IRC-Galleria

Elämän tilanteeni tällähetkellä (joka näkyy myös muille): hankala ja epäselvä tilanne, joka tuntuu kokoajan menevän vain umpikujaan Välit toisiin ihmisiin askarruttavat mieltä. Tulossa suuri ja pelottava asia.

Elämän tilanteeni tällähetkellä (alitajuisia ajatuksia):paljon erlaisia mahdollisuuksia ja tilaisuukisa joihin tarttuminen vaatii rohkeutta. luottamus on mennyt jonkun ihmisen kanssa. Tunneasioissa vaikeuksia.

perhe ja koti asiat; Erimielisyyksiä ja kiistoja.selkeyden puutetta, pelko aiheuttaa enemmän vaikeukisa kuin varsinainen ongelma. rakkaus tai perhe-elmässä päästään kuitenkiin parempaan päin pikkuhiljaa, muttei ihanneratkaisuun.

Mitä tällä hetkellä päällimmäisenä haluan ja ajattelen (alitajuisia ajatuksia):pelkoa että tärkeät asiat jäävät sanomatta, tai pelkoa valheiden paljastumisesta. huonojenaikojen loppumista toivotaan. halua unohtaa väärinkäsitykset.Pelkoa kriiseistä ja yhteenotoista. Halua selvittää asioita ja puhdistaa ilmaa.

toiveet ja odotukset ja keinot joilla toteuttaa edellisten pakkojen kuvaamat asiat: onnistumiselle on hyvät edellytykset jos osaa toimia päättävästi. Asiaan on tartuttava heti, sillä kaikki käy helpommin kuin osaa aavistaa. täytyy kehittyä ja muuttua. mielialan ailahtelua pitäisi hillitä.

yllätystenpakka, seikkoja joita en osaa edes itse odottaa(mahdollisesti kuvastavat tulevia tapahtumia/tunteita):Kaksi tietä tulee erkanemaan toisitaan, ratkaisua ei silti synny. On vaikea tehdä lopullisia päätöksiä, tilanne jää helposti käsittelemättä. Jos se käsitellään on edessä uusi,parempi alku. kaksi henkilö, joista toinen puhaltaa samaan hiileen ja toinen työntää eri suuntaan. Hämmenys ja Väsähtämisen uhka on olemassa. Muiden ihmisten apu voi olla lahja tai kavala ansa.

lähitulevaisuus,päivät, viikot tai kuukaudet:edessä asioita joita kanattaa välttää. nuoruuden tyhmyyttä, uhkarohkeita yritykisä joihin kokemus ei riitä. mielikuva on todellisuutta kauniimpi. taiteellisuus saa monia ilmenemis muotoja.voimakkaita seksuaalisia haluja.

olosuhteet kaukaisessa tulevaisuudessa,vuosien kuluttua:Taloudelliset asiat heikosti, ystävältä saatava apu kannattaa ottaa vastaan. Älä toista meneitä virheitä. On saavutettu hetkellinen tasapainon tila.Kerää voimia tänä aikana. Tulossa rakkautta .Toiveet toeutuvat helposti sillä saralla. Hiljaa odotellessa unelmat käyvät toteen.

Pöydässäni esiintyneiden erityisten yhdistelmien selityksiä.

1.Syvät erimielisyydet voivat johtaa täydelliseen umpikujaan
2.Runsaasti tyydytystä tuottavia ihmissuhteita ja romanttisia kohtaamisia
3.Voimia koetellaan
4.Ahkara ponnistelu on nyt välttämätöntä
5.Luvassa tyydyttävä lopputulos
6.kuvainnolinen ilmaisu "on vaikea istua kahdella tuolilla yhtä aikaa"
7.Kahden ihmisen välilä,näkyviä myönteisiä tunteita.
8.Tärkeän asian onnistuminen näyttää heikolta.
9.Lähtö vastakkaisiin suntiin,ero



Hui kauhee... miä en uskalla kohta noista korteista katsoa enään yhtään mitään.!
varsinkin kun uskon niihin ihan oikeasti. No aina voi koittaa muutta suuntaa.... :)
ei siis vielä käydä panikoimaan.. eihän?

SIIS oikeesti eihän panikoida..
voi ku voisin olla ku ville ja suhtautuu vaan huvittuneesti koko kortteihin.. mut en voi tai osaa..
nyt loppuu kyl tää... en kato enää noit kortteja..(ainka apaljoo,ainakaa tänää..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.