IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 23:54

Vitsin kiva päivä, kun vietettiin aikaa ihan vaan tyttöjen kesken Jaanan ja Jennan kanssa.

Ekaks käytiin Martinassa syömässä oikein hyvät pihvit ja sit vuokrattiin kauhuleffa ja ostettiin kauheesti karkkia ja mentiin Ulvilaan kattoon sitä. Hauskaa oli. On piristävää viettää aikaa välillä muidenkin kanssa, kun oon ollut vaan ton mun miespuolisen parhaan ystäväni (joka myös poikaystäväni on) kanssa viimeiset puoli vuotta. Ja siis siinäkään seurassa ei oo mitään vikaa, ei tosissaan :) Meil on niin omat juttumme ja omat hauskuutemme :) Mut silti teki hyvää tällanenkin välillä ja sai kyllä nauraa ittensä kipeeks. Hauskin osio tais olla se, kun istuin Jennan kyydissä Jennan puolirämässä (sori! :D) autossa ja pelkäsin henkeni edestä :D
Mut hyvin se meni. Elossa ollaan vielä :)

Oon ollut koko viikon sairaslomalla keuhkoputkentulehduksesta ja kiva päästä maanantaina taas töihin. Vaikka hauskaa mulla on ollut kotonakin, varsinkin kun Jaakolla oli sairaslomaa myös ja oltiin usein yhdessä ja tehtiin kaikenlaista.

Torstaina lähdetään Hetan, Jaanan ja Nellin kanssa taas laivailemaan. Pikkutytöt oottaa innoissaan ja kai vanha äitikin vielä jaksaa sellaisesta innostua pikkasen :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.