IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Onko Facebook rasistinen?Tiistai 16.12.2008 17:06

Kyllä löytyy ANTI FACISM jne. yhteisöä ja sivustoa ja rymittymää, paras näistä oli jotain "keep facism away from america" tyyppinen

Mutta nyt peräänkuulutankin FASISMI, KORRUPTIO, JUUTALAIS (miksei myös muut ryhmät) VIHA, inhorealismi paska sivustojen sallimista ja perustamista facebookiin.

Lisäksi pitäisi lähettää kysymys myös gallerian ylläpidolle...

Kuvitellaan seuraavanlainen tilanne: esim. kahdella galleriaan kuuluvalla jäsenellä kuolee tuttava nimeltä Kalle samana päivänä esim. 8.7.2008, tapahtumilla ei ole yhteyttä muuta kuin se että teot ovat omankäden kautta toteutettuja ja tapa on ollut hirttäytyminen...ja nyt asiaan:
Jos toinen ehtii perustaa tekopyhän ja vammaisen sivuston R.I.P Kalle 7.8.2008, niin voiko toinen perustaa samanlaisen yhtesön? En usko...myöskin luokittelut Kalle1 ja Kalle2 olisi ehkä enemmänkin huono vitsi...
Ehdotukseni ongelmaan: Se kumpi kerkeää aluksi varata tuon käyttämäni esimerkin sen pitäkööt ja mattimyöhäset käyttäköön sarkastisuutta ja muita hyviä apukeinoja oman yhteisönsä perustamisessa...esim. JOJO Kalle 8.7.2008, tai H.A Kalle 8.7.2008 (H.A=Hang Around).

Kertokaa tekin hyvät ehdotuksenne niin laitetaan koko paska kerralla ylläpidon kankiperseille pohdintaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.