IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

18-21.10 Oulu. <3 Kiitti Jenni<3Sunnuntai 21.10.2007 16:52

Torstaina mentii Jennin kaa junalla ouluun-voi hyvänen aika niitä junajuttuja...*pyörit päätään* sit sielä mentii mein yöpaikkaan ja oltii sielä vähä aikaa sit mentii kaupungille, käytiin Morticiassa(ja yllätys, lähti mukaan toppi ja overknee-sukat. x)) ostinkoha mä muuta...? haa, kajaalin! :'D on se kyllä ku ei lähempää saa kajaalia ku oulusta. :'D sit näin erään ihmisen siellä, hänen kanssa pyörittiin vähän aikaa, ja sittempä lähettiinki kohta puolii pois kaupungilta, ja se yks tyyppi bussissa...ei hele ku se oli tutun näkönen.. okei muistutti Adriania(ennen COF:issa)... mut siis silti.. iha mieletön tutun näkönen.. mentii sekoilemaan sinne majotuspaikkaan sitte. ei helevetti meiän juttuja. :'D

Perjantaina sit Teatrialle mentii siin 3-4 välillä jonottelemaan ja oli muuten kylymä.. -,-'
Sielä sit keikalla oltii eturivissä<3 Jyrkin simmut ku katto pari kertaa silmiin. Ja Jussi Feel Berlinin alussa..aws :'> no sain sit kuvii ja muistaakseni Archien plekun, mut annoin sen Jennille, koska miula on jo yksi 69:eiltä. ^^' Christina Death, Dance D'Amour, Stolen season, Betty Blue<3 tippalinssissä. :'> "that's what you girls are.."
Nähtii kans Reiskaa ja Purpea.. oli kiva jutella. tak tu juu <3 rrraita viisi. x'DDD

No sit lauantaina mentii taas joskus 3n jälkee Hevimestalle kökkimään että nähtäis Reflexionin poijjat, vaik Reiska sanoki että ne tulee vasta 5n aikoihi.. :D idioottejakaimesitollaa? :D
nähtii niitä sitten.. *nolost* Jeppe säikähti, voi toista. :'DDDD
..... Sit yölä säädettii niitten bussien kanssa - Oulutouring. (no on se kyllä ku helsingissäki on helepompi liikkua busseilla ku oulussa XD)

Miinaa nähtii tänää junassa ku tuli samalla junalla, ja oli taas jutut junassa meillä. :'DD
sit se yks pikkupoika siin meitä viereisellä paikalla käytäväntoisellapuolenjunassa, ja sen isä. xDDD "loistavaa..mahtavaa" "onhan niitä naistenki pelejä, joita ne pelaa.." mietittii sitte että mikä hitto on konnari, siis onko se kondyktööri, konduktoori, konduktööri, kondöktööri vai mikä oikeesti? :'DDDDDD rrraita viitosta taas naureskeltii. :'D Sit mii jäin tänne ja Jenni jatko viel matkaa Kajaaniin, ja Miina sit viel P-mäele. :> rrrRssssrrrRrrrrRjjjjssseeesssRsss. :'DD ja te ymmärrätte taas kaiken (A)


...paska fiilis ei voi muuta sanoo...

mein juttuja mm:
God morgon!
Öitä! (perjantaina 23 kertaa muistaakseni :'D)
Sirkka Leiskanen
Itkuhälytin - rivoukset - kahvila
Du er så klock!!(elkäähä nyt, mein ruottin ope ois ylpee jos ois kuullu meiät)
NNP, ja skinipunkkia!!!
rrrraita viisi


eikä tuossa kaikki edes :'ddEtkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.