IRC-Galleria

Ablex

Ablex

89 käyttäjää seuraa sinua.. jepjep :D Ketä ootte? kommenttia kiitos

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

13.11-14.11.2006 PultsarireissuKeskiviikko 15.11.2006 13:22

Ehkä vuoden paras tampereen reissu :D

Tarinassa mukana:

-Je|re- <<- Jere
LoveCrafter <<- Tero
JeeJeee^ <<- Jani

Maanantai klo 11:40 lähdin koulusta kotiin ja kotimatkalla kävin hakemassa passikuvat. Olin koneella noin klo. 14:00. Jere oli meidän talon pihassa. Lähdettii Jämsää kohti.

Haettiin VR:n toimistolta opiskelijakortit jotka makso 6€ kappale. Junaa odoteltiin noin 25min. Junamatka meni ilman maksua ku ei jaksanu ilmoittaa kondulle että ollaan Jämsästä vaik se kysy :D ois maksanu 16.90€ :( joten ei kiitos.

Tampereella oltiin ihan pihalla et mihin päin pitäs lähteä. Kateltiin karttaa ja päädyttiin lähtemään Itsenäisyydenkatua pitkin. Jossain Sammonkadun kohdalla näimme sammuneen vanhan mummon. Istui hangessa ja nukkui. Tästä vähän eteenpäin ohitseni tuli joku tyttö ja sanoi minulle Moi. Ihmeteltiin että kuka se oli. Noh tämän jälkeen tämä tyttö alkoi seuraamaan meitä.

Mietimme koko matkan ajan että onko tässä kaupunginosassa mikään paikka auki enään yhden jälkeen. Eipä löytynyt mitään. Pääsimme Jäähallille, tyttö ei seurannut ihan jonoon asti vaan pysähtyi jäähallin nurkalle ja lähti kotiin, enpä viitsinyt mennä kysymään että mitä se halusi.

Jonotimme noin 5min kunnes sain puhelun hyvältä ystävältäni Salaatilta 8) puhelu kesti muistaakseni 15min jonka aikana puhuimme kaikenlaista. Hetki puhelun jälkeen saimme tietää että hallilla on myös toinen jono joka oli melkein tyhjä, menimme sinne jonoon, aluksi luulimme ettei niitä ovia edes aukaista, mutta sitten kun tuli varmistettu tieto että nekin ovet aukeaa, paljon ihmisiä juoksi samaan jonoon.

Siinä seisoimme noin 15min jonka jälkeen tuli ulkomaalaisia paidanmyyjiä myymään esim. slayerin t-paitoja (piraatteja tietenkin), näistä henkilöistä mieleeni jäi yksi myyjä lauseellaan "Oh FUCK it's winter here! ITS FUCKING COLD!".

Kun muut ihmiset saivat tietää näistä paidoista niin tästä jonosta tulikin kaikista pisin, pituutta oli varmaankin jtn 50 metriä (VILLI ARVAUS!). Noo, pääsimme sisään 17:30, turvatarkastukset meni hyvin, kiersimme koko hallin ja sitten löysimme oman lohkomme.

Menimme istumaan riville 13. ja oma paikkani oli numero 1321, Jeren paikkanumero: 1319 ja Teron 1320. odottelimme noin 50 minuuttia ja ensimmäinen bändi eli Thine Eyes Bleed alkoi valmistautumaan.

Bändi soitti ihan hyvin, kävimme bändin jälkeen jaloittelemassa ja näinkin yhden kivan ihmisen ja juoksin hänen peräänsä <: juttelimme noin 15min jonka aikana Lamb Of God kerkesi aloittamaan, juuri kun olin lähdössä pihasta katsomaan Lamb Of Godia niin vastaani tuli luokkalaiseni Skullz vaihdoimme pari sanaa ja menin sitten istumaan taas paikalleni katselemaan Lamb of Godia. Bändi soitti mahtavasti ja sai kenttäyleisöön mahtavan moshpitin.

Lamb of Godin jälkeen lähdimme syömään, ostimme lihapiirakat ja 0.33 limsan (maksoi 5.50€ kappale) menimme omille paikoille syömään ja odottelemaan Children of Bodomin aloittamista.
Bodomi aloitti ja omasta mielestäni he soittivat ihan paskasti.

Bodomin jälkeen yritimme vessaan mutta se oli aivan täynnä ja emme päässet kuselle.
Bodomin jälkeen lavalle astui In Flames, joka oli mielestäni koko tapahtuman paras bändi.
Vieressäni istuva mies oli kovin innoissaan koko bändin ajan ja huusi, riehui ja hakkasi edessämme olevaa kaidetta.

In Flamesin jälkeen yritimme uudestaan vessaan tällä kertaa pääsin vessaan ja tein tarpeeni, Jere ja Tero vittuuntui ja lähti takaisin paikoilleen istumaan. He valittivat koko Slayerin ajan että heitä kusettaa aivan vitusti.

Slayer soitti hyvin ja sai yleisön mahtavasti mukaan, se oli mielestäni 2. paras bändi.
Vähän ennen kuin Slayer lopetti, lähdimme kävelemään ulospäin ja ovilta ostimme kaikille In Flamesin paidat joissa on takana Unholy alliancen keikka-aikataulu.

23.45 Olimme ulkona.

Pihassa mietimme hetken että mitäs nyt tehdään. Noh, päätimme lähteä kävelemään keskustaan. Kävelimme aika hitaasti miettien että miten saamme noin 8 tuntia kulumaan.
Ensimmäisenä meninmme Pakkahuonetta vastapäätä olevalle grillille, itse tilasin kebabranskalaiset ja muut eivät ottaneet mitään. Sitten ostimme yhteisen limsapullon (Jaffaa).

Tämän jälkeen menimme rautatieasemalle istumaan ja tästä se pultsarielämä alkaa !

Pääsimme istumaan, ensimmäinen asia mitä näen : Mies makaa lattialla ja kerjää rahaa.
istuimme noin 5min ja ovesta tulee juoppo joka nostelee polviin valuneita verkkareita. Sen jälkeen katselin noin 30min ajan jotain pissiksiä. Yksi heistä kuulosti aivan jätkältä vaikka olikin tyttö. Naurettiin sille aika kauan. noin klo 01.15 vartijat tuli tyhjentämään rautatieaseman, olimme taas ulkona ja oli iha helvetin kylmä. Lähdettiin vaa kävelemään ensimmäistä tietä jonka näimme.

Käveltiin suoraan jonkun matkaa ja menimme istumaan bussipysäkille.
Istuimme jonkun ajan ja lähdimme taas kävelemään kun tuli kylmä, menimme jonkun joen rantaan katselemaan sorsia, niitä oli kymmeniä. Sitten menimme sillan toiselle puolelle ja jatkoimme matkaa eteenpäin.

Pääsimme omenahotellin kohdalle ja mietimme että pääsemmekö sinne yöksi, sitten huomasimme kyltin jossa luki "Täynnä", petyimme :<

Kävelimme vielä jonkin aikaa eteenpäin ja joku jätkä tuli kysymään että missä on lähin paikka jossa voi syödä. vastasin "4 kilometriä tätä tietä takaisinpäin".

Kävelimme tien päähän. Ja sit takaisinpäin, käännyimme nordean kohdalla vasemmalle sitten one way:n kohdalla oikealle. siitä suoraan tielle asti ja sitten oikealle, tämän kadunkulman kohdalla on joku seksikauppa joka jäi hyvin mieleeni.

Kävelimme hetken eteenpäin ja näimme rautatieaseman ja sen vieressä olevan grillin, menimme grillille miettimään mitä Jere ja Tero söisi, itse en kebabaterian jälkeen jaksanut enään tilata mitään. Ensin heidän piti ottaa hotdogi, sitten 2 makkaraa, sitten MAKKARAPERUNAT tässä vaiheessa he odottivat että joku muu tilaa makkaraperunat ja katsoivat minkä kokoiset ne ovat.. ne olivat AVUTTOMAT. He päätyivät tilaamaan hotdogit.

Tämän jälkeen lähdimme kävelemään, taas kerran omenahotellille tien toista puolta, näimme auki olevan kebabbilan ja menimme sinne lämmittelemään noin 10 minuutiksi jonka jälkeen Jere ja Tero halusivat ulos.

Tämän jälkeen menimme sillan alle pulsuilemaan. Istuimme seinää vasten ja mietimme että miten me jaksetaa olla vielä 3 tuntia ulkona. Lähdimme istumaan samaiselle bussipysäkille jossa istuimme aiemminkin ja siinä istuimme lähemmäs 2 tuntia, vastaamme tuli mitä oudoimpia ihmisiä, jotkut teinit pyysi meitä lähtemään hervantaan, ei lähdetty niin ne alko vinkumaan jotain. Sitten vastaan tuli joku juoppo jolla on pakkomielle sanoa jokaiselle vastaantulijalle jotain.

Istuimme 20 vaille 5 asti ja menimme odottelemaan että rautatieaseman ovet aukeavat.
Oli tosi kylmä, kädet ja varpaat ihan jäässä.

KELLO 5! Rautatieaseman ovet aukeavat. Mikä helpotus kun pääsi sisälle lämpöseen ja penkille istumaan, istuimme 5min ja menimme käymään vessassa, vessan pääsymaksu oli 1€
menimme sisään ja tero meni heti vessakoppiin kuselle.. hetki sen jälkeen kun tero oli mennyt koppiin kysyin "Tero ootko paskalla?" jolloin tästä kiinni olevasta kopista kuului ääni "Hä?"
Minä ja Jere aloimme nauramaan ihan vitusti ja hetken päästä kopista astui ulos noin 60 vuotias luultavasti koditon juoppo. Hän kyseli kaikenlaista ja sitten lähti pois.

Menimme takaisin rautatieaseman aulaan istumaan, istuimme noin 15min kunnes kahvio aukesi, tilasin kuuman kaakaon kermalla, jere ja tero otti kahvit. Menimme pöytään istumaan ja joimme kahvit, tässä kohdassa vietimme viimeiset ~2h 30min. Nukahdin pöytään pari kertaa. Kello 7:45 lähdimme odottamaan junaa ulos, kerkesimme odottaa noin 10min ja juna olikin jo pihassa.

Junamatka meni hyvin ainakin suuriman osan matkasta noin 2 kilometriä jämsästä juna alkoi reistailemaan, sammui noin 50 metrin välein, jossain vaiheessa juna pääsi taas liikkeelle ja olimme jämsässä 9:50.

Kotimatka sujui hyvin, menin suoraa vaatteet päällä nukkumaan

#Irc-galleria @ Ircnet <3Sunnuntai 22.10.2006 17:14

(14:05:31) (halen) HELPOSTIHAN SE CAPSLOCK PYSYY PÄÄLLÄ
(14:06:22) (@neutri) Jatkakaa vaan, pikku-possut, kohta alkaa kenkä viuhua <3
(14:06:38) (Tornipeikko) Ai sen takia ku on virallinen capslock-päivä?
(14:06:45) (@neutri) Joo.
(14:06:47) (Tornipeikko) :C
(14:06:52) (Vipa^) niin turha keksintö toikin
(14:06:52) (ATHEOS) aika reiluu :<
(14:06:54) (CoStorm) neutri: ai sää tylsäilet.. on nuo muut ylläpitolaiset ollu messissä
(14:06:58) (@moyh) mä luulin et se oli vasta joulukuussa
(14:07:03) (Tornipeikko) Potkitko sä äitienpäivänäki kaikki ulos jotka sanoo "onnee äideille" :C

bänditPerjantai 20.10.2006 16:59

Haaste: Heitä päiväkirjaasi parhaat bändit joka aakkoselle.

A: Ajattara
B: Barathrum
C: Cradle of filth
D: Dimmu Borgir/Diablo
E: Ensiferum/Eternal tears of sorrow
F: Fear Factory
G: Graveworm
H: Hate Eternal
I: Insomnium
J: -
K: Kylähullut/Katatonia/Katamenia
L: Lamb of God
M: Mayhem/Marduk/Mokoma
N: Norther
O: Opeth
P: Pain
Q:
R: Rotten sound
S: Satyricon
T: Turmion kätilöt
U: Uniklubi
V: Verjnuarmu
W: Wintersun
X:
Y:
Z:

HAHAA!Keskiviikko 27.09.2006 18:33

Kiinni jäit! Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Sen jälkeen laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki päiväkirjaasi lukevat!

kyselyLauantai 23.09.2006 17:25

HAASTA KOLME JUOPPO KAVERIASI TEKEMÄÄN TÄMÄ. :)

1. Minkälainen olet kännissä?
enpä osaa sanoa

2. Milloin aloitit kännäämisen?
ei voi muistaa

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellytä?
en

4. Kuvaile juomistasi neljällä sanalla.
sopivasti :D

5. Mitä yleensä juot?
viinaa + energiajuomaa

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?
hmmh.. jotku viinit ehkä ;E

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa? Missä?
eipä oo tullu käytyä, ainakaa juomassa.

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereitasi?
...

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?
evt

10. Osaatko mielestäsi juoda?
tottakai

11. Kerro pahimmista övereistäsi.
öö. enpä pahemmi muista :DDDD vähä hukku tavaroita.. :P

12. Kerro noloin tekosi humalassa?
emt

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?
pate<3

14. Mikä on lempijuomasi?
enpä osaa sanoa

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?
vähä ;DDD

16. Tappeletko kännissä?
enn.

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa
en

18. Miten valmistaudut iltaan?
enpä mitenkään

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?
eipä mitään

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?
uusivuosi !!

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.
emt.

22. Mikä on lempi biisisi humalassa?
Norther - Dream :DDDDD

23. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?
khyll

24. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoitus?
Viina + Lidlin energiajuomat = <3

*REPS*Torstai 31.08.2006 15:06

J = Minä
K= Kartza

J: Tunnetko tätä tyttöä
K: Juu ehkä...
J: Oootko pannu sitä???
K: Joo oon mä pari kertaa...
J: *SUPER REPS*
K: Siis oon pari kertaa nähny mutta en oo kyl pannu
J: Repeily jatkuu... 8)

Näin koulussa. :D

Kartza = Kartza-
Wow! You should change your name to Eros!

Hark - the oracle speaks! A bolt of lightning falls from the sky! SHAZAAM! As the smoke clears, the hidden deity in you emerges and is revealed to be:

Eros - God of Love.
As a devotee of this long-neglected virtue, you are a committed romantic. You prefer to savour the joys of seduction before you step into the bedroom. This quality makes you incredibly attractive to women, who seem to melt in your presence. They sense your strong character and respect your ideals. They dream of stealing you away and making dreamy love to you all day long. Not to say you wouldn't be happy to oblige, but you want to make sure that there's some emotional or intellectual compatibility between you and your partner to carry the relationship along. By the time you are ready to show them your godly performance, they're hooked. You take sex seriously and show your lucky woman a passion that has only existed in her wildest dreams. You are probably an emotionally expressive and sensitive person whose pleasure comes from pleasing others. Your chivalrous ways have probably earned you a following of fans and a trail of satisfied mortals in your wake.

näin sararockissa kun olin janoisena. :DMaanantai 28.08.2006 02:57

J = Minä
M = kojunmyyjä

J: Saanko hörpyn sun limsasta
M: Mul on semmonen periaate että en anna juomisiani muille kun vaimokkeelleni
J: Saanks mä olla sun vaimoke??
M: Jos ei nyt tällä kertaa.
J: No oisin voinu olla..
M: no mut... tykkäätkö persepanoista, niinku ottavana osapuolena??
J: Joo totta vitussa, JOS saan sitä limsaa
M: *repee* , sulla on asenne kohdallaa *antaa pullon*

jepa.Sunnuntai 16.07.2006 13:23

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.