IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Pikku ponit MoskovassaTorstai 13.12.2007 00:39

Näin vaalien alla on hyvä mainita eräästä pienestä asiasta Moskovan Punaisellatorilla tapahtuneesta pikku välikohtauksesta. Eräs turisti Meksikosta nimeltä Paco ja hänen ystävänsä Taco, olivat tulleet Moskovaan talvella. No Moskava on kylmä kuin amerikkalaisen jääkaappi tai Canadan hirven kaviot.

Paco ja Taco eivät tietenkään osanneet venäjää, mutta ymmärsivät pian mitä kaikkialla saa ja mitä ei. Vodkaa on mielin määrin, mutta tämä ei mehikaaneille kelvannut. "Queiro tequilla", sanoi Paco Tacolle Punaisella torilla. "La cucaracha, la cucaracha ya no puede caminar, por que le falta, por que le falta marihuana que fumar" vastasi Taco Pacolle.

Kävelleessään Moskovan kaduilla he törmäsivät liikkeeseen, jossa myytiin kaasunaamareita. Taco oli aina halunnut tunkea GP5-kaasunaamarin päähänsä ja juoda Tequilaa sen läpi. Ongelma oli vain se, että tequilaa ei venäjällä ole, mutta Paco sai mahtavan idean. Hän otti pullon vodkaa vastapäisestä kaupasta, kirjoitti lappuun Tequila ja alkoi kaatamaan tätä GP5 filtterin lävitse, naamarin letkun läpi Tacon suuhun.

Taco huudahti: Ay Caramba! Es tequila!! ARRIBAA!!!!! ANDALEE!!!
Pacokin halusi osansa ja tunki myös päähänsä kaasunaamarin ja tekin saman mitä oli tehnyt Tacolle.
Pacokin huudahti: Por los diabolos! Es tequila de verdad!!! Dios Mio!!!!!

Niin meksikolaiset toverimme juopuivat kaasunaamarit päässä venäläisen vodka-tequilan voimasta ja pitivät melkoista mekkalaa. No paikalle sattui tanskalainen mies ja huomasi Tacon ja Pacon kaasunaamarit päässään sammuneina kadun varrelle. Kuten tiedämme tanskalaiset osaavat olla outoa väkeä, kuten oli myös tämäkin. Lisäksi Christinsen oli vetänyt aimoannoksen venäläistä marihuanaa, eli koiranpaskaa+sahanpurua sekä kuivaa vodkaa, ja luuli Tacoa ja Pacoa karvaisiksi naisiksi ja päätti käyttää tilannetta hyväkseen.

Christinsen oli ehtinyt vain pari kertaa vedellä Tacoa ja Pacoa perään, kun paikallinen miliisi saapui paikalle ja tanskalainen kiirahti pois. Tämä kuitekin unohti venäläisen jointtinsa Tacon ja Pacon housuttomien vartaloiden viereen. Miliisi huomasi jointin kuten sen, ettei Tacolla ja Pacolla ollut housuja jalassa ja kiidätti nämä kamarille. He olivat edelleenkin sammuneita.

Aamulla sellistä, kovassa krapulassa herätessään Taco huomasi, ettei Pacolla ole housuja.
-Oye Paco, que no tienes pantalones.
-Ay ay ay. Pero Taco, tu no tienes pantalones tambien. Ay ay ay mi culo.
-Mi culo tambien.
-Que ha pasado hier Taco?
-No se Paco, pero requordo que tomamos mucho tequilla russo.
-Si si si...

Seuraavan päivänä he lensivät takaisin Meksikoon, jossa he saivat tietää, että heillä oli kyydissään laittomia maahanmuuttajia, eli huumeita. Nähkääs tanskalaisen kalu toimi myös huumesäiliönä, eikä hän siis tarkoituksella nainut Pacoa ja Tacoa, vaan teki heistä muuleja saadakseen kaman pois Venäjältä.

Tämän jälkeen Paco ja Taco huokaisivat ja lauloivat yhteenääneen: LA CUCARACHA, LA CUCARACHA! YA NO PUEDE CAMINAR! POR QUE LE FALTA, POR QUE LE FALTA MAAAARIIIIHUAAANAAAA QUE FUMAAAAAAAAAR!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.