IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband

Blogia!Torstai 01.04.2010 02:59

Käykäähän lukemassa mun rakkaan blogia täällä:

Hienoja kuvia ja mielenkiintoisia asioita <3
ps. jos et lue nii syön sut :D NAM!

KESKIVIIKKONA ALL NEW SWPB!Torstai 01.04.2010 02:04

Snow White's Poison Bite julkaisee ensiviikon keskiviikkona ensimmäisen singlen tulevalta debyytti albumiltaan. Luvassa on myös vaikka mitä muutta uutta herkkua ja suosittelen TODELLA kovasti että keskiviikkona oot koko päivä osotteessa www.myspace.com/snowwhitespoisonbite
Tuleeko meistä juuri sinun uusi suosikki bändi vai joudutko pettymään ihan täysin? sen päätät sinä itse. Luvassa on kuitenkin täysin uudistunut Snow White's Poison Bite joten kannattaa jännittää!

Get ready!
KATSO VLOG NUMERO 3 JOSSA SELVIÄÄ VOITTAJAT!
Onnea voittajille:
Amanda Kanervo
Fiia Suuronen
Harri Leskelä
Lassi Holopainen
Veera Kemppainen
Emilie Kanervo
Eeva Mikkola
Anja Killenberger
Henna Peltoniemi
Salla Isteri

Voittajat: laittakaa mulle postitukseen tarvittavat tiedot tähän merkintään!
Oli kyllä tosi mukava kilpailu ja suuret kiitokset kaikille ketkä osallistuivat tähän hommaan mukaan. Keksitään joskus myöhemmin toinen kilpailu jos on aikaa. Kaikkien kuvat olivat mielestäni super hienoja, mutta kuten vlogissa sanoin nii en oo tarpeeks rikas että voisin kaikille sendii palkinnon.
Olette kaikki ihania ihmisiä ja kiitos teidän kuvista :) olen niin kiitollinen niistä <3
THANKS FROM THE BOTTOM OF MY BLACK HEART! <3
Viellä kerran onnea voittajille! ihania olette kaikki :D
-Altsu <3

myspace.com/allancotterill kilpailu!Maanantai 29.03.2010 03:44

Julkaisen kilpailun voittajat huomenna minun uudessa videoblogissa.
JÄNSKÄÄ!!!!!!

SWPB!Tiistai 23.03.2010 22:59

Rankka päivä ohi ja paljon saatiin swpb asioita aikaseks. Maaliskuun lopussa sitten kaikki teidän nähtävillä. Voin melkeinpä luvata että ei tuu pettymystä.
En jaksais itekkään odottaa! <3
SANA KIERTÄMÄÄN SNOW WHITE'S POISON BITE YHTYEESTÄ!
Nyt syömään ja leffaa --->
Heips<3
AJC KILPAILU!!!!!!
Kuvakilpailu on nyt saatu päätökseen ja kuvia tulikin noin 50 kpl. Ihan loistavaa että tästä tuli näinkin iso juttu vaikka ihan läpällä lähtikin liikkeelle Allan Cotterill fanclub jäsenten kanssa tämä homma. Kuitenkin kaikki odottaa varmasti tuloksia ja meinaan katsoa kuvat tarkasti läpi tulevan viikon aikana ja päätän sitten kuvista sen luvatun kymmenen onnekasta voittajaa.
Palkinnot olivat siis: 2 kpl Allan Jeremy Cotterill "The End Of You And Me (Riley)" sinkkua ja 8 kpl Allan Jeremy Cotterill minijulistetta.
Toinen juttu oli se että nyt mun pitää tehdä sign missä on kaikkien osallistujien nikit kuten lupasinkin ja pari ideaa on käynyt mielessä (huumorilla mennään) saa nähdä mitä siitäkin tulee sitten. Siitä tulikin mieleen että voisko kaikki kilpailuun osallistuneet ihmiset antaa oman nikin tähän blogimerkintään kommentoimalla esim (Nikki) niin ei tarvii käydä sähköpostista kaikkia erikseen + kaikki ei vissiin laittanutkaan nikkiä kuvan mukana mailiin. (TÄMÄ ON TÄRKEÄ) jos haluut oman nikin mun tekemään signiin.
Halusin myös sanoa tässä todella suuret kiitokset kaikille ketkä tekivät mulle signin. Ootte ihan loistavia tyypejä ja en ois ikinä uskonu että joku panostas niin paljon aikaa mun eteen tälläsessä hommassa. Joistakin kuvista huomas että aikaa on uhrattu melko paljon ja nämä kuvat nousevat varmasti sinne top kymmenen voittajien joukkoon.
Tulevan viikon aikan julkasen sitten voittajat! Tämä tapahtuu minun tulevassa videoblogissa missä kaikkien osallistujien kuvat näytetään myös. Kymmenen voitto kuvaa meinaan laittaa myös galleriaan mun "boxiin" pienenä boonuksena voittajille + tähet Allan Cotterill yhteisöön. Muistakaa venailla ihan rauhassa ja antakaa aikaa mulle. Eli ei mitää "MILLON JULKASU" kommentteja 100 kpl niinku tänäänki on tullu. Paljon on muitakin kiireitä niin odottakaa ihan rauhassa. Voittajille postitan sitten palkinnot itse kuten lupasinkin.
Eli tällästä tällä kertaa! osalistujien kuvat jää mun albumiin muitten nähtäväksi. Jos joku haluaa että poistan kuvan albumista niin sanokaa :) Myös jos kellään on kiinnostusta tehdä mulle sign vaikka kilpailu on loppunut niin otan mielelään niitä vastaan tänne allan.cotterill@gmail.com. Elikkä tulevan viikon aikana julkaisen voittajat. Jänskää!
Ja viel kerra! TAJUTTOMAN SUURET KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUJILLE!! elkää pahottako mieltänne jos ette voita :( mut mulla ei vaan oo varaa lähettää 50 palkintoo postissa kaikille :D kaikkien kuvat on mun mielestä hienoja ja jos oisin rikas oisitte kaikki voittajia.
KIITOS PALJON <3
LUV U GUYS!

- Altsu <3
Ps. TÄHTIPÄIVÄT! KAIKILLE TÄHTI KETKÄ ON JÄSEN NÄISSÄ YHTEISÖISSÄ! VITTU MITÄ LÄPPÄ YHTEISÖÖ! SO JOIN AND GET A STAR!

HEy guys/girls!Sunnuntai 21.03.2010 22:13

Ja jos en oo galleriassa sun kavereissa, niin voitko lisätä kaveriksi jos satut olemaan esim: Snow White's Poison Bite/Allan Cotterill/Allan Jeremy Cotterill yhteisössä. Ja vaikka et oiskaan noissa : D

Hey guys/girls!Sunnuntai 21.03.2010 22:06

Voiko ihunat ihmiset lisätä mut Facebookissa kaveriksi? Nimi: Allan Cotterill

SCENE KID FROM HELL!Sunnuntai 21.03.2010 00:19

- Poetry For The Damned -
The star on the murder scene is like the star of one thousand teenage corpses and six feet deep this bodybag feels like home. But the mortician made a big mistake, by not checking this body as he operated in the morgue. So spill your guts out, let's lock N' load to pull back triggers and watch the blood flow. This romance is not that romantic and your love is making me feel like i'm fucking dead.

- Jeremy 13th ©
So, join the fucking sloughter kids!

<3 J13th

Darling <3Perjantai 19.03.2010 00:54

Rakastan sua muru <3