IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Le mustachePerjantai 09.04.2010 05:15

Viikset, nuo miehekkäät karvat miespuolisten, tosin tavataan myöä erityisesti myös balkkanilaisilla vanhoilla rouvilla, nenien alta kasvavana karvoituksena. Riippuen mallista ja kasvojen muodosta, reaktio voi olla positiivinen tai negatiivinen. Negatiivisen reaktion voi kiteyttää sanaan "amikset" eli harva viiksi sänki, jonka pituus vaihtelee suuresti ja tulos on tapauksesta liittyen 3pv-5 vuoden ajamattomuus ja tahto näyttää vanhemmalta, että voi ajaa corollaa ja iskeä sokeita viinan himoisia pikkulapsia. Kunnon viiksistä, ehkä negatiivisinta palautetta saavat "Hitlerit". Kyseistä seikkaa tuskin tarvitsee teille selventää, että miksi niitä vihataan.

Sitten positiivisia ovat kunnon viikset, jotka ovat mahdollisimman tasaiset, muotoon leikatut ja hyvin hoidetut. Malleja on useita, mutta niin on mielipiteitä. On kiinalaista, meksikolaista, italialaista, ranskalaista, kalapuikkoa, rottaa etc. Itse pidän meksikolaisesta, joka yhdistetään redneck-pulisonkeihin, koska tämä varsinkin oikeilla kasvonpiirteillä näyttää erittäin tyylikkäältä ja miehekkäältä, joidenkin mielestä niin miehekkäältä, että se yhdistetään Village Peopleen sekä Tom of Finlandiin. Viiksillä ei kuitenkaan ole tekemistä henkilön seksuaalisuden kanssa, mutta oli homo tai hetero niin viiksien kasvatus ja niiden ylläpito vaatii hyvää itsetuntoa, äitiyden kaltaista halua huolehtia viiksistään ja 100% itsevarmuutta. Jos epäilet hetkenkin, etteivät viikset ole se oikea sinulle ja joku sanoo negatiivista kauniista viiksistäsi, tulet varmaankin leikkaamaan ne pois. Se on tosin totta, etteivät viikset ole kaikkia varten, kuten ei partakaan, mutta ne jotka viiksien tien valitsevat, eivät koskaan sieltä pois tule.

Viiksien tarkoitus on myös osoittaa kauniille naaraille miehen kyvykkyyden erinomaisena rakastajana, tietenkin sama pätee myös homoyhteisöissä. Viikset tekevät miehen, ja mies viiksillä tekee naisesta erittäin onnellisen naisen.

Jossain päin väliä Lappeenranta JoensuuPerjantai 26.02.2010 21:05

Yö on pimeä, maisema luminen. Autossa soi vanha rock. Kuski keskittyy tarkasti tiehen, välillän selvittäen kurkkuaan. Pelkääjän paikalla olevana neitokainen istuu hiljaa, välillä vastaten jotain kuskin sosiaalisen kanssakäymisen yrityksiin. Takapenkillä kaksi nuorta miestä istuvat hiljaa. Kumpikin on keskittyneenä omaan asiaansa, toisella se on Macbook Pro ja toisella se on Mac iBook 4G. Käsitys matkan ajasta on jo hävinnyt, nyt automme on vain pisara keskellä merta kohti rantaa.

Tämä outo, lähes välinpitämätön olotila voi johtua pitkän matkan aiheuttamasta halusta tutkiskella itseään henkisesti, tai sitten myös muutamasta lonkerosta mitä kirjoittajamme on nauttinut ajon aikana sekä musiikista. Mikään arkinen murhe ei tunnu mahtuvan tähän pienen auton sisään jääneeseen rauhan temppeliin, jossa 4 matkaajaa suuntanaan idänhelmi, Joensuu, täydessä sovussa ja yhteisymmärryksessä taittavat yhdessä matkaa. Ulkona on pikimusta tähdetön yö, mustammat puurajat metsien sekä ohikiitävät autot.

Tälläinen hetki saa miettimään, mutta kysymys kuuluukin:
Miettimään mitä?

AndreiKeskiviikko 03.02.2010 22:22

Slang term for "cool", "sexy", "attractive", "hip", "handsome", "suave" or "attractive to the opposite sex".
Shortened to Dre as a nickname. Considered as a suave or sexy name due to its french/ russian origins.

" That guy is totally "Andrei". "
Translation: ( That guy is very handsome, sexy, attractive)
" Do you think these shoes look "Andrei"? "
Translation: ( Do you think these shoes look sexy?"

Lähde:
www.urbandictionary.com

Uutta mustetta ja kengät.Maanantai 18.01.2010 16:05

Tänään tuli tuhlattua hieman rahaa. Ne meni sitten mageisiin kulutettuihin maihareihin, sekä kävin Dominossa puhumassa Markuksen kanssa ja varasin mustaus ajan itelleni 4.2. Vasemman käden haban sisäpuolelle tulee ghoulimaista voimakasväristä vähän sarjakuvamaista old school vaikutteista semi-pin uppia näin vaihteeksi. ^^ 200e tulee menemään, mutta se on sen arvoista.

Alcoholocaust 2009-2010Tiistai 05.01.2010 14:51

Trippi oli tarkasti suunniteltu, mutta silti kukaan meistä ei osannnut odottaa muuta varmasti kuin krapulaa ja kuolemaa. Kuin ihmeen kaupalla uljas nelipyöräinen ratsumme taittoi matkan Porvoosta Turkuun ilman ongelmia. Turussa asetuimme taloksi Omenahotelliin kahteen huoneeseen, jossa odotimme loppuseuruettamme.
Hurja sakkimme koostui uljaista uroista ja parista naisesta: Minä, Jiipee, Jari, Juhis, Jan, Oona ja Senja. Aloittelumme jälkeen menimme viereiseen bar & nightclub Oneen. Tarkoitus oli jäädä vain yksille, mutta Juhis tapasi Nellin ja kun olin Juhiksen wingman, jäin valvomaan ja auttamaan herran suoritusta. Juttelimme Nellin ja tämän kaverin kanssa aina pilkkuun asti, josta lähdimme Nellille. Siellä nukuin vähäsen pienellä patjalla ja heräsin aikaisin kun nuoripari supisi ja kuvitteli ettei kukaan mukamas kuule näitä ihastumisen täyttäneitä keskusteluja miehen ja naisen välillä.
No Juhiksen kanssa lähdimme varsin hyvässsä kunnossa lauantai iltapäivällä takaisin hotellille jossa kohtasimme kauhean näyn. Jari ja Jiipee lähes alasti ja kännissä ja paikka haisi kuolemalta. No suihkuun ja uuteen nousuun. Illalla hotellista Rokkibaariin, mutta siellä oli vain vanhoja lihavia miehiä ja paikka ei näyttänyt kutsuvalta. Jari ja Jiipee jäivät kuitenkin sinne 6h. Loppuseurue sitten suuntasi The Castle irkkupubiin, jossa nautimme yhdet, mutta koska emme nähneet paljoa menoa lähdimme Janin ja Juhiksen kanssa Turun Onnelaan. Ensimmäinen kertani Onnelassa, ja se oli erehdys. Kallista päästä sisään, kalliit juomat ja naiset eivät mitään kovin ihmeellisiä. No lauloimme muutaman biisin karaokessa mm. YMCA, I believe in a thing called love sekä tietenkin rusketusraidat. Onnelan meno alkoi puuduttamaan meitä, joten minä ja Juhis suuntasimme kohti Onea ja jätimme Janin Onnelaa, jossa tämä oli törmännyt tamperelaiseen äijä porukkaan ollut näiden seurassa jatkoilla. Onessa sitte istuskelimme ja nautimme muutaman tuopin. Kolmen maissa teimme lähtöä, mutta tutustuin mukavaan Jonataniin "Joe", puoliksi meksikolainen ja puoliksi espanjalainen. Puhuimme ja joimme, ja illan kruunasi kun hain tiskiltä tuopin ja kaunis baarimikko Jade, jota oli tullut kateltua illan aikana antoi vaihtorahan mukana kysymättäni, pikku lapulla tämän numeron. Kuin elokuvista konsanaan. No jatkoille menin Joen luo, joka asui melkein vieressä ja joimme tequilaa ja rommia, puhuimme vain Espanjaa, ja Jadekin tuli käymään. Parvekkeella Jaden kanssa tapahtui huulten kosketus hetken aikaa, sekä varmaankin myös keskustelua. Jade lähti joskus aamuyöllä ja sitten joimme ja puhuimme kuin vanhat tutut konsanaan. Jaden suudelman jälkeen en muista asiota, mutta kun heräsin aamulla klo10 hotellista Jiipeen ja Jarin välistä aivan kännissä, oletan että viinaa kului. Laskuhumala tuli sitten päivällä kun haimme pizzaa ja odottelimme Saabissa, että Jarin fiatti lähtisi käyntiin. No lopulta pääsimme matkaan. Matkalla Turusta Helsinkiin sitten sammuin takapenkille ja heräsin ja kärsin krapulan. Helsingissä tasottavaa ja suuntaa Töölöön tyttöjen kämpille, jossa oli Sinin läksiäiset. Siellä oli vanhoja tuttuja ja syntyi muutamia keskusteluja. Keskiyönmaissa otimme tyttöjen sekä 2x Ollin ja Samin kanssa suunnan Tavastian lauantaidiskoon, johon hetkeksi tuli muutama mies. Siellä tanssittiin ja törmäsin Sergeihin ja Iirikseen. No diskon jälkeen suuntasimme erittäin tyttöpainoitteisen ryhmän voimin takaisin töölöön läpi super jäätävän yön. Sieltä aamulla porukan hereillässä ei krapula moneen vaikuttanut ja nautimme pitkän brunssin. Iltapäivällä hyppäsimme sitten Idan ja Lauran kanssa Porvoon bussiin ja sitten iski krapula, eikä asiaa auttanut erittäin kuoppainen matka. Kotiin suihkuun ja reissu purkkiin.
Helsinki, Turku, Saab ja 3-päivän ryyppyputki. Hieno reissu ja hieno uusi vuosi..
Tässä 5 päivän joululomaa vietettäessä on tullut huomattua, että 3.vapaa päivän jälkeen ei oikein enää ole tekemistä kotona. Sarjojen katselu ja koko päivän datailu päivästä toiseen puuduttaa varsin paljon ja mieli koittaisi tehdä jotain mukavaa ja rentouttavaa.

Johtuuko tämä siitä, että kun tekee 8kk 40 tuntisia työviikkoja, niin jo parin päivän poikkeama tuntuu oudolta ja turhalta. Päässäni liikku ajatus siitä etten tienaa rahaa, eli en käytä aikaani hyödyksi, vaikka tätä kirjoittaessani olen nauttinut palkallisesta vapaapäivästä, mutta koska en ole tehnyt mitään kehittävää tämä tunne vainoaa minua.
Seuraava työpäivä on keskiviikkona ja sitä seuraava, no joskus ensi vuoden puolella, kun talvella työtunteja tulee olemaan 15h viikossa, eli kahtena päivänä töitä. Ennen töitä oli armeija, ja jos ei ollut kinkkua, niin sielläkin oli se 40h työviikko ja 2 vapaa päivää, sitä ennen taas sitten lukiossa oli se 20-36h työviikko ja kaksi vapaa päivää.

Koko elämäni rutiini on ollut toisin sanoen 5 päivää "pakko tekemistä" ja 2 vapaata. Kuitenkin vasta kun olen ollut kunnolla töissä jo pidempään ja työt jatkuvat ainakin ensi vuoden elokuulle, niin nyt 5 päivän vapaa tuntuu jotenkin tylsältä ja turhalta kuluttaa yksin itsekseen katsellen leffoja ja dataillen, kun ennen vanhaa se oli loistavaa ajan kulutusta. Syynä voisi olla se kun on töissä asiakaspalvelussa ja on tekemisissä ihmisten kanssa joka päivä ja paljon, näkee tuttuja silloin tällöin, niin tietenkin muutama päivä rauhaa on hienoa, mutta sitten se menee alaspäin.

Onko minusta tullut asiakaspalvelussa toisin sanoen riippuvainen seuran antamasta viihdykkeestä ja tavasta olla miettimittä paljoa ja menemällä lauman mukana, niin paljon, etten osaa arvostaa omaa seuraani edes 3 päivää pidempään.

Erotiikkaa ja lateksiaLauantai 19.12.2009 02:00

Oon jo lähes 4 vuotta metsästänyt yhtä suurta ja kaunista sydämmeni valittua, joka lähentäisi minua kohti ekstaasin omaista hurmostilaa jo pelkällä kosketuksella ja sen kumimaisella pinnalla ihoani vasten.

Kyllä vain, olen vihdoin ja viimein saanut käteni kiinni israelilaiseen kaasunaamariin joka tunnetaan nimellä Nro.4. Sen solakka ulkomuoto, joka varsinkin naisen päällä tuo aivan uuden näkökulman ihmisvartaloon, tähän kun lisätään musta lateksinen kumihuppu sekä pitkät mustat lateksiset hanskat on ikimuistoinen sessio valmis.

Tietenkin vaihtoehtona on myös alistua tuo ihana naamari kasvoilla vaikeuttaen hengistystä kahlittuna seinään tai vuoteeseen, jonka toisessa päädyssä seisoo julma ja kaunisnainen, joka tietää miten antaa juuri oikean määrän kipua alemmalle elämänmuodolle, joka myös miehenä tunnetaan. Kipu, lateksi ja nro.4, ah mikä yhtelö onneen. <3<3<3

Nyt vain postia vahtimaan. Tsihihiihh.

Hmm...Torstai 17.12.2009 23:11

On taas se aika kun pitäisi miettiä mihin ja mitä opiskelemaan, sillä keväällä alkaa se ihana hakuprosessi ja jos sitä vaikka 3.haulla johonkin pääsisi.

Kaupunkeina eniten kiinnostavat Turku ja Helsinki, tietenkin jos jollakulla muulla on hyviä vaihtoehtoja (Rovaniemi ei ole sellainen) niin voi vapaasti valistaa minua. Graafista suunnittelua, digitaalinen viestintä ja niihin liittyvät asiat kiinnostavat, mieluiten AMK mestoja medianomi-tutkinnolla, mutta jos jotain järkevää tulee niin miksi ei sitä voisi miettiä.

Don't lie make an apple pieTorstai 17.12.2009 00:21

Kohta on jo joulu perkele. :O Jiipee sai vihdoinkin lakin ja kaikkea kivaa. ^^ Meikäläinen varmiste namusetä-pestin jatkuvuuden ensi elokuuhun asti, eli rahaa tulee sopivasti. :)

Tajusin, että huijasin itseäni tämän kauniin naisen kanssa ja kerroin asian laidan, joten tähän päättyi tämäkin suhde, mutta jumalauta mikä helpotus. Tuli niin vapaa olo kun sai purettua nuo salatut ajatukset ja tunteet. Kannattaa olla rehellinen itselleen ja muille, eikä elää valheessa. Kuitenkin kaunis, mukava ja hyvä kokemus oli tämäkin ja kaikesta oppii.

Loppu vuoden ohjelmasta sen verran, että joulun meikäläinen viettää töissä ja kotona pelaten ja syöden ja käyden pulkkamäessä. ^^
Uusi vuosi olisi tarkoitus railatella Turussa Jiipeen ja kumppaneiden voimalla, aiheuttaen Turussa kaaosta, himoa ja riemua.

Katsaus syksyyn 2009Tiistai 24.11.2009 15:10

Viimeisin merkintä on elokuun lopulta, joten selataan nopeasti läpi tapahtumia.
BD-boy 21
Syyskuun alussa kauan odotettu Iphone 3GS 32Gt White-saapui ja elämä on helpottunut todella paljon sitten sen saapumisen. Viikko sen jälkeen jo elokuun lopusta asti tapailemani kaunokainen muuttui tyttöystäväkseni, täten muuttaen minut taas varatuksi oriksi, tai kuten naiseni sanoo, kuutiksi. Olen kuitenkin erittäin soma olento. Viikko siitä eteenpäin olikin jo syntymäpäiväni ja niiden juhlat olivat hulppeat ja mukavat, loistavat Tequila Sunrise ja Cuba Libre-boolit kruunasit YMCA:n kanssa illan. Lahjoista mainittavia olivat Marimekon olkalaukku mustana, matkarahaa sekä tietenkin naiseni minulle antama King George's musta hupullinen ja skottiruutu-vuorella varustettu old school takki. Syyskuun lopussa ehdin vielä piipahtaa Helsingissä illan. Se meni Samin ja Assarin seurassa, sitten kävin katsomassa itsekseni Kunniattomat Paskiaiset ja sen jälkeen suunta oli Kallioon Bar 21 Kaasunaamari-yhteisön 3.miittiin tai ryyppykertaan ja mukavaa oli, kiitos munat ja tissit seurasta.
Mountain Spirit
Lokakuu meni Barcelonassa, Pariissisa, Boïssa ja Gironassa. Barcelonassa lämpötilat olivat 20-30 asteen tienoilla, aurinko paistoi ja taivas oli sinistä. Näin nähtävyyksiä, kävelin ilman päämäärää, moikkasin sukulaisia, tein ostoksia, kävin katsomassa livenä Barcaa, vietin aikaa rannalla ottaen aurinkoa ja uiden turkoosissa meressä. Kävin myös katsomassa REC2-ensi-illassa, oli aivan loistava elokuva ja loistava jatko-osa! Oltuani viikon Barcelonassa, hyppäsin bussiin kohti Pyreneiden vuoristoa ja Boïn kylää, jossa tätini pitää creppiravintolaa sekä serkkuni hilluvat. Siellä meni viikko todella rennossa olotilassa, syöden hyvin, chillaillen yöt serkkujen kanssa ja parina päivänä tepastellen kameran kanssa vuoristopolkuja pitkin, sekä suunnitellen serkun poikaystävän olkapäätatskaan jatkoa, sekä suunnitellen sapluunaa "katalonian itsenäisyyden puolesta"-olevalle anti-espanjanhallintoa olevaa seinämaalausta varten, joka kohotti vastarintaan. Sieltä takaisin Barcelonaan muutamiksi päiviksi ja sitten koittikin nousu koneeseen kohti Pariisia.
I is touching!
Pariisi koitti keskivaiheilla lokakuuta ja se oli pettymys suuri. Johtui ehkä siitä seikasta, että päässäni oli kuva 1900-luvun alun ja keskivaiheen romantisoidusta Pariisista rantabulevardeineen, boheemista tunnelmasta ja kauneudesta. Totuus oli karu. Julkinen liikkenne ja sen asemat, lentoasema ja rautatieasemat mukaan lukien, oli rakennettu kovin kovin epäloogisesti. Ransakalaiset olivat töykeitä. Pariisissa oli koko ajan kauhea lemu. Kaupunki oli varsin harmaa ja likainen, paitsi yöllä väriloisto oli kaunis ja Pariisi muuttui täysin. Hard Rocki oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja mukava kokemus Pariisissa. Notre Dame, Eiffel, Sacre Cour, Riemunkaari, Champs Elyssee, Moulin Rouge+seksikatu ja Louvre olivat kuitenkin erittäin hienoja kokemuksia. Sää oli tosin kovin sateinen, kylmä ja harmaa. Ehkä alku kesästä voisi saada paremman kuvan Pariisista.
Pariisista takaisin Barcelonaan, jolloin naiseni saapui 4 yöksi Barcelonaan syntymäpäivänään, jotka vietimme rannalla, ravintoloissa, hostellissa ja ympäri Barcelonaa. Naisen lähdön jälkeen takaisin Suomeen, käväisy Gironassa. Siellä super hyvää mättöä Königissä pikkuserkun, sen naisen ja sen siskon ja poikaystävän kaa, josta jatkoimme barragasille, kaupunkifestarit, jossa esiintyi sitten The Pepperpops. Vastine Baseballsille, mutta tyyliin The Supremes, tosin ei katalaaneil ollut niin mehukas ääni kuin mustilla laulajattarilla, mutta kauniita silti olivat. Sieltä sitten aamulla takaisin Barcelonaan, hieman Marvel Zombiez-sarjakuvaostoksille ja takaisin Suomeen.
Hard Rock Cafe Paris
Marraskuu ja Suomi, ah mikä yhdistelmä. Kuukausi ei ole vielä lopussa, mutta tässä on ehtinyt tottua työelämään paluuseen, olla naisen kanssa, nähdä kavereita, nauttia hyvästä ruuasta, alkoholista ja seurasta muutamina iltoina, alkaa käymään taas salilla, varamaan matkan naisen kanssa Ateenaan helmikuuksi sekä ostamaan television omaan huoneeseen, ja suunnittelemaan lisää tatuointeja. Kuitenkin suurin harppaus marraskuussa oli lauantaina yönä kun päätin myydä sieluni 3 vuodeksi ja tilasin osa-maksulla Apple Macbook Pro:n 13,3" 2,53Ghz prossulla, 4Gt Rammil ja 250Gt kovalla varustetun kaunokaisen itselleni. Tuon elämäntason ja laadun parantajan tulisi saapua joskus tällä viikolla.

Seuraava etappi onkin joulu ja uusivuosi, sitä odotellessa elämä rullaa ja se maistuu hyvältä.