IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.
Tässä 5 päivän joululomaa vietettäessä on tullut huomattua, että 3.vapaa päivän jälkeen ei oikein enää ole tekemistä kotona. Sarjojen katselu ja koko päivän datailu päivästä toiseen puuduttaa varsin paljon ja mieli koittaisi tehdä jotain mukavaa ja rentouttavaa.

Johtuuko tämä siitä, että kun tekee 8kk 40 tuntisia työviikkoja, niin jo parin päivän poikkeama tuntuu oudolta ja turhalta. Päässäni liikku ajatus siitä etten tienaa rahaa, eli en käytä aikaani hyödyksi, vaikka tätä kirjoittaessani olen nauttinut palkallisesta vapaapäivästä, mutta koska en ole tehnyt mitään kehittävää tämä tunne vainoaa minua.
Seuraava työpäivä on keskiviikkona ja sitä seuraava, no joskus ensi vuoden puolella, kun talvella työtunteja tulee olemaan 15h viikossa, eli kahtena päivänä töitä. Ennen töitä oli armeija, ja jos ei ollut kinkkua, niin sielläkin oli se 40h työviikko ja 2 vapaa päivää, sitä ennen taas sitten lukiossa oli se 20-36h työviikko ja kaksi vapaa päivää.

Koko elämäni rutiini on ollut toisin sanoen 5 päivää "pakko tekemistä" ja 2 vapaata. Kuitenkin vasta kun olen ollut kunnolla töissä jo pidempään ja työt jatkuvat ainakin ensi vuoden elokuulle, niin nyt 5 päivän vapaa tuntuu jotenkin tylsältä ja turhalta kuluttaa yksin itsekseen katsellen leffoja ja dataillen, kun ennen vanhaa se oli loistavaa ajan kulutusta. Syynä voisi olla se kun on töissä asiakaspalvelussa ja on tekemisissä ihmisten kanssa joka päivä ja paljon, näkee tuttuja silloin tällöin, niin tietenkin muutama päivä rauhaa on hienoa, mutta sitten se menee alaspäin.

Onko minusta tullut asiakaspalvelussa toisin sanoen riippuvainen seuran antamasta viihdykkeestä ja tavasta olla miettimittä paljoa ja menemällä lauman mukana, niin paljon, etten osaa arvostaa omaa seuraani edes 3 päivää pidempään.

Erotiikkaa ja lateksiaLauantai 19.12.2009 02:00

Oon jo lähes 4 vuotta metsästänyt yhtä suurta ja kaunista sydämmeni valittua, joka lähentäisi minua kohti ekstaasin omaista hurmostilaa jo pelkällä kosketuksella ja sen kumimaisella pinnalla ihoani vasten.

Kyllä vain, olen vihdoin ja viimein saanut käteni kiinni israelilaiseen kaasunaamariin joka tunnetaan nimellä Nro.4. Sen solakka ulkomuoto, joka varsinkin naisen päällä tuo aivan uuden näkökulman ihmisvartaloon, tähän kun lisätään musta lateksinen kumihuppu sekä pitkät mustat lateksiset hanskat on ikimuistoinen sessio valmis.

Tietenkin vaihtoehtona on myös alistua tuo ihana naamari kasvoilla vaikeuttaen hengistystä kahlittuna seinään tai vuoteeseen, jonka toisessa päädyssä seisoo julma ja kaunisnainen, joka tietää miten antaa juuri oikean määrän kipua alemmalle elämänmuodolle, joka myös miehenä tunnetaan. Kipu, lateksi ja nro.4, ah mikä yhtelö onneen. <3<3<3

Nyt vain postia vahtimaan. Tsihihiihh.

Hmm...Torstai 17.12.2009 23:11

On taas se aika kun pitäisi miettiä mihin ja mitä opiskelemaan, sillä keväällä alkaa se ihana hakuprosessi ja jos sitä vaikka 3.haulla johonkin pääsisi.

Kaupunkeina eniten kiinnostavat Turku ja Helsinki, tietenkin jos jollakulla muulla on hyviä vaihtoehtoja (Rovaniemi ei ole sellainen) niin voi vapaasti valistaa minua. Graafista suunnittelua, digitaalinen viestintä ja niihin liittyvät asiat kiinnostavat, mieluiten AMK mestoja medianomi-tutkinnolla, mutta jos jotain järkevää tulee niin miksi ei sitä voisi miettiä.

Don't lie make an apple pieTorstai 17.12.2009 00:21

Kohta on jo joulu perkele. :O Jiipee sai vihdoinkin lakin ja kaikkea kivaa. ^^ Meikäläinen varmiste namusetä-pestin jatkuvuuden ensi elokuuhun asti, eli rahaa tulee sopivasti. :)

Tajusin, että huijasin itseäni tämän kauniin naisen kanssa ja kerroin asian laidan, joten tähän päättyi tämäkin suhde, mutta jumalauta mikä helpotus. Tuli niin vapaa olo kun sai purettua nuo salatut ajatukset ja tunteet. Kannattaa olla rehellinen itselleen ja muille, eikä elää valheessa. Kuitenkin kaunis, mukava ja hyvä kokemus oli tämäkin ja kaikesta oppii.

Loppu vuoden ohjelmasta sen verran, että joulun meikäläinen viettää töissä ja kotona pelaten ja syöden ja käyden pulkkamäessä. ^^
Uusi vuosi olisi tarkoitus railatella Turussa Jiipeen ja kumppaneiden voimalla, aiheuttaen Turussa kaaosta, himoa ja riemua.

Katsaus syksyyn 2009Tiistai 24.11.2009 15:10

Viimeisin merkintä on elokuun lopulta, joten selataan nopeasti läpi tapahtumia.
BD-boy 21
Syyskuun alussa kauan odotettu Iphone 3GS 32Gt White-saapui ja elämä on helpottunut todella paljon sitten sen saapumisen. Viikko sen jälkeen jo elokuun lopusta asti tapailemani kaunokainen muuttui tyttöystäväkseni, täten muuttaen minut taas varatuksi oriksi, tai kuten naiseni sanoo, kuutiksi. Olen kuitenkin erittäin soma olento. Viikko siitä eteenpäin olikin jo syntymäpäiväni ja niiden juhlat olivat hulppeat ja mukavat, loistavat Tequila Sunrise ja Cuba Libre-boolit kruunasit YMCA:n kanssa illan. Lahjoista mainittavia olivat Marimekon olkalaukku mustana, matkarahaa sekä tietenkin naiseni minulle antama King George's musta hupullinen ja skottiruutu-vuorella varustettu old school takki. Syyskuun lopussa ehdin vielä piipahtaa Helsingissä illan. Se meni Samin ja Assarin seurassa, sitten kävin katsomassa itsekseni Kunniattomat Paskiaiset ja sen jälkeen suunta oli Kallioon Bar 21 Kaasunaamari-yhteisön 3.miittiin tai ryyppykertaan ja mukavaa oli, kiitos munat ja tissit seurasta.
Mountain Spirit
Lokakuu meni Barcelonassa, Pariissisa, Boïssa ja Gironassa. Barcelonassa lämpötilat olivat 20-30 asteen tienoilla, aurinko paistoi ja taivas oli sinistä. Näin nähtävyyksiä, kävelin ilman päämäärää, moikkasin sukulaisia, tein ostoksia, kävin katsomassa livenä Barcaa, vietin aikaa rannalla ottaen aurinkoa ja uiden turkoosissa meressä. Kävin myös katsomassa REC2-ensi-illassa, oli aivan loistava elokuva ja loistava jatko-osa! Oltuani viikon Barcelonassa, hyppäsin bussiin kohti Pyreneiden vuoristoa ja Boïn kylää, jossa tätini pitää creppiravintolaa sekä serkkuni hilluvat. Siellä meni viikko todella rennossa olotilassa, syöden hyvin, chillaillen yöt serkkujen kanssa ja parina päivänä tepastellen kameran kanssa vuoristopolkuja pitkin, sekä suunnitellen serkun poikaystävän olkapäätatskaan jatkoa, sekä suunnitellen sapluunaa "katalonian itsenäisyyden puolesta"-olevalle anti-espanjanhallintoa olevaa seinämaalausta varten, joka kohotti vastarintaan. Sieltä takaisin Barcelonaan muutamiksi päiviksi ja sitten koittikin nousu koneeseen kohti Pariisia.
I is touching!
Pariisi koitti keskivaiheilla lokakuuta ja se oli pettymys suuri. Johtui ehkä siitä seikasta, että päässäni oli kuva 1900-luvun alun ja keskivaiheen romantisoidusta Pariisista rantabulevardeineen, boheemista tunnelmasta ja kauneudesta. Totuus oli karu. Julkinen liikkenne ja sen asemat, lentoasema ja rautatieasemat mukaan lukien, oli rakennettu kovin kovin epäloogisesti. Ransakalaiset olivat töykeitä. Pariisissa oli koko ajan kauhea lemu. Kaupunki oli varsin harmaa ja likainen, paitsi yöllä väriloisto oli kaunis ja Pariisi muuttui täysin. Hard Rocki oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja mukava kokemus Pariisissa. Notre Dame, Eiffel, Sacre Cour, Riemunkaari, Champs Elyssee, Moulin Rouge+seksikatu ja Louvre olivat kuitenkin erittäin hienoja kokemuksia. Sää oli tosin kovin sateinen, kylmä ja harmaa. Ehkä alku kesästä voisi saada paremman kuvan Pariisista.
Pariisista takaisin Barcelonaan, jolloin naiseni saapui 4 yöksi Barcelonaan syntymäpäivänään, jotka vietimme rannalla, ravintoloissa, hostellissa ja ympäri Barcelonaa. Naisen lähdön jälkeen takaisin Suomeen, käväisy Gironassa. Siellä super hyvää mättöä Königissä pikkuserkun, sen naisen ja sen siskon ja poikaystävän kaa, josta jatkoimme barragasille, kaupunkifestarit, jossa esiintyi sitten The Pepperpops. Vastine Baseballsille, mutta tyyliin The Supremes, tosin ei katalaaneil ollut niin mehukas ääni kuin mustilla laulajattarilla, mutta kauniita silti olivat. Sieltä sitten aamulla takaisin Barcelonaan, hieman Marvel Zombiez-sarjakuvaostoksille ja takaisin Suomeen.
Hard Rock Cafe Paris
Marraskuu ja Suomi, ah mikä yhdistelmä. Kuukausi ei ole vielä lopussa, mutta tässä on ehtinyt tottua työelämään paluuseen, olla naisen kanssa, nähdä kavereita, nauttia hyvästä ruuasta, alkoholista ja seurasta muutamina iltoina, alkaa käymään taas salilla, varamaan matkan naisen kanssa Ateenaan helmikuuksi sekä ostamaan television omaan huoneeseen, ja suunnittelemaan lisää tatuointeja. Kuitenkin suurin harppaus marraskuussa oli lauantaina yönä kun päätin myydä sieluni 3 vuodeksi ja tilasin osa-maksulla Apple Macbook Pro:n 13,3" 2,53Ghz prossulla, 4Gt Rammil ja 250Gt kovalla varustetun kaunokaisen itselleni. Tuon elämäntason ja laadun parantajan tulisi saapua joskus tällä viikolla.

Seuraava etappi onkin joulu ja uusivuosi, sitä odotellessa elämä rullaa ja se maistuu hyvältä.

Aadee on tour October 2009Torstai 27.08.2009 10:53

Tämä mies viettää lokakuun ulkomailla lomaillen.
Varmistunut asia on ainakin se, että 30.9. nousen koneeseen Helsinki-Vantaalla ja lennän Barcelonaan, Kataloniaan.
Sieltä palaan 29.10. sitten takaisin Suomeen.

Kataloniassa on tarkoitus oleskella paljon Barcelonassa, käväistä Gironassa sekä viettää muutamia päiviä Pyreneiden vuoristossa hieman kävellen, räpsien kuvia ja nauttien raikkaasta ilmasta. Tietenkin suku on läsnä joka paikassa, niin niitä tulee käytyä moikkaamassa. Saatan pistäytyä ehkä Sevillassa moikkaamassa pikkusiskoa.

Ensi viikolla varmistuu sitten reissun toinen osuus, joka tarkoittaisi sitä, että lentäisin Gironasta Pariisiin ajaksi 16.-20.10. jossa törmään ystävääni, katsomme nähtävyyksiä, nautimme kaupungista sekä käymme eräällä keikalla. Sitten takaisin lento Gironaan.

Toisin sanoen näillä näkyminen tulee olemaan edessä varsin mielenkiintoinen ja eri maisemia täynnä oleva lokakuu. Parasta on, että lentoineen, keikkalippuineen sekä Pariisin hotellien kanssa hinta jää koko paketille n.600-700e. 4 viikkoa ja risat lähtöön.

Uusin musteläiskä kädessäni!Tiistai 25.08.2009 20:49

Itse suunniteltu, kuten aina, ja tämän hakkasi käteen Frankki, Tattoo studio Dominosta.
Aikaa meni vain 1h10min ja hinta oli sopiva. Mie tykkään. Nyt ehkä kuukausi kaksi taukoa ja ehkä sitten taas uutta. :D

Trippin' baby yeah! B]Perjantai 07.08.2009 12:00

Nyt sain vihdoin aikaiseksi ostettua ne ihanat lentoliput Barcelonaan. Lähtö on 30.9. ja paluu 29.10. 30 päivää ihanassa Kataloniassa, vähän sukuloiden ja seikkailen siellä täällä. Kuumasta kaupungista, viileisiin ja kauniisiin vuoristokyliin, I'm there. Vihdoinkin vähän lomaa sitten intin päättymisen jälkeen. ^^

Lisää mustetta kehoon.Tiistai 04.08.2009 17:50

Kävin tänään Frankkia tapaamas Dominossa, siellä oli aika ryysis. Menin aluksi näyttämään uusinta, jotta värejä voisi vähän vahvistaa, kun ovat haalistuneet. No samalla vein seuraavan tatuoinnin luonnoksen Frankille, joka kertoi hinnan ja varasin sitten ajan samantien. 25.8. klo 11 saa vasenkäsivarsi vuorostaan lisää mustetta osakseen. Aaha niin kovin ihana asia. ^^

Heräteostos. Taas. :DSunnuntai 26.07.2009 01:08

Eksyin taas vaihteeksi huuto.netin sivuille ja klikkauksen kautta mukaan tarttui jotain pientä ja somaa. :D
Reissukameraksi tulee ensi viikolla postiluukkuun Canon EOS 350D-kitti, 7000 kuvaa räpsitty ja pari vuotta vanha. Hintaa tuli 250e+postit. No onneksi tulee käytyä töissä niin rahat tulee pian takaisin säästötilille. :)