IRC-Galleria

Adrine

Adrine

forget my notorious past, what doesn't kill you makes you last.

Selaa blogimerkintöjä

.............ristus mikä rapula.......Lauantai 31.10.2009 19:04

ei mun oikeesti ees pitäny dokata eilen. pääsin töistä 23 ja sit tulin himaan ja Satu ja Ville oli tullu ja sit join pari bisseä ja katottiin porukalla vanhoja kotivideoita.. meikällä ollu paljon asiaa jo kaksvuotiaasta lähtien, kokoaja puhelin kädes. enkä jännästi osannu olla paikallaan ollenkaa.
no kuitenki. sit kello oli 2 ja aattelin et ny mä luovutan, vois lähtee Onnelandiaan tsekkaa tutut ja tuntemattomat, olin siis kahdelta vielä iha kotivaatteis ilman meikkiä, mut puol kolme olin jo onnelas (vaatteet ja meikit päällä) JA MENIN VIÄ PYÖRÄLLÄ !!!!!! voi herra mun reiteni. en saanu kyytiä, jännä, kaikki on toho aikaa jo nukkuus tai sit dokaas... en nähny Jennyä vaikka samoolla hoodeilla oltiinki. no sit Peurosen kans siinä etittii vähä jatkoja ja päätettiin jotta meillä himas on varmaa parhaat jatkot ku o bisseä ja kaikkea mahdollista.
sit täs juotii parit bisset ja sit kohteliaana tyttösenä ajoin Peurosen tiehensä ja lähin ite sit Karpalle jatkoille dokailee. jatkoilta jatkoille siis. se on mun motto näköjää. mut siellähä se meininki vasta kuollu oli, ei ne dokannu ollenkaa ! no kuitenki.. henkaroin siellä jonki aikaa, bissee ja voicee, sit lähin kotia, näköjään 8:15, ku oon soitellu mm. Essille, Jonille, Peuroselle, Jennylle x 3 ja kusipää-Tuukalle.. kukaa ei vastannu, joten kävelin sitte ihaaa yksin kotia aika vitunmoises jurris kaljatölkki käes. aamulenkkeilijöitä tuli vastaan ja näin. pääsin sit kotia ni Satu oli heränny just, sit porukat tuli alas ja söin sit siinä yhen leivän, mainitsinko jo että olin iha vitun kännis. ihan vitun.
sit menin nukkuu, sit Tuukka soitti mulle takas ja puhuttiin aika kauan, tai niin musta ainaki tuntu :D
sit nukahdin. sit heräsin joskus ehkä.. kahelta? ku Espa soitti. en muista mitä sillä oli asiaa. olin vielä sillonki iha vitun kännis. jeij. sit nukuin varmaa tunnin ja nousin ja olin sillonki viä kännis. ny on joku laskukännin ja rapulan sekotus kai, tai se on vaa rapula en tiä.
NO . tänään kuitenki uudestaan hirvee känni... pitäis mennä suihkuun ja sit meikata ja pukeutua vamppppyyyriksi. vampyreee niinku Hoppis sano. JEIJ. ny ette varmaa tajunnu mut eipä tätä varmaa kukaan oikeen luekkaan..........heiba

ps. facebookkiin alkolukko
näin sellasta unta että makasin tuolla meidän olkkarin sohvalla, ja Roona oli sit mun rinnan päällä ja halasin sitä oikeen lujaa ja ajattelin että ku on ollu niin jukelitoon ikävä. sitte pikkuhiljaa Roonan paino alko häviämään mun rinnan päältä ja heräsin. ny itkettää vaa :(

:DSunnuntai 25.10.2009 21:39

tutkin vähä juttuja ja selvis että oon niin aurinko- että kuumerkiltäni kaksonen :D oikee vitun tuplakaksonen adhdääliö.
joo on vähä pitkä juttu mut eise mitää. :D

Aurinko Kaksosissa
Kaksonen on opportunisti. Hän ilmaisee itseään luontevasti ja on nopea oppimaan uusia asioita.
Hän tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja on hyvätahtoinen. Kaksonen pitää matkustamisesta ja henkisestä työstä.
Heikkoudet: Kaksosella on ailahteleva ja hajanainen luonne. Hän haaskaa energiaa tekemällä liikaa asioita kerralla.

Kuu Kaksosissa
Kaksonen on terävä-älyinen. Häntä kiehtoo kirjallisuus ja kaikki ajankohtainen sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyvä. Kaksoselle sopii ammatti, jossa hän voi liikkua ihmisten parissa joko kirjallisuuden tai matkailun alueella.
Heikkoudet: lyhytjännitteisyys, päättämättömyys.

Merkurius Härässä
Härkä toteuttaa ideoitaan eikä käännä takkiaan tuulessa. Hän pitää kaikesta ihanasta elämässä. Joskus hän on vähän naiivi.
Heikkoudet: Reagoi hitaasti ja on jääräpäinen.

Venus Oinaassa
Oinaan nopeasti ja impulsiivisesti solmimat ihmissuhteet voivat myös päättyä nopeasti.
Tunteet ja eroottinen lämpö syttyvät helposti, mutta eivät juuri kestä arkista jokapäiväisyyttä, vaan latistuvat äkisti. Voimakkaat ja intohimoiset ihmissuhteet voivat kärsiä myös itsekkyydestä ja elämäntapojen karkeudesta.
Heikkoudet: epävakaisuus, lyhyitä ja monia suhteita.

Mars Kaloissa
Kala on kiivasluonteinen ja hermostuu helposti. Hänen on todella vaikea hillitä itsensä.
Heikkoudet: Hän joutuu helposti vaikeisiin ja kiusallisiin tilanteisiin, suuttuessaan uskonnollisista ja yhteiskunnallisista rajoituksista.

Jupiter Ravussa
Rapu omaa rauhallisen luonteen. Hänellä on vilkas ja kekseliäs mielikuvitus. Hän viihtyy kotona ja omistaa paljon tavaroita. Rapu on erinomainen kokki, koska hän osaa taikoa hienoja kokonaisuuksia pienistä aineista.
Heikkoudet: Hän syö liikaa ja on hyvin eristäytynyt, koska hän viihtyy parhaiten kotona.

Saturnus Kauriissa
Kauris on rehellinen, tarkkanäköinen ja arvostettu.
Heikkoudet: Kauris on usein huonolla tuulella ja alakuloinen.

Uranus Kauriissa
Kauris on hyvä väittelijä voimakkuudestaan johtuen. Yhteiskunnan hyvinvointi ja sen eteen työskentely merkitsee hänelle suunnattoman paljon.

Neptunus Kauriissa
Tarkkanäköinen kauris on älykäs ja tunteellinen.

Pluto Skorpionissa
Skorpioni on seksuaalisesti aktiivinen.

Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

Aurinko huoneessa VI, joka kuvaa persoonallisuuttasi, taipumuksia ja fyysistä elämääsi
Pidät sellaisesta työstä, jossa saat toimia käytännön konkreettisten asioiden parissa ja edetä vähin erin urallasi

Kuu huoneessa VII
Avioliitto on sinulle tärkeä, hyvässä ja huonossa. Et ole yksineläjä tyyppiä. Olet hyvä liike-elämän kumppanina.

Merkurius huoneessa IV
Pidät arvossa perinteitä, myös opiskelun suhteen. Kirjallisuus ja perhe-elämä sekä parisuhde ovat sinulle tärkeitä.

Venus huoneessa III
Pidät kaikesta kauniista ja huolehdit hyvin myös ulkoisesta olemuksestasi. Sinulle sopii työ kauneuteen liittyvissä ammateissa, muodin parissa. Olet seurallinen ja saat helposti ystäviä.

Mars huoneessa II
Otat helposti riskejä ja antaudut vaaraan liike-elämässä. Sinulla on muuntumiskykyä. Haluat ansaita paljon, ja se oikeastaan on motiivisi kovaan työntekoon, mutta tuhlailevuutesi ansiosta se mikä tulee myös menee. Olet kuitenkin vastoinkäymistenkin jälkeen valmis aloittamaan aina uudelleen. Sinulla on tahtoa ja voimaa.

Jupiter huoneessa VII
Jupiter on toinen sosiaalinen planeetta Saturnuksen lisäksi. Se symboloi päivittäiseen sosiaaliseen kanssakaäymiseemme liittyviä asioita, joissa laajennamme sosiaalista elämänpiiriämme ja onnistumme.
Avioliiton kautta elämääsi tulee paljon onnea ja aktiivisuus suhteessa muuhun yhteisöön ja yhteiskuntaan toimii lähinnä parisuhteen kautta. Sinulla ei ole pakottavia tarpeita ylittää sosiaalisen normiston luomia rajoja.

Saturnus huoneessa I
Olet järjestelmällin ja tunnollinen. Et ole kovinkaan puhelias tai halukas tarttumaan tyhjänpäiväiseksi katsomiisi asioihin. Sinulla on hyvä muisti ja organisaatiokyky, pidät siitä, että asiat tehdään kunnolla ja loppuun saakka. Et koskaan velttoile tai suhtaudu vastuuntunnottomasti asioihin.

Uranus huoneessa I
Pyrit säilyttämään oman riippumattomuutesi, etkä anna toisten vaikuttaa itseesi. Siedät huonosti vastoinkäymisiä. Olet seikkailuhaluinen ja otat herkästi riskejä.

Neptunus huoneessa I
Olet intuitiivinen ja herkkä

Huoneet eri merkeissä

Askendentti Jousimiehessä
Tiede, tutkimukset, filosofia ja matematiikka ovat aloja, jotka sopivat erinomaisesti Jousimiehelle.
Lapset ovat onnellisuuden ja ylpeyden lähde.

Huone II in Vesimiehessä
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Saat apua tuttavilta ja ystäviltä toimeentulon hankkimiseen. Kun onnistut hankkimaan jotain, on vaara että kuitenkin menetät sen tai enemmänkin.

Huone III Oinaassa
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Olet älyllisesti eloisa ja nopea sekä yksilöllinen. Pyrit eteenpäin voimakkaan aloitekyvykkyytesi ansiosta, ailahdellen ja uusien kokemusten hankkimisen kannustamana.

Huone IV Härässä
Vanhemmuus on sinulle ominaista, pidät kotielämästä ja perhe on sinulle \"meidän pieni joukkue\". Viihdyt rauhan ja harmonian täyttämässä kodissa hyvän ruuan ääressä. Olet viisas huolenpitäjä, perinteisen kodin vaalija.

Huone V Härässä
Emännöit tai isännöit rauhallisessa viehättävässä kodissa. Istut päivällispöydässä rakastavien lasten ympäröimänä syöden hyvää ruokaa. Vietät illat ja vapaa-ajat rakkaittesi seurassa, tämä on sitä perinteistä, romanttista, hyvää kotielämää.

Huone VI Kaksosissa
Olet hyvä sihteeri tai myyntimies. Heikko kohta sinussa on hermosto ja joskus myös keuhkot.

Huone VII in Kaksosissa
Avioidut nuorena ja ero tulee vasta vanhoilla päivillä. Avioliitto ei ole niinkään kiihkeää tunteilua, vaan hyvää ystävyyttä. Pelkäät vanhemmalla iällä yksin jäämistä.

Huone VIII Leijonassa
Sinun olisi hyvä käydä säännöllisesti tarkastuttamassa sydämesi ja verenkiertoelimistösi kunto ja muutenkin huolehtia terveellisistä elintavoista, etenkin välttää kolesterolia.

Huone IX Vaa'assa
Olet oikeudenmukainen , kunniallinen ja lojaali viedessäsi erilaisia asioita eteenpäin ja niitä riittää, koska kaikki ympärillä oleva kiinnostaa sinua, vaikka et niin äänekkäästi toisikaan itseäsi esille.

Huone X Skorpionissa
Pidät ammateista, joihin liittyy tietynlainen riski, kuten poliisin työhön tai liike-elämään tehtäviin. Pidät tutkimisesta ja pengotkin yleensä asiat niistä kiinnostuttuasi perinpohjaisesti. Luonteesi on omintakeinen, pidät riskeistä ja taisteluista voittaaksesi.

Huone XI Skorpionissa
Et avaudu helposti ystäville, saati että jakaisit ideoita heidän kanssaan. Keskustelut voivat johtaa sanaharkkaan, jopa suoranaiseen riitaan.

Huone XII Jousimiehessä
Ongelmia matkoilla, ulkomaalaisten kanssa tai jopa maanpakoon lähtö.

Planeettojen väliset aspektit

Planeettojen välisillä aspekteilla on voimakas vaikutus yksilön henkilökuvaan ja taipumuksiin ja sen tähden myös hänen kohtaloonsa.
Yhtymä tuo voimakkaasti esille kahden planeetan merkitysten yhteisvaikutuksen.
Sekstiili on ominaisuus, joka toimii automaattisesti.
Neliö on laiskanläksy, haaste joka tulee kohdata, että oppi tulisi saavutetuksi. Kun sitä ei ole vapaaehtoisesti valmis opiskelemaan, kohtalo tuo tilanteen eteen ja sen oppii tavalla tai toisella.
Oppositio on samalla lailla haaste, mutta siinä ikään kuin ei ole enää itse mukana persoonallisella tavalla vaan se on yksilöä suurempi kysymys.

284 Sekstiili Merkurius - Jupiter yhtymä
Olet täynnä älykkäitä ideoita, olet kärsivällinen ja oikeudenmukainen, mistä syystä sinun onkin helppo liikkua ihmisten parissa. Puhuminen ja esillä olo on sinulle helppoa, olet myös kiinnostunut kirjallisuudesta. Kaikenlainen sosiaalinen toiminta sopii sinulle erinomaisesti.

239 Sekstiili Mars - Saturnus yhtymä
Olet energinen ja lujatahtoinen. Sinulla on voimaa ja kestävyyttä, henkiset kykysi ja toimintasi suuntautuvat koko voimalla ja tarmolla lahjakkuutesi esilletuontiin ja eteen tulevien esteiden voittamiseen. Olet eteenpäinpyrkivä etkä ota liiallisia riskejä, vaan suunnittelet toimesi huolella kaikki mahdollisuudet punniten ja toimit vasta sitten. Voit työskennellä taukoamatta kärsivällisesti etkä menetä helposti malttiasi (muut aspektit voivat vaikuttaa tämän kumoten). Sinua ei voi sanoa erityisen populääriksi, voit tuntea itsesi ahdistuneeksi tai nurkkaan sidotuksi joutuessasi ihmisten eteen, mutta työyhteisössä sinua kunnioitetaan tietojesi ja tunnollisuutesi, sekä oikeudenmukaisuutesi ansiosta. Tämä voi herättää toisissa myös pelkoreaktioita, joita sinun on vaikea ymmärtää.

177 Sekstiili Kuu - Venus yhtymä
Kuu toimii ikään kuin menneiden elämiesi vaikutusten varastona, siksi sillä on kartalla suuri merkitys siihen, millaisia tapahtumia ja ihmisiä vedät karmallisesti puoleesi tässä elämässä ja mitä ominaisuuksiasi käytät heidän kanssaan toimiessasi.
Vedät tässä elämässä puoleesi vaikutusvaltaisia ihmisiä ja heistä voi olla sinulle merkittävääkin apua (muutkin aspektit tulee huomioida) edetessäsi ammatillisesti ja taloudellisesti.
Temperamenttisi ja charmisi viehättävät toisia, saat helposti suosiota osaksesi, joskus liiaksikin, koska se saa sivuun jääneet kateellisiksi.
Olet mukavuudenhaluinen ja toimit oman arvomaailmasi mukaisesti automaattisesti.

-146 Oppositio Jupiter - Uranus oppositio
Olet riippumaton ja vapaus on sinulle kaikki kaikessa. Diplomaatintaitosi eivät ole kovinkaan hyvät, mutta olet sitäkin toimeliaampi ja usein aiheutatkin shokkeja lähimmäisillesi.
Sisäiset jännitteesi heijastuvat sosiaalisena levottomuutena ja konfliktiherkkyytenä.

-129 Oppositio Jupiter - Neptunus oppositio
Olet herkkä ulkopuolisille vaikutteille. Uneksit joskus tulevasta hienosta työstä tai onnistumisesta, mutta jätät sen eteen tekemisen herkästi huomiseen.
Et kykene näkemään epäkohtia muissa, mutta et itsessäsikään.

-116 Oppositio Merkurius - Pluto oppositio
Olet kärsimätön ja levoton, ikään kuin jonkun sinulle käsittämättömän voiman ohjailemana. Nostat herkästi pintaan ristiriitoja ja kiivasluonteinen temperamenttisi aiheuttaa väittelyitä, joissa et ota huomioon toisten mielipiteitä.

-110 Neliö Venus - Saturnus oppositio
Tämä haasteellinen aspekti merkitsee arvomaailman kriisejä. Voit olla kova, koska et tiedä miten saada yhteys omiin tunteisiin. Pelkäät rakkauden ja tunteiden kohtaamista ja osoittamista sekä onnen tunteen kohtaamista. ƒitisuhteessasi on voinut olla ongelmia, hänellä ei ole ollut taitoa tai voimia opettaa sinulle rakkautta ja itseluottamusta. Tämä itseluottamuksen puute saa sinut epäilemään ja olemaan mustasukkainen, kun luulet ettet ansaitse rakkautta.
Tulet kyllä oppimaan, millaista on rakastaa ja olla rakastettu myöhemmällä iällä, saatkin itseluottamuksesi kuntoon jonkun vanhemman henkilön arvonannon ja pyyteettömän luottamuksen kautta.
Tämä vaikea aspekti on karmallinen ja sen läpikäyminen on suuri karman lahja sinulle.

94 Yhtymä Uranus - Neptunus yhtymä
Olet kiinnostunut okkultismista. Mielikuvituksesi on lennokas siivittäen sinua kohti mitä hurjimpia seikkailuja. Idealismi kantaa mielikuvitusmatkojasi.

-91 Neliö Kuu - Mars oppositio
Olet hyvin tunteellinen ja tämä voi heijastua niin, että suhtaudut tunneperäisesti myös niihin asioihin, joihin tunteet evät kuulu. Tunteenpuuskassa voit toimia ensin ja ajatella vasta sitten, sinun olisikin hyvä opetella laskemaan kymmeneen, ennenkuin reagoit, muuten seuraa riitaisuuksia, joita voit joutua katumaan myöhemmin.

84 Trini Merkurius - Uranus yhtymä
ƒlykkyytesi on terävä kuin partaveitsi, koko hermojärjestelmäsi toimii ikään kuin fyysisen kehon rajoitusten ulkopuolella ja tästä osoituksena on omaperäinen neroutesi. Kirjallisuus ja erilaiset fiktiot kiehtovat sinua. Olet loistavan havaintokykysi ansiosta mestari selviämään erilaisista tilanteista.
Valtaosa ihmisistä ei ole vielä saavuttanut hermostossaan tätä kehitystasoa, siksi he voivatkin kokea sinut kylmänä ja etäisenä viisastelijana. ƒlä anna tämän häiritä, mutta yritä ymmärtää heitä.

59 Sekstiili Neptunus - Pluto yhtymä
Olet valinnut syntyä aikaan, joka ei maapallon ja koko linnunratamme kannalta ole mikään keskiverto, nyt opetellaan suuria läksyjä koko ihmiskunnan evoluutioon liittyen.

57 Trini Merkurius - Neptunus yhtymä
Sinulla on loistava kyky hyödyntää kirjallisesti laajaa tietoisuuttasi, eli osaat pukea visiosi erilaisiksi kirjallisiksi tuotteiksi. Kykysi ikään kuin nähdä tulevaa, hahmottaa suuria visioita, on hyvä.

54 Trini Jupiter - Pluto yhtymä
Olet sosiaalisesti suorasukainen suoran toiminnan kannattaja. Voimakkaan otteesi ansiosta joudut usein tilanteisiin, joissa ohjailet ja annat ohjeet toiminnasta, jota toiset seuraavat murisematta.

-44 Oppositio Aurinko - Askendentti oppositio
Sinulla on paljon vaikutusvaltaa toisiin ihmisiin, et vain itse oikein näytä tiedostavan sitä. Vaarana sinulla on se, että elät ikään kuin toisten kautta ja väsytät itsesi heidän jatkuvilla vaatimuksillaan.

oon kyl niin hUkas =DLauantai 24.10.2009 23:18

isolla uulla :D näköjää
'Ikävä – Jennennnynynny ja Roona </3 =( muruuu
Kasvoillasi – naamarasvaa
Taskuissasi - ei oolee
Laukussasi - karkkia, paita/mekko, lompakko, hajuvesi, tuhat huulikiiltoa, huulirasva, ... sytkä.....? en muista
Nälkä – ei ooleee, söin iha äskettäin
Intohimona - jahas ! no joooo... nii'i, mitähä niitä ny olis :D kalja :D haha emt
Päälläsi - sukat, alusvaatteet, collarit ja pitkähihane paita. (ps vihaan jos joku kirjottaa pitkähianen......) se on HIHA ei HIA
Hajuvetesi - Ollin antama Burberryn Brit ! tai joku sen niminen? se on loisto. sit toi Escadan viime kesäne tuoksu, eiku toissakesänen siis. ja sit Masaki Matsushiman Mat.... =)
Stressiä – no eipä sillai ! =) oon hyvällä tuulella, en yhtään alakuulo ! eli höystetty pyllyllä
Pakkomielle - musiikki...? en pärjäis ilman.
Hiuksissasi - ponnari
Kynsissäsi - vähä lakanjämiä.... älälää kertoko kellekkää
Kipuja – jalat vähän kipeet ;o
Salaisuus - ööö, mua väsyttäää
OLETKO?
Stripannut – en sillai tanssien, en varmaa osais
Ollut baarissa alaikäisenä - joo
Valehdellut - joo :(
Pettynyt - liianki monta kertaa.
Vihainen - en oo. o hyvä fiilis.
Valokuvauksellinen - no.......... riippuu ehkä ?
Surullinen - enoo sinänsä=) mut Ronppulia o kyl kova ikävä, siitä oon suruissani <3
Onnellinen - no, joo, vois nii sanoo=)
Purevaa tyyppiä - jhihihi joo ehkä vähä joskus
Veloissa - en
Mustasukkainen - omasta mielestäni ihan terveellä tavalla mustasukkanen.
Omistushaluinen - en
Herkkä - todellakin.
Kipeä – vähä meinaa olla nokka tukos.
Särkenyt jonkun sydämen - en tiiä. tuskin. tai eikun. no . ehkä.
Valvonut koko yön – joo. viime ke-to yö just =D
Riippuvainen jostakin - musiikista ja seurasta.
Oksentanut tahallisesti - mmmm
Viillellyt – mmmm
Ajanut traktoria - en oo oikeeta ;O
Ulkomaalainen – en
Lähettänyt yli 100 tekstaria päivässä - tuskin.
Katunut tekojasi – kyllä, tottakai.
Ilkeä - nice / bitch. remember the balance. keep 'em guessing. =D
ONKO?
Joku ihastunut sinuun - nostakaa käsi ylös jos ootte. ai ei kukaa? no siinähä se sit tuliki
Joku särkenyt sydämesi - nojooo kai
Joku kehunut ulkonäköäsi - joo.
Lyönyt sinua - joo
Jääkaapissasi mitä - se on ihan täynnä !
Suomalaisissa jokin vika – masentunutta porukkaa ollahan ! ja hilijaasia välillä
Ulkomaalaisissa jokin vika – no ei saa yleistää, joka porukassaha on se yks pöllö joka seisoo yhellä jalalla ja on iha vinos.
Mielesi pinnallinen – kai se väähn.
Rusketus kaunista – jooo, mut liika on liikaa.
Joku ahdistellut sinua - joo.
Mielessäsi alkoholipitoinen viikonloppu - nyt on vkloppu. ei ole. huomenna töihin kasiks brekuun

YLEISTÄ:
Lempipaikka? – sänky <3
Horoskooppisi? – kaksonen
Mitä pelkäät? – kuolemaa. hylkäämistä. yksin olemista.
Haluatko mennä naimisiin? - joo kattoo sit joskus.
Montako lasta haluat saada? - apua, nyt tuli just sellanen tunne että en oo kyl vielä pitkään aikaan valmis saamaan lapsia. .....:O huh. no. pari?
Lempijäätelö? – kaikki melkei o hyviä=)=)
Pitääkö kukaan sinusta? – joo vaikken ookkaa terävin kynä penaalis !! :D
Oletko pitänyt jostain henkilöstä joka on kohdellut sinua huonosti? - joo. tai ei sillai huonosti, mutta jos se tarvitsi mua, olin aina sen tukena. sillon kun mä olisin tarvinnut tukea, niin se ollut mun tukena.
Oletko yksin juuri tällä hetkellä? - porukat on alakerras.
MITÄ JOS...
... joku pyytää sinua ulos huomenna? - en menis, on suunnitelmia. kauhuleffa ja mässyä !
... voittaisit lotossa miljoonan? - ostaisin varmaan itelleni asunnon. :D ja antaisin porukoille siit paljo.
... joku kosisi sinua? - sanoisin vaa että no terve
... olisitkin adoptoitu? - emmä oo
... kolmas maailmansota syttyisi? - :( turhaa sotiminen. pelatkaa mielummin xboxilla jotai räiskintää ni ei irl tarvi ruveta.
... olisit kuolemanvakavasti sairas? - :((
... isäsi joutuisi vankilaan? - mitä jos ei
... hiuksesi yhtäkkiä hiiltyisivät ja karisisivat pois? - yäk :SS
... tietokoneesi takavarikoitaisiin? - elkää elkää ! mun elämä
... silmäsi olisivat yhtäkkiä eriväriset? - no wou. en tiä. en ehkä tykkäisss
... ystäväsi kuolisi? - :((((((((
... kuollut sukulaisesi olisikin elossa? - :S
TURHAMAISUUS:
Kuinka monta kertaa katsot päivässä peiliin? - aika usein. en osaa yhtää vastata. ja se kyl riippuu niin päivästäki ja et mis oon menos ja kenen kans.
Hyväksytkö plastiikkakirurgian? - who says i can't get stoned...diddididii...
Mitä teet kun kukaan ei näe? - kaivan nenää
Menetkö sateella ulos? - emmä pakosti jos ei oo pakko? ;D
RAKKAUS/SUHTEET:
Missä kulkee pettämisen raja? - no semmone kiehnäys ja pussailu on kyl jo pettämistä.
Oletko himoinnut kaverin kumppania? - en.
Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? - joo aika tylsiä.
Minkälainen olisi ihanteellinen kumppani? - sellane jonka kans voi jutella kaikesta ja joka on fiksu ja ymmärtää mun juttuja ja on kiinnostunu samoista asioista. ei tuu sellasta hiljaasta hetkeä. ei hiljanen hissukka.
Oletko ikinä herännyt väärästä sängystä? - kai
VIIMEISIN:
Henkilö jonka näit? - isi
Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa? - Jonin
Henkilö jota halasit? - ööh Joni tai Olli
Henkilö jonka kanssa tekstailit? - Jenny
Kappale jonka kuuntelit? - nyt soi Children Of The Revolution by T. Rex ;)
Asia jota mietit? - että väsyttää ja että mau.
MISSÄ VIIMEKSI:
Kävin - öö, töis?
Söin - kotona parisen tuntia sitte
Nauroin - täs vähä aikaa sitte Sadun jutulle ku Putkutin on alakuulo =DD
Join - alakerras ku söinki?
Itkin – alakerras ku söinki? =D no ei mut joo =( oikeesti. isi alko puhuu et ku ei voi antaa enää koiralle jämäruokia nii piru soikoon.
OLETKO:
Itsepäinen – riippuen fiiliksestä ja asiasta. emmä ny ehkä niin hirveen. imo.
Viisas – jokasella on oma alueensa mis ne o fiksuja :D
Hyvä koulussa - kolmosta ja kakkosta, noilla uusilla numeroilla
Tylsä – emmä ny nii hirveen. nyt oon. ku vesattaa nii lujaa. oikee supervesa meneillää.
Huutanut jollekin kaverillesi & katunut sitä - kai mä joskus joo=(
Vakava - en ;D
Narsistinen - emmä usko.

jaaaaaaPerjantai 23.10.2009 03:48

niinkuin tuossa selitin äsken Petterille jotta näin jotta näin että näin että näin että.
ti-ke yönä nukuin 02-15, sit ke en nukkunu periaattees ollenkaa, vaa sit torstaina 10-14 ja ny oon viäki hereillä siitä :D:D

että yliväsymys alkaa taas iskee =DDDDD oon niin höpöllä tuulella.

en lämmennyTiistai 20.10.2009 17:22

gagan uudelle biisille. lämpesin vähän alicia keysin uudelle biisille mut se oli aika paljo saman toistoa.
tälle taas, lämpesin lujaa =DD

in my darkest momentMaanantai 19.10.2009 22:17

Hating is easy and loving takes real character
Love ain't in fashion in this hard stone cold hearted world
● Miten pyyhkii ? » elämä o ku vessapaperi, hyvin pyyhkii ! :D
● Oletko vapaa vai varattu ? » sinkku kinkku
● Ja ikäsi oli ? » yhyreksäntoista
● Millaiset housut on tällä hetkellä jalassasi ? » collarit tottakai!
● Onko käsissä jotain koruja/rannekkeita yms ? » ei oo muutaku onnelandian leima eiliseltä ;D
● Minkä väriset hiukset sinulla on ? » vaaliat !
● Entä silmiesi väri ? » siniharmaat kai =)
SITÄ & TÄTÄ
● Oletko ajanut ilman korttia ? » jooo oommä. harjootellu mm. !
● Oletko koskaan ollut kolarissa ? Kävikö mitään ? » en oo onneks! :o
● Minkä värinen on hammasharjasi ? » tuommmoone vaalianpunaane=)
● Kenen kanssa tanssit viimeksi ? » öööö, siinä oli muistaakseni ainaki Lauri ja Atte..?
VILLI PUOLI
● Osaatko olla hiljaa oikeissa paikoissa ? » kyllä, yleensä
● Joudutko usein tekemisiin virkavallan kanssa ? » hehe poliisi pamputtaa lol
● Oletko rikkonut tahallisesti valtion omaisuutta ? » öö, oon polttanu mun yhen koulukirjan....?:D
● Oletko joutunut todella pahaan tilanteeseen ? onha niitä joskus joo tullu.. tai mikä ny lasketaan todella pahaks tilanteeks mutta jooo.
● Haastatko usein riitaa ? » harvemmin. alkaa kaduttaa kuitenki sit jälkeepäi.
● Keikutko tuolilla ? » en
RAKKAUS
● Seurusteletko ? » nou
● Milloin viimeksi nukuit jonkun vieressä ? » Jennyn vieres nukuin pari yötä sitte :D
● Onko joku ihastunut sinuun ? » älä multa kysy. tuskin.
● Mitä ovat tämän illan suunnitelmat ? » oon vaa himas, vois pelata ghost masteria ja katamaria ja rollercoaster tycoonia ja kaikkee ! jee !
● Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt ? » haluan olla kotona selvinpäin, yksin, ja sitä teenki :) jejejee!!
● Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä ? » joo ! eilen oli ainaki kivaa :)
● Missä olet kahden tunnin päästä ? » tässä tai tuolla toises huonees :D kotona kumminki
● Aiotko vielä aikuisenakin asua samalla paikkakunnalla kuin nyt ? » hmm, en tiiä! oha tää iha kiva mesta =)
● Mitä aiot tehdä huomenna ? » pittäis ton Jonin kans kai mennä kahville, tällästä puhuttiin eile
● Mitä mieltä olet homoista ? » pitäiskö mun olla jotain mieltä niistä? mitä mieltä sä oot heteroista?
● Kuka viimeksi soitti sinulle ? » ...öö.. ööö, joku tyyppi..... :DDD en muista sen nimeä lol
● Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin ? » Jenny muistaakseni
● Käytätkö aina turvavyötä ? » jep !
● Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa ? » varmaa yksin =)
● Mitä laitat kahviisi ? » en mitää ku en juo kahvia !
● Ovatko ikkunasi kaihtimet avoinna/suljettuna ? - taitaa olla auki, mut verho on edessä.. ton pikku ikkunan kaihtimet o kii.
● Vaihdatko helposti puhelinnumeroa uusien tuttavien kesken ? » joo, näköjää.....:DDDDDD
● Millainen olet aamuisin ? » ihana ? :D väsyny !
● Haluaisitko ihastukseltasi pusun ? » öö, no emmä tiedä oikeen kehe oon ihastunu mut emmä varmaa vastaankaa pistäs !
● Miten hiuksesi ovat nyt ? » auki ja aika sekasi
PUHELIN
● Millainen puhelin sinulla on ? » nokian simpukka
● Onko sinulla tekstariliittymä ? » öö ei kai?
● Mikä on soittoäänesi ? » Slow Dancing In a Burning Room
● Mikä on taustakuvasi ? » Christine Dolce
● Soitatko vai tekstaatko mieluiten ? » soittaminen on helpompaa..
● Kenelle soitit viimeksi ? - Iirolle näköjää yöllä
● Kenelle tekstasit viimeksi ? » öööö, varmaa Jennylle
MUSIIKKI
● Kuunteletko koneella musiikkia ? » kyl ! aina.
● Jos kuuntelet, mitä ohjelmaa käytät musiikin kuunteluun ? » winamp
● Onko sinulla oma iPod tai MP3-soitin ? » tää o aika vammaane kysymys, ipodhan on kuitenki ämpäri? sama ku kysyisin et onks sulla oma creative tai ämpäri? junou. ipodi o vaa merkki. ÄÄÄRsyttävää :D no on mulla ämpeekolomone mut ärsytti :DD
● Kuunteletko musiikkia joka päivä ? » kyllä
● Soiko nyt joku biisi, mikä ? » Belief
● Mikä biisi soi ennen sitä ? » Slow Dancing.......
MINKÄLAINEN
● .. matto on huoneessasi ? » ei oolee mattoa
● .. on unelmiesi seurustelukumppani » hmm, no sellanen joka jaksaa kattella meikää ja jonka kans on mielenkiintosta olla, puhumista riittää ja ei tuu sellane awkward olo jos ei ookkaa enää mitää sanomista. sit sellanen jonka kans tuntee vaa sellasta yhteenkuuluvaisuutta. sellane tiättekö, yhteys joka tulee vaa joidenki ihmisten kans :D ja tietenki hyvännäkööne ! :D
● .. perheesi on ? » omalaatunen....?:D
● .. lemmikkisi on ? » ei ole, enää.
MIKSI
● .. olit viimeksi surullinen ? » oon sinänsä kokoajan surullinen siitä ku on niin kova ikävä Roonaa. mutta ei sitä ny kokoaikaa voi miettiä :(
● .. olit viimeksi vihainen ? » ööh, en kyl nyt muista..ei tuu mielee
● .. täytät tätä kyselyä ? » iha huvikseen, teki mieli !
MIKÄ & MITÄ
● .. on suosikki hedelmäsi ? » hmm. ananas? :D omena? joku emmä tiä
● .. ajattelit tehdä tämän kyselyn jälkeen ? » ehkä jos sitä pelailis jotai=)
● .. on suosikki vuodenaikasi ? » kesä, eherottomasti!!
● .. lahja ilahduttaa sinua eniten ? » joku sellanen joka on valittu ..öö, no tunteella :D sillai et se on oikeesti halunnu antaa jotain kivaa mulle, eikä anna sitä vaa siks et pitää tms. joku sellanen jota tulee käytettyä ja jota on kaivattu.

=DDDDDDDdLauantai 17.10.2009 10:32

Honkala sanoo:
onko sussa pessimistin vikaa
Taru sanoo:
realisti oon imo
Honkala sanoo:
!!!
!
tää oon kuultu
Taru sanoo:
NO
älä naura mulle
Honkala sanoo:
sanoin ite joskus samanlailla
Taru sanoo:
oho mikä hymiö
Honkala sanoo:
nauran nyt
ootko pessimisti
ei, kyllä oon realisti
Taru sanoo:
...no
ehkä oon realistinen pessimisti
optimistisen realistinen pessimisti !!
Honkala sanoo:
tai pessimistinen realisti
Taru sanoo:

Honkala sanoo:
OK
jos lasi on puolillaan
niin onko se puoliks tyhjä vai täynnä?
Taru sanoo:
no en tiä sit se on puolillaan D
Honkala sanoo:
et voi vastata noin
Taru sanoo:
no enks oo realisti sit
Honkala sanoo:
annoin vaan kaks vaihtoehtoo!
Taru sanoo:
et antanu
Honkala sanoo:
joojoo
Taru sanoo:
annoit kaikki maailman vaihtoehdot
DDDdd
oon siis idealistikin
Honkala sanoo:
...
Taru sanoo:
DDD
Honkala sanoo:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taru sanoo:
tai jotai
hahahaha
Honkala sanoo:
aaaa

Taru sanoo:
hohhoh :
DDDDDDDddd
Honkala sanoo:
posket on kipeet tästä nauramisesta
:D
Taru sanoo:
haha ihanaa et saan sut nauramaan =)))
Honkala sanoo:
saat

iha älytöntä!Lauantai 17.10.2009 10:08

tulee vieläki lunta !! luulin et se olis loppunu about tunnin jälkeen mut ei !!