IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Nusautin nekr0p00tiltaKeskiviikko 28.11.2007 01:58

http://www.youtube.com/watch?v=5KLzODXFyPs

I keep my penis out of you...

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 02:10

http://www.zeitgeistmovie.com/

Mistä kristinusko pohjautuu?

Oliko wtc pelkästään terroristi isku?

Miten amerikan taloutta hoidetaan?

Vastaukset:

Kristinusko perustuu tähtiin ja horoskooppiin niinkuin lähes kaikki uskonnot.

Ei, se oli amerikan hallituksen sisäpiirin tekemä isku millä saatiin rahaa.

Muutaman suvun voimin,jotka päättää lähes kaikesta mitä amerikan talouteen liittyy mm. Rockefeller on isossa osassa.

Kahen tunnin dokkari edellämainituista asioista. helvetin mielenkiintosia. Suosittelen kaikille joilla edes hetki aikaa omasta elämästään lisätä tietoisuutta ja perehtyä salaliittoteorioihnin.

Mitkä ovat pelottavan todentuntuisia...Itse ainakin uskon näihin koska hallitus on paha ja demokratia on moraalisen enemmistön asettama harhaverho massan silmien eteen...tosin demokratia on myös byrokratian vastakohnta.

Tämän mukaan, ilman kaupankäyntiä natsisaksan kanssa, berliiniä ei olisi voitu pommittaa, G.W Bushin isoisä rahoitti natseja jne

PARHAUTTA!Lauantai 24.11.2007 14:15

Saatiin työkännykkään puolenpäivän tienoilla viesti:

Moro.. Tota.. Mikäköhän mahtaa olla sen sun kaverisi. Sen kuka käski mun imee siit pillist yms. Tiedäthän kenestä puhun..

Hetken aikaa työparin kanssa 0_o ja viesti takaisin:

Nyt pistit pahan. En osaa kyllä yhtään sanoa. Mutta tarkistathan ensi kerralla numeron mihin viestisi lähetät. T:Vantaan kaupunki

Hetken kuluttua *piip piip*

Joo vittu salee. Haista säkin. Muka vittu vantaan kaupunki. Just joo. Niinku et ois antanu mulle tätä numeroo eilen. Vittu!

Sitten alettiin olee jo vähän :D ja takasin:

Voit ystävällisesti tarkistaa asian numerotiedustelusta.

Sen jälkeen on ollu hiljasta, harmittaa jonkun verran ettei oikein voinu lataa mitään rankempaa kun on kuitenkin "kaupungin ääni" kyseessä. Mielenkiinnolla odotetaan josko sieltä vielä jotain tulis.

Mutta mitä teille tulee tuosta ensimmäisestä viestistä mieleen? Mitä eilen on tapahtunut? Mitä tarkoittaa "pilli"? Onko jotain teiniä pan** halvalla vai ilmaiseksi? Palaako Aaken ja Sakun kesäkeittiö? Onko Paavo Väyrysellä oikeasti silmävika vai katsooko hän eri suuntiin hakeakseen sympatiaa lapin kansalta? Mitkä ovat Naantalin terveysaseman aukioloajat? Onko Pamelan tissit silikoonia vai soijaa?

Kuka tietää?

Paskahommien gona TJKeskiviikko 21.11.2007 01:13

21!!!!!!!

Ja työsopimus jatkuu 6.1 asti...hajotkaa paskaanne!!!

Eilinen.Sunnuntai 18.11.2007 18:58

Mukavan elokuvan katsomisen ja nautinnollisen pannupizzan jälkihuumassa erehdyimme Eetterin luokse kyläilemään. No sehän meni ihan ryyppäämiseks. Siinä sitten tytöt alko päästämään jotain täysin outoja äännähtelyjä joista oli havaittavissa sanat Lojo ja Möljä, emme tienneet mitä nämä alkukantaiset sanat tarkoittivat ja siirsimme asian sivuun ja jatkoimme oluen lipittelyä ja nintendon Megaman 2 loppupäävastustajan musiikki kappaletta kaukovarjostimen kautta.

Hetkeä myöhemmin huomasimme kaikki olevamme hurjaa vauhtia kiitävän automobiilin sisätiloissa ahtaasti kuten sillit purkissa.

Olimme päättäneet Anssi Kelan innoittamina ottaa "paikallinen transportaatio alle ja painuu vähän vihreemmille vesille, kun alko helsingis toi väenpaljous ahistaa, no sit me huomattiin et oltiin blastattu aika diipeille hoodeille, syvemmälle ku meiän retkikunta koskaan. Nyt otiin muuten Lohjalla, paikallisten alkuasukkaiden heimokylässä. Astuimme sisälle hökkeliin, vienosti taloa muistuttavaan rakennelmaan minkä sisällä johti portaikko kohti maan uumenia, kohti tuntematonta. Retkikuntamme tiivisti välinsä äärimmilleen, olimme täysin toisissamme kiinni. Saatoin haistaa Eetterin pelon, nyt pääsisimme jonnekkin missä yksikään länkkäri ei ole aiemmin käynyt. Kun pääsimme portaiden loppupäähän nälän ja janon uuvuttamina, päälivaatteemme riisuttiin ja saimme jonkinlaisen kortin missä oli symboleita jotka muistuttivat ehkä lähinnä Atsteekkien luolakirjoituksia.

Maan sisällä paikallinen väestö juhli, olivat humaltuneita joko transsinomaisesta tanssista tai paloviinalta muistuttavasta käymisteitse valmistetusta juomasta mitä myös meille siellä tarjottiin. Aikamme aktiviteettejä tarkkailtuamme päätimme osallistua mukaan juhlanpitoon. Tanssimme heidän kanssaan, joimme viemärivedeltä maistuvaa mutta päihdyttävää ilolientä lauloimme ja nauroimme. Jossakin välissä kysyimme paikallisilta viittomalla että missä voisi suorittaa itsensä tyhjentämis riitin. Hän ohjasi meidät valaistuun huoneen tapaiseen mutta pienempään tilaan missä oli pisuaareja muistuttavia kiinteitä "lavuaareja". Säikäyttelimme paikallisia kiiltävien korujen avulla, ja katsoimme kuinka he juoksivat silmittömän kauhun vallassa.

Loppujen lopuksi meitä pidettiin jumalolentoina ja saimme kuljetuksen takaisin civilisaation pariin.

Oli kyllä päräyttävin ja järisyttävin reissu mitä tähän asti on tehty.

Idiot-travels kiittää ja kuittaa.

Laitan mukaan kuvan paikallisista ottamastani kuvasta.Kiinnittäkää etenkin huomiota käsien asentoihin....kyseessä lajille erittäin tyypilliset käsien asennot.

Got to say...Lauantai 17.11.2007 15:22

CRANK

Voiko tykimpää leffaa olla? Käsittämätöntä adrenaliini tykitystä alusta loppuun, wales punkkia, hienoja kohtauksia, loistavaa musaa, vois kattoo putkeen vaikka kuinka monta kertaa....<3

Parhaita kohtauksia ehdottomasti panokohtaus keskellä ChinaTownia, ja kun kaveri ottaa vähän liikaa epinefriiniä(?) suoneen ja juoksee läpi kaupungin punkin säestyksellä :DDDD

Tästä vielä clippi ko. kohtaan

http://www.youtube.com/watch?v=0_f7-9xzBRk&feature=related

Pedobear seal of approval!


Mikäs tuossa nyt niin ihmeellistä? Itsehän olen osallistunut lukuisiin kouluammuntoihin ja viimeisimmissä jakanut patruunoita ja kirjannut tuloksiakin ylös.

Vois vittu mä sanon..ei perkele..putos total penkiltä...

:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Että näin.

No jokelassa sattuu ja tapahtuu...Keskiviikko 07.11.2007 18:09

Kävin tossa kattomassa kyseisen jampan pätkän youtubessa ja eniten jäi häiritsemään jengin kommentit.

"Vitun homo sun pitäs kuolla"

"vittu oot sairas"

"Toi biisi on kmfdm;n biisi ja vastustaa sotaa ja väkivaltaa, pitäs jätkän ehkä selvittää mitä kuuntele"

Ihan oikeesti..mitä vitun väliä sillä on mitä se on onko se sairas, pitäskö sen kuolla, miks on valitettavaa et suomes ei oo kuolemantuomioo...

Nää kommentoivat ihmiset on sairaampia kun tää itse ammuskelija. Ne haluu ite nähä verta, yksikin kommentti meni jotakuinkin näin "it is sad that finland has no death penalty, i would love to look him die"

Niin...Onko tää yks ihminen sairas vai onko se oikeesti terveempi kun koko maailma?

En puolustele kaveria tai sen tekoja mutta pikkasen pistää mietityttämään että mitä tän maailman ihmisten päässä liikkuu.

Itse kirjoitin pitkän kommentin mutta en postannu sitä ikinä koska totesin että istun ite seuraavaks joko linnassa tai Freudin vastaan otolla. Mutta tässäpä kantani youtube sivuston räkänokkien kommenttiraidan kommenttiraidalle:


You people are sick! Im not saying that dude got right to do that..but do you really think the fault is his? Finnish goverment has the most money ever,and where are they using it? Not for helaing the psykos, or "for the people" Finland has cut hugely money from social and health care. Ok..the social and health care system is not that great network and sometimes someone slips trough and does something horrible as this sad thing. But really people..think who you blame, think what cause this? Were living in so peaceful country that this is horrible act..go to africa and think what is happening there right now. Think bit more open minded.

Ajattelinpa vielä kerätä pisteet hoitajien palkkakiistaan mainitsemalla muutamalla sanalla asiasta mutta jätinpä väliin.

Vetäkää ranteenne auki mutta tämä on vain minun mielipiteeni ja asiasta saa tulla kasvokkain keskustelemaan jos haluaa, mutta jätetään galleria ircaaminen toiseen aiheeseen, jookosta.

Eki.