IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

VERTA JA VÄKIVALTAA!!!Tiistai 20.11.2007 14:02

KUVANI OVAT TÄYNNÄ RAISKAUKSIA, ABORTTEJA, VERTA, SUOLIA, MURHIA, TUHOPOLTTOJA, NEKROFILIAA, LAPSIIN JA ELÄIMIIN SEKAANTUMISTA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ! VÄKIVALTAA! VÄKIVALTAA! VÄKIVALTAA! PALJON PALJON VÄKIVALTAA! KUVISSANI TAPAN, RAISKAAN, MURHAAN JA TUHOPOLTAN ELÄVÄLTÄ IHMISIÄ!!!!!!!

ilmiantajat voivat syödä päänsä, etsiä elämän ja nauraa itselleen, koska olette helvetin SÄÄLITTÄVIÄ TEKOPYHIÄ PASKIAISIA!!!!!!!

Soy tan tan tan tan tan feliz...Torstai 15.11.2007 02:31

por que soy ahora un operator del "Kaasunaamarit"-yhteisö, por que tengo la estrella en mi nick alli. ^______________________^
Y tambien me comprio una nueva maskara de gas, es de la republica czecha, y es el modelo CM4. Es una merravilla y es muy comodo. ^_________________^

Det vart et kalt dag idag.Sunnuntai 04.11.2007 03:25

Oli niin kylmää, että oivat itä-saksalaiset saappaani jäätyivät kun uitin niitä lammikossa.

Oli niin kylmää, että raikas ja raitis hengitykseni höyrysi samalla kun tuijotin vihreää hämähäkkiä kinoksessa.

Oli niin kylmää, että liukastelin ja lipsahtelin siellä täällä, mutta en käynytkään jäällä.

Oli niin kylmää, että kun hanskat riisuin käsistäni, tunsin lämmön karkaavan pärstästäni.

Oli niin kylmää. että istuin jäiselle kivelle ja jäädytin perseeni.

Vaikka olikin niin kylmää, niin tuo ohut hento kerros lunta päällä mättään, suon ja kallion oli kaunista ja rauhaisaa. Tuon rauhan rikkoivat silloin tällöin kinoksia rikkovat sarjat sekä kuolleiden miesten kiroukset, kiljaisut, parkaisut sekä murahdukset, kun he huomasivat viimeisen henkensä tulleen kohalleen. Vaikka lumi aluksi oli valkeaa ja puhdasta, oli se iltaan mennessä tahrautunut verestä ja hiestä, ja vain vahvat seisoivat pystyssä ja kuolleet makasivat ohuen lumipeitteen alla.

Oli niin kylmää, etteivät sormeni kangistuneet pitämään ristiä haudalla, eivätkä kääntämään sivua raamatusta.

Oli kaunista, kuoleman kaunista.

FalloutMaanantai 15.10.2007 02:09

Ydinsodan jälkeinen maailma oli kuin iso kasa raunioita ja palanutta maastoa, siellä täällä pari ehjää taloa ja vihreää plänttiä. Taivaalta satoi koko ajan happosadetta ja jänikset nakertelivat varomattomat hengiltä.

Ole pienessä kylä yhteisössä oli rattoisaa. Elämä oli juomista, päihteitä, naisia, uhkapelejä sekä vartiointia silloin tällöin. Kaikki muuttui kun orjakauppiaat saapuivat karavaaneineen kylän lähistölle ja leiriytyivät sinne. Mukana seurasi myös karavaani joka leiriytyi hieman kauemmaksi kylästä.

Aluksi kaikki meni mukavasti, mutta pian suuri osa kyläläisistä oli myyty orjiksi tai teki töitä orjakauppiaille. Elämä muuttui vaarallisemmaksi, kenenkään ei voinut enää luottaa. Vanha sheriffi yritti parhaansa pitääkseen kylän yhdessä, mutta raha oli voimakkaampi voima.

Myin jopa yhden toverini orjaksi, jotta saisin rahaa ruokaan ja ammuksiin. Aikaisemmin toinen toverini oli myyty myös, ja kuulin kuinka heitä piiskattiin ja kidutettiin ja hakattiin. He yrittivät paeta, mutta toinen ammuttiin jo parin metrin jälkeen ja toinen joutui korruptoituneen vartijan kynsiin joka ampui häntä jalkaan, näin rampauttaen hänet. Ellen olisi tullut pian paikalle hänet olisi teloitettu.

Pian tämän jälkeen orjakauppiaat valtasivat osan kylästä ja alistivat kyläläiset valtansa alle. Etsien ratkaisua pieni joukkomme kyläläisiä vartioita taivalsi paikkaan jossa karavaanin kuului olla.

Kävi ilmi etteivät karavaanin kauppiaat olleet myöskään tyytyväisiä orjakauppiaiden toimintaan.
Näin kokosimme voimamme sekä tuliaseemme yhteen ja liikuimme kylän alueelle. Sheriffin avulla keräsimme joukkoja vastarintaa varten ja valmistauduimme koitokseen.

Päihteissä riehunut orjakauppias laukaisi herkän tilanteen ja niin sekunnissa kylä muuttui luotimyrskyn turmelemaksi. Moni tippui siellä täällä, näin kuinka veli kääntyi veljeään vastaan koska hänelle maksettiin siitä. Tiputin muutaman orjakauppiaan, mutta koska olin luopunut panssaristani aikaisemmin, hävittyäni sen uhkapelissä, enkä huomannut sivustaani kiertänyttä orjakauppiasta joka ampui laukauksia minua päin jotka osuivat käteeni sekä keskiruumiiseeni, tipuin maahan ja jäin makaamaan.

Hetken maattuani ja levättyäni, mutta silti tietäen että tulisin kuolemaan, otin muutamia kipua lievittäviä tabletteja, ja rupesin kirjoittamaan tätä lyhyttä selontekoa mitä tapahtui kylässämme.

Ympärille katsoessani näen toverieni elottomat ruumiit ja niiden ympärillä muutamia orjakauppiaiden ruumiita. Tämä on loppu kylälle, mutta alku orjakauppiaille.

Mestari ottaa minut nyt vastaan.

DA.Keskiviikko 03.10.2007 18:56

Da.
Kyllä.
Vain.
KLMK on ihana. Ei pakosti kestävä mutta sen ei kuulu ollakkaan kestävä ja hinta-laatu-tyyli-suhde on juuri kohdillaan. Zorro-naamio pelastaa kokonaisuuden. Ah mitä kebabia.

Zombit on kivoja. Toinen zombi walkki takana ja ai että oli mukavaa, voi kun olisit ollut mukana.
Niin tosiaan Laura on kestänyt mua jo yli puolitoista vuotta.

Naudanveri on kuukauden muotiväri ja vaate.

Tässä kirjeenvaihtajanne Ränkökistä,
Keijo Hanhi.

JEAHKeskiviikko 19.09.2007 19:14

pitkä odotus on täyttynyt
ja tietokoneenin on kotiin
takaisin tallustanut ^^

Alustavia tuloksia.Maanantai 17.09.2007 15:02

Englannin kuuntelu 81/90
Espaniasta tulee kait samaa luokkaa ellei parempi

hi hi hi

KuunteleTiistai 11.09.2007 14:52

Kuuntelen.

Englannin yo-kuuntelu takana ja huomenna espanjan yo-kuuntelu.

Kaipa se jotenkin menee.

Tekee mieli valko-venäläistä. slurps.

HÄLYYTYS!!!Lauantai 01.09.2007 07:42

Ja jokainen pienessä baaripöydässämme iski nassen päähän ja rävähdimme nauruun, hieman humaltuneina toiset todella humaltuneina. Otimme rankaa kuvamateriaalia sekä sekoilimme ja nautimme oikeasta musiikista. Oli mukavaa voikun olisit ollu mukana.

Bussimatka oli sitten ihan perseestä mutta ei se mitään. Kiva reissu.

PS: Lauran kyydis ja sen kaa shoppailu oli kivaa kanssa ja se sisäfile oli hyvää. ^__^

LAlalalalalalaalSunnuntai 12.08.2007 23:37

Perjantaina menin porvoosta saloon toveri madiazen ja usmc wänkki bafudin kaa.
Sitten yöl siel oli myös toveri mgmaxim ja honkka ja pari mäntsäst.
No yöllä hukutin rillit eikä niitä enää löytynyt.

Sitten pelasin contran sokeana kuin myyrä, Mutta cyma kronas 112m/s .2g kuulal ^^

oli ijhan kivaa...
sunnuntaina tulin takas ja juhlin kultamussuseni synttäreitä ja annoin sille söpön hamosen.
Se tais tykätä siitä.

Edelleen olen lähes sokea.