IRC-Galleria

No, tänä vuonna mulla olikin oikein ihana "helluntai-heila" ;)

Käytiin Hetan ja hänen kanssaan äidin luona äitienpäivä-kahvilla ja siinä sitten tuli esiteltyä koko suku samantien. Ja tää on kiva poika, kun se pärjää tollasissakin tilaisuuksissa loistavasti toisin ku jotkut entiset jotka ei sanaa suustaan oo saanu :)

Sitä kuvittelee ettei koskaan löydä ketään ja sit löytääkin jonkun ihan aarteen :) Kumma juttu. Ihan käsittämättömän ihmeellistä :)

Oli kyllä hurjan kiva päivä ja pikkusiskonkin kanssa oli hauskaa viettää aikaa, kun yleensä se menee vaan riitelyks mut tänään kikatettiin niin et oikein silmistä vesi valu :)
Jos tulee ulkopuolisena meidän "sukutapaamiseen" niin siinä voi kyllä hetken aikaa miettiä, et "onks noi ihan normaaleita ja mitä mä teen täällä" :D Mut siis mehän ollaan hirmu ihania ;)

Jaahas, kolmisen viikkoa vielä päiväkotia ja sitten alkaa kesäloma.
:)Torstai 01.05.2008 19:13

Äiskä ja Hempukka lähtee pian laivailemaan, jee :) Ei me tosin ihan kahdestaan mennä, kun mummeli ja Nelli lähtee mukaan. Varmaan tosi villi risteily tiedossa, mut likat on ainakin ihan innoissaan :)

Vappu meni kivasti kotosalla Hetan ja yhden kivan pojan kanssa...:)
Sellasen kivan pojan jota oon tapaillut tässä ja joka heti toisella tapaamiskerralla joutui tutustumaan heti Hetaan ja mun iskään. Ei helppo nakki ihan heti alkuun :D Mää ainakin olisin juossut jo lujaa karkuun...:) Ja voihan olla, et hää vielä juokseekin, joten se siitä tältä erää ;)

Kevät on kyllä maailman parasta aikaa. Kaikki on just nyt niiiiiin hyvin :) Taas kerran :)

Jaahas, laivalle :)


:)Keskiviikko 16.04.2008 18:41

Voi ku meil on ollut kiva "vapaa-päivä" Hetan kanssa!

Aamulla pyöräiltiin kaupungille ja mentiin Jennan kanssa syömään. Sit shoppailtiin kahdestaan likan kanssa ja kotimatkalla poikettiin viel pariks tuntia Pelle Hermanni-puistoon leikkimään ja syötiin oikeen jätskitkin ulkona kevään kunniaks :)

Huomenna alkaa arki, mut onneks ei oo ku kaks päivää enää tällä vkolla ja sit on jo vkonloppu :)

Jotain kivaakin välillä.Maanantai 14.04.2008 19:24

Mennään Hetskun kaa vappuna laivalle.

Lääkärissä käyty ja sairaslomaa on torstaihin asti.
Sekoon tekemisen puutteeseen varmaan ennen sitä :)

Eipä ollutkaan Hetan korvissa vika, mikä nosti kuumeen, vaan erittäin pahasti tulehtunut molluska aiheutti sen ja nyt syyään sit antibioottia ihotulehdukseen. Samapa se mihin sitä syödään, kunhan syödään. Pitäähän sitä elimistössä nyt antibioottia aina vähän olla.

Ei oo todellista!Sunnuntai 13.04.2008 16:01

Hetalle nousi kauhee kuume ihan yhtäkkiä ja korvaa itkee taas.
Aamulla leivottiin vielä pullia ja likka oli ihan normaali.

Ne ei oikeesti kohta enää usko töissä, et mun lapsi sairastaa noin usein, ku oon aina pois. PRKL.

En tajuu miten toi korva voi oireilla noin, et heti kun antibiootti poistuu elimistöstä, niin nousee kuume ja korva tulehtuu uudelleen. Aaaargggggh.
kun ennen pääsin vaan silloin kun Heta oli isällään. Mä kävelen sauvojen kaa ja Heta ajaa fillarillaan. Äsken tehtiin 5 kilsan lenkki ja likka ei valittanut kertaakaan. JEE! :)
Tosin....yksin pääsee kyl silleen ripeemmin, ettei aina tarvii jäädä ihmettelemään leskenlehtiä/linnun sulkia tai silittämään ohikulkevaa kissaa saatikka mennä leikkipuistoon keinumaan ;)
Oon iloinen, et Heta on aina ollut sellainen liikkuja, eikä mikään sohvaperuna. Sen kans kyl kelpaa tehdä ihan mitä vaan, ku se on tollanen <3
Mulle on oikeesti annettu yks hienoimmista lapsista, mitä maa päällään kantaa. Ja niin kai jokainen äiti sanoo, mut mä myös tarkoitan sitä :)

Ens viikolla saa fillaroida Kirjurinluotoon, jos vaan ilmoja pitelee :)

Kevät on kyl ihanaa aikaa :) Mä en keksi mitään asiaa, mikä ois huonosti :)

Ja tällä kertaa se olen minä, kun viime viikolla se oli mun äiskä.
No tällanen neljän päivän vkonloppu tekee itellekin ihan hyvää, ku oon kans ihan poikki ja nuhanen.

Viime yönä Hetalla alkoi TODELLA kova korvakipu ja nousi hirveä kuume. Silleen ihan "mukava" juttu, et antibiootti korvatulehdukseen loppui vasta vajaa viikko sitten. Mä uskoisin, et aika pian on eessä kolmas korvien putkitus, kun ei antibiootit enää tehoa.
Saas nähdä mitä lääkäri sit tänään sanoo.

Huomenna Pertsa pääsee sit kans viimein eläinlääkärille ja sen miehuus viedään :) No, aina ei voi voittaa :D

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 21:10

Pääsiäinen oli ja meni. Joka päiväks oli niin kauheesti kaikenlaista äksönii, ettei paljoo oo ehtinyt tietsikalla notkumaan niinku joskus ennenvanhaan ;)

Tänään käytiin leffassa kattoos Risto Räppääjä, jee. Vähänks oli hyvä ja seurakin aivan mahtavaa ;) Siis oikeesti :)

Huomisesta piti alkaa viimeinen työviikko, mutta näillä näkymin olenkin siellä päiväkodissa koko kevään. Ihan kivaa :)

Pertsalla on sen verran kevättä "rinnassa" (tai siis jossain muualla) että tällä viikolla lähtee pallit pois. Ei jaksa enää kuunnella sen huutoa, joten heti ensimmäiseks aamulla tilaan eläinlääkärin. Olis pitänyt sekin hoitaa alta pois jo aikoja sitten, mutta nyt on viimeinkin PAKKO ku siitä on tullut niin hemmetin ärsyttävä. Pimatsut vaan mielessä koko ajan, pyh.

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 00:10

Heta oli sairastunut isänsä luona taas kovaan kuumeeseen eli näin ollen pitäis olla alkavalla viikollakin pois töistä. Ei oo todellista...Heta ei kauheesti sairasta ja nyt sit ku viimeinkin olisin jossain, ni likka on jatkuvasti kipeenä...

Koitin hommata kovasti lapsenvahtia Hetalle huomiseksi, mut kuis ollakaan mun tukiverkosto ei oo järin suuri. Iskä oli mun ainoo toivo lapsenvahdiks ku Jaana on koulussa ja äiti töissä, mut kuis ollakaan iskä vietiin aamulla taas ambulanssilla sairaalaan, joten se siitä....

Iskästä oon ollut ihan kauheen huolissani koko päivän, mut viimein illalla se soitti, ettei mitään hengenhätää ole. Luojan kiitos. En tiiä mitä tekisin ilman mun iskää...

Muuten vkonloppu oli ihan kiva :) Nautin mun sinkkuudesta täysin rinnoin ;)

Vielä kun saatais iskä ja Heta kuntoon, ni hyvä olis :)

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 23:05

Hetalla on kova kuume ja kurkunpääntulehdus, joten JOUDUTAAN olemaan perjantaihin asti kotosalla. Hajoo niin pää, kun ihan hyvin ehti jo parin viikon aikana tottua siihen että pääsi ihmisten ilmoille. Ja vaikka oon ollut todellinen super-mamma tänään (oon mm. tehnyt suur-siivon ja paistellut lättyjä ja kuljettanut lasta terkkarilla jne :)) niin silti ei oo aika meinannut millään kulua ja on hirmu yksinäinen olo, vaikka koko päivän Hempukan kaa vietinkin...

Voi kunpa Heta paranis pian.