin.
-Shaid (minä) a member of Squad Dürum of Mehmed Lightning in the conflickt of Gangsta Bang that was fought in Lohja 5.-7.5.2006

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.