IRC-Galleria

Kohtalon kärkiLauantai 25.10.2008 16:33

Olen päätynyt erääseen ratkaisuun, tai lähinnä päättänyt tehdä yhden asian, josta ei sen enempää täällä tarvitsekkaan jauhaa....

mutta nyt on pakko turvautua taas "maanamieni" korttien apuun.. ja katsoa mitä kohtalon kärki (pöytä jako) lupaa minulle tämän asian tiimoilta...

Jaoin juuri kortit.. ja alan tulkita pöytää... samalla kirjoittaen sitä tänne.. ihan vain omaksi avukseni...
helpompi on itsenkin ymmärtää kirjoitettua tekstiä... :P

aloitetaan erikois korteista/yhdistelmistä...

-Muilta saadut neuvot ovat luottamuksen arvoisia
-tietojen ja mielipiteden vaihto on hedelmällistä
-negatiiviset asiat vahvempina kuin positiiviset

ja sitten...

Kuinka aikaisemmat tapahtumat vaikuttavat vallitsevaan tilanteeseen:Kaksi henkilöä, jotka eivät ole osaannre tomia yhdessä, on tullut väärinkäsityksiä. On ollut kaksi erilaista ratkaisumallia, joista toinen on nyt valittu.

Mitä muotoja tapahtuma voi saada:Hulettomuutta ja iloista leikkimieltä, muiden ihmisten suosiota. Ailahtelua masennuksen ja hilpeydenvälillä. Vaistot toimiva hyvin. Täytyy paneutua asioihin kunnolla jotta kehittyminen voi taphatua muutenkin kuin pinnallisella tasolla.

tuleeko tilanne muuttumaan:Jos erehdysten tunnuntaminen on ylivoimaista, on loputuloksena yksinäisyys ja katkeroituminen.

persoonallisuuteni osa-alue, jonka tarkoitus kehittyä nykytilanteen haasteiden kautta: yksi erhdys voi nyt johtaaa helposti toiseen. On aika oppia itsestäsi ja virheistäsi.

tilaisuudet joihin on syytä tarttua(tai voi kartoittaa myös edessä olevia haasteita):vallanhalu voi viedä ystävät ja asioita voi olla vaikea enää selvittää.

ystävät, vastavoimat tai henk,koht asiat:juuri kun vaikeuksien sumu hälvenee, koko työ joudutaan aloittamaan alusta.Tappio saattaa tuntua ylivoimaiselta

Loppulinen päätös tälle jaksolle:Koti ja rakkaat ihmiset ovat tärkeintä.Sydämellinen ja rakastava ilmapiiri.Kykenet vetämään myös muita puoleesi, ja ottamaan vastaan heidän tunteensa.Onnen kortti.


JEs.. kerrankin kuulostaa lupaavalta!!!! <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.