IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

Itsenäisyyspäivän viettoa :)Perjantai 07.12.2007 03:13

Suomi täytti 90 vuotta ja meilläkin oli mukava juhlapäivä!

Raminin serkku oli meillä koko päivän ja aamu alkoi hassusti kun Ramin lähtiessään oli jättänyt oven liian auki enkä viitsinyt loikkia vaatehuoneen puolelle herätessäni (oli mulla sentään yöpaita päällä mutta siinä on hulvaton reikä sopivasti takapuolen kohdalla niin että koko kohta lerpattaa) niin päätin sitten köllötellä ja lukea Aku Ankan taskukirjan joutessani. Kissa kehräsi vieressä ja ulkona oli kurja ilma, enpä oikeastaan keksi parempaa tapaa aloittaa päivää. Sitten kun huomasin että serkku tosiaan oli hereillä ja meni keittiöön kipaisin vaatehuoneeseen kiskomaan jotain rättiä päälle (olisin toki voinut myös kammata tukan ja vilkaista peiliin niin olisin huomannut ripsarit poskilla jotka olin illalla unohtanut putsata, noh, pikkuvikoja :D) ja veskin kautta kahvinkeittoon. Eipä mennyt kovinkaan kauaa niin Minna jo soitteli, olimme sopineet että vietämme Lonkero&Linna-illan.

Minna sitten tuli enkä ollut ehtinyt mitään juhlavampaa laittaa päälle tai ehostautua sen kummemmin, Minna taas oli niin sievänä että, ja ensin juotiin kahvia ja katsottiin kurdikanavalta jotain lauluja joihin sitten lopulta meni hermo ja yritettiin Voicea jonka kieunnat eivät olleet sen parempia joten koneelta musat päälle. Minna ei järin arvostanut kappalevalintojani :D Ihmettelen kyllä mitä vikaa on K-Marossa, Backstreet Boysissa, Michael Jacksonissa, Diana Rossissa ja KORSUORKESTERISSA :D :D Jotain touhuttiin ja avattiin lonkerot ja huom. MINÄKIN siis otin lonkeron. En tosin juonut siitä kuin max. kolme suullista mutta yritys hyvä :D vaihdoin sit kokikseen. Linnan juhlat alkoi ja päästiin arvostelemaan pukuja (jotka oli tänä vuonna hirveämpiä suurimmalta osalta kuin koskaan aikaisemmin, ei tainnut moni muukaan katsoa peiliin lähtiessään) ja alettiin kokkailla samalla.

Ruokalistalla oli paahtopaistia, perunamuussia, baby-porkkanoita ja kokonaisia maisseja ja herneitä ja lisukkeena raejuustoa, Beyaz Peynir-juustoa, kuullotettua sipulia, tuoretta sipulia ja hillosipulia. Ruokajuomana oli kaikkea vedestä viiniin, leipää en tajunnut tarjota mutta tuskin kukaan olisi jaksanut sitä syödäkään. Ramin kotiintullessaan oli unohtanut koko illallisen ja höpötti uloslähdöstä mutta ruuan jälkeen se meinasin pudota tuolille kun oli niin väsynyt ettei siitä ulosmenosta olisi tullut muutenkaan mitään ;) (jälkeenpäin totesi et oli hyvä ettei lähdetty mihinkään) Minna kieltäytyi kutsusta heti alkuunsa, samoin minä joten ei muita potentiaalisia lähtijöitä pojat saaneetkaan houkuteltua. Ruoka maistui hyvin ja vaikka itse sanonkin - se OLI hyvää ja sitä oli riittävästi. MINUN mielestäni tosin kaikki söi tosi vähän, loppupeleissä itse taisin syödä vähiten mutta se onkin ihan eri asia ;) Ramin oli hämillään monesta eri sortista pöydässä ja aterioinnin alkaessa kysyi mistä aloittaisi ja sisäinen emäntäni otti vallan ja niin läiskähti jämäköin ottein perunamuussi poikaraukan lautaselle lihakimpaleiden viereen jottei mitään, ja luonnollisesti lähes puolet oli kasvispitoista ruokaa kuten ympyrä opettaa. Ramin totesi että olen kuin hänen mammansa.

Ruuan jälkeen vein Minnan kotiin ja pojat söi hedelmiä ja laitoin Tuntemattoman Sotilaan pyörimään (pakkosyöttöä, miten niin?) lähteissäni kun Minna ei suostunut sitä katsomaan (paras leffa ikinä! kirjasta puhumattakaan..) ja kiltisti olivat pojat sitä katsoneet kun olin poissa. Tosin katsomiseksi ei voi ehkä lukea nuokkumista silmät puoliksi kiinni videon äärellä mutta noh.. äänet kuului ainakin :D

Oli hurjan kiva päivä ja tuli naurettua vatsa kipeäksi. Ja hui mä tajusin et Ramin flirttailee mun kanssa, kehtas vielä illallispöydässä mokoma! *nolo* Minnakin vaan nauroi, serkkupoika ei onneksi tajunnut :D Ei vaan, kivaahan sellainen on.

Nyt juon vielä vähän teetä ja sitten nukkumaan kullanmurun kainaloon. Aijai. Jos ihan normaali elämä ei tee ihmistä onnelliseksi, mikä sitten? Kun on ruokaa, lämpöä, ihania ystäviä, (Aku Ankkoja,) rakkautta, mikä voisi olla sen parempaa... Olkoon arkipäiväisiä juttuja, mutta itse arvostan ainakin eniten juuri näitä asioista ja ne tekevät minut iloiseksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.