IRC-Galleria

Rentous.Maanantai 01.06.2009 00:27

Tänään oli kyllä rento päivä. Eiliseltä ei krapulaa, baarissa oli hauskaa ja pääsi tanssimaan pitkästä aikaa kunnolla. Kurssikaveri oli portsarina. Heräsin kuitenkin kun Shadow loikkas sohvalle ja alkoi möyrytä. Stefu käski sen etsiä huumeita. >:( Murisin jotain ja hätyytin pois. Ei ollu kiirettä liikkua, mut edettiin viimein Deconille asti ja todettiin paikan varsin tyhjäksi. Oltiin ootettu enempi porukkaa kun koulut loppu, mutta varmaan kaikki krapulassa.

Siinä sitten meni päivä mielekkäästi softatessa, uidessa porukalla ja aurinkoa ottaen. Nappasin yhden kuulan komiasti ihan nenän ja ylähuulen väliin, ihme kyllä ei turvonnut edes pahasti. Odotin jo innolla silikonihuulia. Useampi frägi, yhden naskin teilasin vahingossa hieman turhan läheltä headshotilla, mutta kävin kattoos kyllä ettei sille käyny pahasti. Hyvä ja huono puoli - Niin pieniä tyyppejä on oikeesti vaikee nähä. Sitte nousee yhtäkkiä pää pusikosta linjalle ku jotain muuta yritti ampua.
Vesi oli pinnasta kivan lämmintä, syvemmältä tietty aiheutti itse kenessäkin kiljahtelua ja meteliä, Snake-87 nykäisin veteen, kunhan Cawener oli ensin tuupannu mut kaulaani myöten totutteleen lämpötilaan. Nakkis meni ihan omin avuin, samoin Cawe. Stefu teki sukelluksen täysissä vaatteissa tavarat taskuissa (älä kysy) ja koirat kävi kans leikkimässä hengenpelastusta. Hyvät näkymät sieltä venealtaan toiselta puolelta laiturilta oli kentälle ja mukava kattella muitten peliä auringossa lämmitellen. Takas mentiin vähän lipeämällä ja lumpsahtamalla, mutta virkisti ihan mahtavasti. Offarille ja pyyhkeet matoksi, siinä oli hyvä makoilla. Aniksen kaa oli tyttöilyä, hubbabubba-purkalta tuoksuvaa huulikiiltoa ja juoruilua.

Laumana sitten vielä kans syömään Orituvalle ja kotia. Nyt voi koomata hyvillä mielin ja tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi, joka urheilee ja harrastaa. Pitää päästä uimaan lisää. Huomenna mennään sitte Pyynikin suuntaan jollekki rannalle koulun/töiden jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.