IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

btw..Keskiviikko 30.01.2008 22:23

Tänään kalsarit..ehkä..ekan kerran sitten uudenvuoden...

Köyhät KYYKKYYN SAATANAAA!!!Keskiviikko 30.01.2008 22:13

Kaupungilta lopputili 2500e

Uudesta duunista vähintään saman verran.

IME!

Jaahas...Perjantai 25.01.2008 16:31

Ja sitten ei muutakun odottelemaan vihasen iskän ovikellon soittoa ja turpaanveto uhkauksia.

Tässä viimeaikoina on noi pihan pennut alkaneet vituttamaan aivan liian paljon. Tänään menin sitten "keskustelemaan" poikien kanssa. Eli viimeaikoina on tapahtunut seuraavaa: Kurkistelua ikkunoista joka ei ole loppunut edes huutamisen jälkeen. Uutenavuotena lapsilla lukemattomia vaaratilanteita räjähteiden kanssa kerrostalon pihalla (mm. ilotulitteiden ja tähtisädetikkujen heittäminen toistensa päälle), lumipallojen heittämistä pihakuisteille ja ikkunoihin, viimeksi tänään.

No sittenhän meikäläisellä kyrvähti hermot ja painelin vaatteidenpukemisen jälkeen rivakoin askelin roskakatoksen taakse missä ko. epäillyt piileksivät. Ensimmäisenä karjaisu: "POJAT MITÄ VITTUA" jonka jälkeen "SEIS" eli HALT jos et osaa suomea, sittenjo vähän lempeämpään sävyyn "TULKAAS TÄNNE NIIN JUTELLAAN VÄHÄN" no siinä sitten käytiin keskustelu oikeasta ja väärästä minkä jälkeen sovimme että se oli sitten viimeinen kerta ja pojat pyytelivät kovasti anteeksi, eli osaavat näytellä pahoillaan olevaa eli ovat olleet ennenkin pahanteossa ja jääneet kiinni.

No toisen nappulan vanhemmat asuvat samaisissa taloissa kun me, joten odotettavissa vitunmoista turpaanvetämistä. Onneksi voin ollas töissä seuraavat 27h :D

Sieläpä kirjoittelen sitten whine lapun ja teippaan sen jokaiseen oveen tiedoksi antona vanhemmille, idealla: jos ei pentuja pistetä kuriin ja nuhteeseen, alkaa harvestoinnit ja lapsia voi kysellä tämän jälkeen jostain Marokon eteläpuolelta.

No perskutarallaaPerjantai 11.01.2008 23:39

Nasahti sitten työsoppari tänään lapaseen eikä tarvinnu edes paljon kiukutella eli ei yhtään. Toinen asia ni irtos myös ajoluvat piipaahan...jos rupee kattoo et viimeks niit on myönnetty tyyliin joskus kesällä...oli hieno lista kattoo kun oli edellisen ajoluvallisen jälkeen joku 20 nimee ja sit meikäläinen toiseks viimesenä ajoluvan kohalla "kyllä".

On tää vaan niin hienoo...elämäkin luistaa paljon paremmin kun oikeesti haluu mennä töihin! Ja se että töitä saa kans tehdä ja niistä saa rahaakin eikä pelkästään "muutaman tunnin vapaata mitä et kerkiä pitämään pois missään vaiheessa"

-AB-

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 01:33

Kuulet aina "säännöistä" naisten kannalta. Tässä ovat nyt säännöt miesten kannalta. Nämä ovat meidän sääntömme! Huomaa, että ne on kaikki numeroitu 1:ksi.

1. Opettele toimimaan vessan istuinrenkaan kanssa. Olet jo iso tyttö. Jos se on ylhäällä, laske se alas. Me tarvitsemme sitä ylhäällä, sinä alhaalla. Et kuule meidän valittavan, että olet jättänyt sen alas.

1. Lauantai=urheilua. Se on kuin täysikuu tai vuorovesi. Anna sen olla.

1. Shoppailu EI ole urheilua. Ja ei, me emme ikinä tule ajattelemaan niin.

1. Itkeminen on kiristämistä.

1. Pyydä, mitä haluat. Selvennetäänpä tätä: Hienovaraiset vihjeet eivät toimi! Voimakkaat vihjeet eivät toimi! Ilmiselvät vihjeet eivät toimi! Sano se suoraan!

1. Kyllä ja Ei ovat täysin hyväksyttäviä vastauksia lähes kaikkiin kysymyksiin.

1. Tule luoksemme ongelman kanssa, jos haluat apua sen ratkaisemisessa.Sitä me teemme. Sympatiaa varten ovat tyttökaverit.

1. 17 kuukauden päänsärky on ongelma. Mene lääkäriin.

1. Mikä tahansa, mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti. Itse asiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa.

1. Jos et pukeudu kuin Charlien Enkeli, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden kavereiden tapaan.

1. Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Älä kysy meiltä.

1. Jos jokin, mitä sanoimme voidaan tulkita kahdella tavalla ja toinen niistä saa sinut surulliseksi tai vihaiseksi, me tarkoitimme sitä toista.

1. Voit pyytää meitä tekemään jotain tai kertoa, miten haluat sen tehtävän. Et molempia. Jos kerran jo parhaiten tiedät, miten tehdä se, tee se itse.

1. Milloin suinkin mahdollista, sano sanottavasi mainosten aikana.

1. Kristoffer Kolumbus ei tarvinnut ohjeita emmekä mekään tarvitse.

1. KAIKKI miehet näkevät vain 16 väriä, kuten Windowsin oletusasetukset.Persikka esimerkiksi on hedelmä, ei väri. Kurpitsa on myös hedelmä. Eikä meillä ole aavistustakaan, mikä malvanvärinen on.

1. Jos se kutiaa, sitä rapsutetaan. Me teemme sitä.

1. Jos kysymme, mikä on vialla ja vastaat "ei mikään", me käyttäydymme kuin mikään ei olisi vialla. Me tiedämme sinun valehtelevan, mutta se ei vainole kaiken sen hässäkän arvoista.

1. Jos kysyt kysymyksen, johon et halua vastausta, odota vastausta, jota et halua kuulla.

1. Kun menemme jonnekin, ehdottomasti kaikki, mitä päällesi pistät on hienoa. Oikeasti.

1. Älä kysy, mitä ajattelemme, ellet ole valmis keskustelemaan aiheista,kuten jalkapallo, juominen, tai autot ja moottoripyörät.

1. Sinulla on riittävästi vaatteita.

1. Sinulla on liikaa kenkiä.

1. Olen hyvämuotoinen. Pyöreä on muoto.

1. Kiitos, että luit tämän. Kyllä, tiedän, joudun nukkumaan sohvalla tänä yönä, mutta tiesitkö, etteivät miehet todella piittaa siitä. Se on kuin retkeilyä.

Välitä tämä mahdollisimman monelle miehelle - antaaksesi heille naurut.

Välitä tämä mahdollisimman monelle naiselle - antaaksesi heille koulutusta.

Jorvin päivystysTorstai 03.01.2008 18:08

Kiitoksia hyvästä hoidosta...tosin jos olisitte sanonu et olisit ottanu sitä yhtä tiettyy lääkettä ni oisin ollu vähemmän vaivaks....

No ei..mukavaa sakkiahan nuo..mutta sängyssä pötköttely täysin terveenä SIS puolella 3h aamuyöstä tuntu ehkä hiukan yliammutulta.

No vattakipujahan mulla, sanoivat että johtuu ryyppäämisestä...maksa-arvot(?) "jonkinverran" koholla...jostain ASAT ja ALAT arvoista puhu just mun herättyä ja suositteli tipatonta tammikuuta ja maksakontrollia omalle TA:lle kk:n kuluttua..noilla arvoilla on viitearvona toisella 45 ja toisella 75 mulla molemmat yli 150..mitäköhän se tarkottaa?

Litalgin on hieno lääke jos maga spragaa...

Nyt kaikki kunnossa..paitsi kaapit täynnä viinaa uudeltavuodelta ja niissä ei oo lukkoja!

VITTTUUUUHHH!!!Maanantai 31.12.2007 17:18

Viimenen päivä töissä..duunit piti loppua vartti sitten. SYY: Iltaan piti tulla keikkalainen, joka ei koskaan ollut tulossa, tämän totesimme puoli kolme soitettuamme hänelle(iltavuoro alkaa siinä puol kaks). Sit paniikissa soitto kaikille mahdollisille ja sitten yks tärppäs...tosin odotettu sitä nyt sitte puol tuntia 2km päästä tänne töihin.

Eihän tässä muuten mutta vittu ALKOT MENEE KOHTA KIINNI!!!!

No juuh...eihän siinä..ihan kiva paikka olla töissä, tosin nyt pääsin varmasti paljon kivempaan, ja mielekkäämpään hommaan.

So long GRANNIES!!!

What have i done today basicly?Torstai 27.12.2007 02:17

No mehän ollaan pelattu Guitar Hero III:sta..Hela DAGEN!!!! Jumalauta se on kova!!!!

Toi oli aika vaikee http://www.youtube.com/watch?v=K6GQEZwqKqA
Hakkaan kenet vaan, missä vaan Afin Miss Murderissa...so UP YOURS!

Seuraavaks pääsenki tiluttaa Slipknottia...Tom Morello ja SLASH on jo voitettu tiluttelussa...i is the best....

Tai no kulta on paras kun osti ton mulle...

Muita joululahjoja

Leipälaatikko
Kirjat: Linnunradan käsikirja liftareille ja Saatana saapuu moskovaan
Darth Vader kumiankka ja auton kojelauta koriste joka heittää tylyä Vader kommenttia
Lakanat (hienot, satiinia)
Pocket Shockit (sähköruletti, toimii baareissa jos ei osata päättää kuka tarjoo seuraavan)
Armanin puku
DAWN OF THE DEAD Pelikortit (<3 kiitos ilari&marjut)
Pyykinpesukone (<3 Sponsored By iskä ja äippä)
Jamie Oliver paistinpannu + pihdit
Varustelekasta maiharit mallia INVADER 12 reikäset
Ja suklaata sun muuta hömppää...anteeks kaikille jos en nyt muistanu ihan kaikkea mutta yks antoisimmista jouluista, kaikin puolin.

Ja eilen oli ensimmäinen töpäivä uudessa työpaikassa...Oli hienoo mennä lanssilla tuhatta ja sataa töölön tapiksen ja meikun väliä puolet päivästä tekemässä aatami siirtoa...tarkottanee erittäin kipeitä ihmisiä hengityskoneissa,monitoreissa,letkuissa ja vehkeissä <3

Pikkasen oli kyllä sormi suussa alkuun, tohtori joka mukana vaan heitteli:Epinefrin 10mg nyt, propololi 20mg nyt.

Love that shit..

Back to Guitar Heroing!

Ja hyvät joulut kaikille joita en kerenny musitamaan.