IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Ylläpidon noitavaino.Lauantai 27.09.2008 01:08

Irc-gallerian ylläpito on aloittanut tosissaan noitavainot. Kaasunaamarit-yhteisön tähdellisistä 3 on poistettu kokonaan sekä Zombiewalk-kuvat tulee rajata vain kaveriryhmille, mikä estää taas uusia ihmisiä kiinnostumasta asiasta, kun eivät mistään kykene saamaan informaatiota, koska ei ole selviä osallistujia tapahtumiin. Kaasunaamarit yhteisön tähdelliset ovat saaneet törkeästi bannia.

Tämä todistaa taas sen miten eivät niin yleiset asiat ja tapahtumat sovit tähän teinigalleriaan. Ylläpidon noitavainot painottavat vain sitä miten Irc-galleria on tarkoittu vain "normaaleille" ihmisille ja teineille. Jos henkilö ei saa esiintyä omassa elementissään kuvissaan ja omissa harrastuksissaan, niin jokin mättää. Kaiketi meidänkin tulisi vain olla kertomatta kenellekkään harrastuksistamme ja otamme kuvia, jossa olemme mahdollisimman tavallisen näköisiä ja kerromme miten kannatamamme kaikkea mitä ylläpitokin. Se siitä vapaudesta. Tästä seuraa vain se, että poikkeavat henkilöt alkavat siirtyä muille sivustoille ja jäljelle jää pelkkä massa teinejä ja perusihmisiä.

Upista pian pois.Torstai 25.09.2008 00:35

Pian pian pian lomille ja sieltä takaisin Kmaalle valmistuunena lääkintämiehenä. Jepa jee.
Inttiä on vielä n.½ vuotta jäljellä, mutta eiköhän aika mene nopeasti. Sen jälkeen töihin ja syksyllä Treelle Laarulin kanssa. Siellä on tarkoitus päästä opiskelemaan tulevaa ammattia jos onni käy, muuten omatoimisesti opiskelua ja töitä. Opiskelu välineet saan varmaankin tilattua 3 viikon päästä, kun on rahat saatu kasaan. Muuta opiskelutyö on valmisteilla, jotka toteutan tässä jouluun mennessä viikonloppulomilla intistä kodista käsin.

20 vuotta tosiaan nytten tullut täyteen. Eli olen "aikuinen". Mukavaahan se oli, varsinkin Laarulin ja kavereiden pikku yllätys lauantaina, sekä itse juhlalounas sunnuntaina. Intissäkin perjantaina ennen lomille lähtöä tupalaiset lauloivat alikin johdolla.
Olipa pieni mamelukki. Häni oli iso pieni mies. Hänellä oli paljon rajua hellyyyttä ja hän tykkässi "7 minuuttia ja 7cm"-leikistä. Hänestä irtoaa suuria määriä outoja asioita. Hän kutsuu minua "kaasunaamaripervoksi" tai "nassemieheksi". Pieni mamelukki asuu omassa pikku asunnossaan, jossa hänellä on oma emo. Pieni mamelukkimme pyrkii myös opiskelemaan yliopistossa biotekniikka.

Pieni mamelukki joutui myös suureen leikkaukseen. Hänen varpaankynteensä leikattiin ja jo seuraavana päivänä pieni mamelukki oli jo urheana pikku mamelukkina riveissämme taas. Välillä kun makaan punkassa kuunnellen musiikkia tulee tuo pieni mamelukki viereen ja tipuin punkasta pois.
Välillä pieni mamelukkimme saattaa tulla takaata ja nostaa ilmaan, jonka jälkeen hän pyrkii tuhoamaan kaiken elävän tuvassa 7.

Pienellä mamelukilla on myös erittäin vaikeastit näkyvät verisuonet. Mutta kuitenkin ihmeen kaupalle sain kanyylin laitettua paikalleen ilman visuaalista apua verisuonen sijainnista pienen mamelukin oikeassa kyynärtaipeessa. Minua kiitettiin tästä suuresta teosta. Urh. Eilen kun teimme selänsidontaa siteillä, tuli pienestä mamelukista hetkeksi Sheman. Hänen ryhtinsä parani ja lihakset kasvoivat silmistä. "Kautta lämärilinnan, minussa on ihraa!", kuului huuto käytävillä veksin pienen mamelukin suusta.

Pieni mamelukki myös kysyi tatuoinnistani, ja selitin hänelle kaiken siitä. Kun hän kysyi mikä kaasunaamari siinä oli, vastasin sveitsiläinen SM74. Yritin näyttää hänelle tätä kokoelma kuvastani, mutta olin unohtanut sen kuvasta. :( Tämän jälkeen joogamestari kuulosteli minua pitkään mielenkiinnostani kaasunaamareihin, latexiin, zombiewalkkiin ja airsoftaamiseen. Kuultuaan kaiken, joogamestarilla oli erittäin hölmö ihminen ja hän vain tokaisin, "Sä oot kyllä pirun outo ihminen."

Pieni mamelukki tykkää keskustella usein myös tupa 7:ssä Postimies Paten kanssa kemiasta ja vastaavasta. Heidän perässään ei oikein aina pysy. Samaan aikaan Puolukkapoika rummuttaa käsiään ja päästelee musiikkia matkivia ääniä ja pakottaa ihmisiä kuuntelemaan BfmV:ää. Naantalin vahvistus taas leikkii Applen leluillaan punkkansa päällä, turku-tampere mies taas kuuntelee musiikkia ja lukee kirjaa punkassaan poolo ja pitkät päällä. Sillä välin pieni move turkulainen kuuntelee kovaa kannettavalla musiikkia, joka häiritsee muita. Nykki taas puhuu tuntitolkulla puhelimeen. Nössö lukee tieteen kuvalehden historia liitteittä loputtomiin, Repe sorsa taas pössyttelee pölliä toisen perään ja koljottaa ääneen asioita. Talousmove taas lukee talouselämää ja kuulostaa korkea-arvoiselta.

226pv.Keskiviikko 20.08.2008 01:05

Aamuja 226.
Tykkimies Turrósta tulee 270pv palveluksen käyvä Lääkintämies.
Palveluspaikkana Kirkonmaanlinnake. E-kausi menee Upinniemessä,
jonka jälkeen J-kaudeksi takaisin Kmaalle.

Something epic.Lauantai 16.08.2008 00:14

Oltiin Akun ja Assarin kaa kebulla ja sitten käytiin filmtownis ja cittarin kohalla joku känninen blondi huutaa meille, että ootte vienyt mun röökit. Me sanotaan kaikki että joo. Sitten se kysyy et kuka se oli. Minä ja Assar osoitetaan Akua. No tälle blondille tulee 3 kaveria ja ne alkaa huutaa Akulle ja pyytää niitä röökejä. Ne alkaa läpsii ja hakkaa sitä ja vie sen rillit ja yrittää talloa niitä. No sitten me mennään siihen ja Assar sanoo, että ei Aku oikeasti vienyt niitä, et se oli vaan tsoukki. Sitten nää muijat alkaa hakkaa Assaria ja huutaa sille, miten paska jätkä se on kun syyttää kavereitaan ja plaa plaa ja yrittää ottaa sen lompakon ja pakottaa ostaa uus röökiaski sille. Sitten siihen tulee joku jätkä rauhottelee ja päästiin lähtee. Sitten kun tää jätkä rauhottelee paria, niin nää toiset vie tän jätkän kaljat.

Tervetuloa Porvooseen, tyhmien ja kännisten amisakkojen luvattuun maailmaan.

We were born to bw wild....Lauantai 02.08.2008 21:43

...not. Mutta on kivaa dataa tatatataaa intissä. Syön Lauran piparia tuvassa sängyn päällä, vieressä yks puhuu outoa ja kummallista puhelinseksipuhelua jonkun kanssa, toinen taas riisuutuu täysin alastomaksi, toinen ottaa paidan pois, toinen housut ja pari muuta kattoo ja toiset menee yhdessä suihkuun. It's my life.

Ensi viikko on läheisyyden multihuipentuma, kun vietämme tämän sairaan ja perversoituneen tuvan kanssa läheiset 5 päivää hikisinä, likaisina ja kiimaisina pienessä ja ahtaassa ja kuumassa sissi-teltassa keskellä metsää n.parin muun sadan likaisen, kiimaisen ja perversoituneen nuorenmiehen kanssa. Ei se ole homoa, se on SA int. Ei kännykkää eikä kameroita, eli ei taltioituja homopornopätkiä.

Mutta tuon upean läheisyysleirin jälkeen koittaa pieni loma, sitten viikko ja sotilasvala ja pitkä loma. Tralalalalalalala. ^^ Elämä on kivaa.

Pläääh intissä on aikaa.Keskiviikko 30.07.2008 20:51

Veksi on ikävystyttävä ja tylsä mesta. Vaikka on kannettava ja netti, täällä käy aika tylsäksi.
Ei kannata joutua tänne liian pitkäksi aikaa.

Laa Laa intissä on aikaaaaaa.Keskiviikko 30.07.2008 16:20

Oikeasti. Ainakin jos on Veksissä. :D Täällä ei muuta olekkan kuin aikaa.
CoD4 tuli pelattua tänä aamuna läpi ja sitten vaan datailtua.
Eilen katoin Bel Airin pri.nssin jaksoja ja tokan Generation Killin jakson ja
vaan mesettäny kuin humalainen eläin.

Veksissä vain syö, dataa ja hilluu tyhmännäköisissä vermeissä.
Ja koska Nordlandi oli niin säyseällä tuulella kommentteissaan,
päätin käyttää vähiä rahojani ja tilata S10 Varustelekasta.

Tekee hyvää kun saa ostella pitkästä aikaa komean ja tyylikkään kaasunaamarin.
Elämää ei sen enempää.

TJ paljon.Lauantai 19.07.2008 18:33

Nyt on ensimmäiset 2 viikkoa inttiä takana. Eka loma tuntuu hyvältä, erittäin hyvältä. Palvelen siis Kirkonmaan Linnakkeessa, 3.joukkueessa 3.ryhmässä alokkaana. Tupana on Humaljoki. Muut tupalaiseni ovat järkeviä ja mukavia ihmisiä, toisin kuin suurin osa Ino- ja Sydänkyläläisistä.

Intissä emme vielä ole saaneet maihareilla marssia, vaan käytämme lenkkareita. Kaikki tehdään lenkkarin jalassa, paitsi paraati ja sen harjoittelu. Ruoka on hyvää, kun siitä eivät vastaa alokkaat vaan Fazer Amican ravintola-ammattilaiset. Suomen armeija ei kyllä osaa suunnitella kunnolla kamoja, mutta tämä nyt ei ollut mitään uutta.

Mutta tiistaina 6.30 taas Kuusisen satamaan ja muutamaksi päiväksi palvelukseen ja taas lomalle. Ei se hajota muutakuin välillä. Sotku pelastaa.

Terveisiä kuumasta Etelästä.Perjantai 04.07.2008 15:02

Teimme 23.6.-1.7.2008 matkan vaimokkeeni, Lauran, kanssa matkan Catalynuaan. Siellä vietimme suurimman osan ajasta Barcelonassa, mutta kävimme myös Gironassa ja Boïssa. Koko matkamme ajan vallitsi helle ja auringonpaiste. Valitettavasti kun viimeinen päivä koitti, olisimme toivoneet lisää aikaa. Eli seuraavalla kerralla enemmän rahaa ja aikaa.

Lähdimme Helsingistä koneella, joka meni Muncheniin josta jatkoimme koneella Barcelonaan. Barcelonassa asuimme mummini (Josefa) luona, josta oli loistavat kulkuyhteydet kaikkialle. Barcelonassa kävimme usean kerran Ramblasilla, Maremagnumissa, Barcelonetassa sekä kiertelimme siellä täällä. Kiitos setäni (Lluis) ja (Susana) tätini teimme myös Barcelonassa öisen turistikierroksen moottoripyörien selässä nähden paljon ja tyylikkäästi, käytyämme ensin syömässä maittavan aterian meksikolaisessa ravintolassa, El Panchitossa. Barcelonassa myös näimme Espanjan EM-jalkapallo ottelut aina finaalia myöten toisen tätini (Rosa) luona. Heidän kanssaan myös illastimme ja luonastimme useasti. Barcelonasta löysimme suuren määrän upeita liikkeitä, muutamia joita itse en koskaan ollut aikaisemmin nähnyt.

Gironassa kävimme tapaamassa isäni serkkua (Jordi) ja tämän perhettä. Pikkuserkkuni Guillem ja tämän tyttöystävä Silvia, veivät meidät Gironassa 3-4h mittaiselle kierrokselle, jonka Guillem selosti englanniksi Lauralle erittäin taitavasti. Siellä näimme katedraalinen ynm. kivaa. Söimme myös erittäin hyvää italaiaista jäätelöä Madonna jäätelöbaarissa sekä sen jälkeen nautimme kylmistä juomista. Orxata on erinomainen juoma ettäs tiedätte. Maidon näköinen makea mehu. Suosittelen.'

Boïssa, kylässä Pyreneillä n.1h ajomatkan päässä Lleidasta ja 3h päässä Barcelonass, yövyimme tätini (Pepa) vanhan baarin tiloissa, jotka nykyisin ovat osa serkkujeni "kommuunia" (3 serkustani asuvat siis yhden kerrostalon koko alakerrassa ja heillä on yhteinen piha). Kävimme myös katsomassa tätini ja toisen tätini (Carmen) talot siinä vieressä, jonka terassilla nautimme lounasta ja kylmiä drinkkejä. Tätini (Pepa) creppi-ravintolassa söimme maittavia lounaita ja illallisia ja nautimme serkkujeni (Mireilla, Nuria, Lluc, Bell ja Olma), tätieni (Pepa, Carmen) a setäni (Arturo) ja serkkujen seurustelukumppaneiden (Jordi, Maxim, Tete) seurasta. Viimeisenä lauantaina menimme serkkuni (Bell), tämän poikaystävän (Jordi) ja toisen serkkuni tyttöystävän (Tete) kanssa kierrokselle kansallispuistoon, jokilaaksoon, lähdealueelle sekä lähikyliin. Nousimme myös Katalonian kuuluisimman romaanisenkirkon kellotorniin. Sunnuntaina menimme setäni (Arturo), serkkuni (Mireilla) ja näiden perhetuttujen kanssa ratsastamaan tunniksi jokilaaksoon, josta nousimme ylemmäs kansallispuiston padosta menevälle joelle uimaan. Vesi oli kirkasta ja juomakelpoista ja kylmää, mutta uiminen oli erittäin hyvän tuntuista, johtuen helteestä.