IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Viimeinen lomaSunnuntai 29.03.2009 18:02

päättyy huomen aamulla, kun palaan viimeisen kerran viikonloppuvapailta Kirkonmaan linnakkeelle. Tavallaan hieman haikea olo on havaittavissa, linnakkeelle jää monta erittäin hyvää tyyppiä vielä jatkamaan palvelustaan, mutta jokaisen palvelus tulee lopulta tiensä päähän. Toisilla aiemmin kuin toisilla. Tietenkin kun päivät vierähtävät ja ovat muutkin reservissä, voi reservissä käydä tuopilla ja muistella intti-aikaa. Tai sitten ei.

Kuitenkin tuntuu hyvältä kun normaaliin elämään palaaminen lähestyy, työtkin alkavat pian ja ehkä uuteen kouluunkin pääsee, josta mahdollisesti seuraa muutto uudelle paikkakunnalle ja omaan kotiin.
Siihen on vielä paljon aikaa ja kevään ja syksyn välillä ehtii tapahtua paljon, elämäntilanen tai -katsomus muuttua, tavata uusia ihmisiä jotka suistavat elämän raiteiltaan tai ohjaavat sen uuteen suuntaan.

Silti, intistä jään kaipaan ohjattua herätystä, ruoka on aina valmiina otettavaksi, täysihuolto ja hauskat persoonat ja vakio päivärytmi sekä alhainen kynnys mennä harrastamaan liikuntaa.

Kuitenkin torstaina 2.4. n. klo 15 astuu Kotkassa Kuusisen Sataman porteista tämä poika reserviin auringonpaisteessa.

TJ on 4.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.