IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Le mustachePerjantai 09.04.2010 05:15

Viikset, nuo miehekkäät karvat miespuolisten, tosin tavataan myöä erityisesti myös balkkanilaisilla vanhoilla rouvilla, nenien alta kasvavana karvoituksena. Riippuen mallista ja kasvojen muodosta, reaktio voi olla positiivinen tai negatiivinen. Negatiivisen reaktion voi kiteyttää sanaan "amikset" eli harva viiksi sänki, jonka pituus vaihtelee suuresti ja tulos on tapauksesta liittyen 3pv-5 vuoden ajamattomuus ja tahto näyttää vanhemmalta, että voi ajaa corollaa ja iskeä sokeita viinan himoisia pikkulapsia. Kunnon viiksistä, ehkä negatiivisinta palautetta saavat "Hitlerit". Kyseistä seikkaa tuskin tarvitsee teille selventää, että miksi niitä vihataan.

Sitten positiivisia ovat kunnon viikset, jotka ovat mahdollisimman tasaiset, muotoon leikatut ja hyvin hoidetut. Malleja on useita, mutta niin on mielipiteitä. On kiinalaista, meksikolaista, italialaista, ranskalaista, kalapuikkoa, rottaa etc. Itse pidän meksikolaisesta, joka yhdistetään redneck-pulisonkeihin, koska tämä varsinkin oikeilla kasvonpiirteillä näyttää erittäin tyylikkäältä ja miehekkäältä, joidenkin mielestä niin miehekkäältä, että se yhdistetään Village Peopleen sekä Tom of Finlandiin. Viiksillä ei kuitenkaan ole tekemistä henkilön seksuaalisuden kanssa, mutta oli homo tai hetero niin viiksien kasvatus ja niiden ylläpito vaatii hyvää itsetuntoa, äitiyden kaltaista halua huolehtia viiksistään ja 100% itsevarmuutta. Jos epäilet hetkenkin, etteivät viikset ole se oikea sinulle ja joku sanoo negatiivista kauniista viiksistäsi, tulet varmaankin leikkaamaan ne pois. Se on tosin totta, etteivät viikset ole kaikkia varten, kuten ei partakaan, mutta ne jotka viiksien tien valitsevat, eivät koskaan sieltä pois tule.

Viiksien tarkoitus on myös osoittaa kauniille naaraille miehen kyvykkyyden erinomaisena rakastajana, tietenkin sama pätee myös homoyhteisöissä. Viikset tekevät miehen, ja mies viiksillä tekee naisesta erittäin onnellisen naisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.