IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

kukkuluuruuMaanantai 22.12.2008 13:58

Pitänee päivittää välillä kuulumisia :P

Kohta tulee joulu! Perjantaina käytiin iskän kans Lappeenrannassa sukuloimassa, nähtii molemmat isin veljet sekä sisko (eli kaikki sisarukset), käytiin mun serkun luona katsomassa paapaa, se oli sellainen pikkuinen, jo 3kk nuori tytteli, sit käytiin toisen serkun kotona mut siel ei ollu ku sen mummo joten jätettiin vaan lahjat sinne ja sit suunnattiin mammalle ja papalle. Siellä oli sit mamma ja pappa ja äiti, enoa en valitettavasti nähnyt mutta se soitti ja rupateltiin joutavia kymmenisen minuuttia. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu, ainut et migreeni pukkas päälle mut sain hyviä lahjoja ostettua sukulaisille ja sain itekin lahjoja. Mamma oli neulonut Raminille lapaset ja sukat ja se oli oikein tyytyväinen :)

Lauantaina olin käytännössä sängyn oma, selkä reistasi oikein kunnolla enkä päässyt liikkumaan kunnolla edes vessaan ja ystäväni migreeni oli aika voimakkaana päällä.. Ei kunnolla edes lähtenyt. Sunnuntaina mentiin Suhatin kans Helsinkiin Evinin ja Alin kotiin, Ali on raminin serkku ja Evin sen vaimo ja meidän ystävä, valitettavasti silloinkin kärsin migreenistä ja oli pakko ottaa pilleri ja mennä nukkumaan vähäksi aikaa. Hauskaa oli kyllä muuten!

Sit yleistä.. Uusi koti on ihana! Ja Ramin on ihana! Ja Juicekin on ihana :) Sikäli jos sairastelua ei lasketa olen tosi tyytyväinen elämääni.. parempaa en voisi toivoakaan. Raminin kanssa menee ehkä parhaiten ikinä, vaikka aiemminkin mennyt hyvin. Ollaan ihan kiinni toisissamme ja nauretaan hurjasti yhdessä ja meillä on salaliitto maailmaa vastaan ;) ..Ja pelataan kaikki yötMidnight Clubia, sellasta autopeliä PS3:lla.

Tän viikon sunnuntaina meillä on 3-vuotis hääpäivä! <3 <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.