IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Kesälomat ja Vantaan vitun kaupunkiSunnuntai 15.04.2007 19:14

Miltä kuulostaisi jos olisit kunnalla töissä hoitajana (mitä muutenkin on erittäin vaikea saada kunnalliselle sektorille töihin), teet työsi esimerkillisesti, teet jopa ylimääräisiä tehtäviä kaiken sen muun jumalattoman kiireen keskellä ja vain hyvää hyvyyttäsi, autat pomosi kusesta eri asioissa, teet muiden hommat välillä, otat oppisopimusopiskelijan itsellesi joka on täysi paska, ja joka silti luetaan henkilökunnaksi koska rahaa ei ole, teet ylipäätään vitusti ylimäärästä hommaa mistä sinulle ei makseta mitään korvausta ja silti pitäisi kokoajan kehittää itseään ja työyhteisöä,työpaikkaa ja siinä sivussa vielä pitää oma pää kasassa.

Kaikesta edellämainitusta huolimatta sinun ensimmäinen kesälomaasi siirretään kolmella viikolla eteenpäin kun olet sen muutenkin ottanut kesän loppuun niin että olet ystävällinen ja uhrautuvainen muita kohtaan, ja toteat että lomasi alkaakin 27.8!!!! Eli käytännössä siinä vaiheessa kun taivaalta sataa jo räntää. Ja kaiken lisäksi työntekijöiden kesken oli sopimus että jokainen pitää 3vko lomaa siinä kesä-heinä-elokuussa ja jos haluaa pitää enemmän niin pitää sitten touko/syyskuussa, niin tämä säkkipaskamitäänsanomaton kusipää opiskelija on käynyt kitisemässä itselleen 1vkon ylimääräistä lomaa heinäkuulle jo kesäkuussa pitämälleen 3vko:lle. mistä syystä kaikkien lomat siirtyvät 1-3vko suuntaan tai toiseen. On se vaan niin percstä että kusi muuttuu emäksiseksi...päässä.

Tästä syystä olen tällä hetkellä etsimässä itselleni uutta asuntoa että pääsen tuosta kaupungin työsuhde (lue:naimisissa työnantajan kanssa) asunto paskasta eroon ja tämän jälkeen ilmoitan työsuhteen päättymisestä ja otan 3vko lomaa rahana pois. Vittu saatana. Ja tämän lisäksi haluan mainita että jos ko. opiskelijan työnteko ei muutu tulen tekemään kaikkeni maan ja taivaan välillä jotta tämän opiskelu ei jatkuisi.

Tämä nyt tälläistä itkupotkuraivari avautumista eli älkää ottako kaikkea ihan tosissanne, mutta voitte uskoa että vituttaa isolla I:llä.

Pissed off Aeroflot

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.