IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

JES!Keskiviikko 31.05.2006 02:17

ei helvetti...mä taidan oikeesti valmistuu viel tänä vuonna!!!VOI ELÄMÄ!!! oon niin onnellinen. enää kiinni yhestä kurssista. ja jumalauta jos ei mene läpi ni sit vituttaa ja rankasti. siitä oon kokeenkin jo tehny ja se on arvioinnissa. kun nyt vaan tulis vastaus siitä mahd nopeesti. PERKELE. ei oo ees todellista...vittu tää sekos.

here we goPerjantai 26.05.2006 18:22

helvetti odottaa....SAATANA!

no niinSunnuntai 21.05.2006 22:10

HAISTA PASKA!

härpäkkeistäSunnuntai 21.05.2006 05:46

niin notta sen verran pitää vielä mainostaa että kun nyt on tullu niitä ötököitä hankiitua niin miksi pysyä yhdessä lajissa? seuraavissa linkeissä on ökömököjä mitä on tällä hetkellä hankintalistalla ja osittain jo tilauksessa ja tampioille tiedoksi en ole ostamassa ötököitä Aktiivirahalla osissa niinkuin se mummo sitä sohvaa siinä mainoksessa. herrat ja neidit tässä ne ovat:

http://www.anolis.de/beratung/tiere/eurycantha/calcarata-1-arminbochtler.jpg

http://www.anolis.de/beratung/tiere/extatosoma/tiaratum.w.jpg

kuolkaa kateudesta tai sitten vain oksennukseenne.

eipä tällä kertaa muuta..

-AERO-

uskomatonta mutta tottaSunnuntai 21.05.2006 05:34

niin..te kaikki varmaan arvaatte mistä ajattelin kirjottaa joten se siitä. ja voitto oli Lordin EI meidän..ei suomalaisten..ei minkään yhteisön eikä minkään muunkaan vaan Lordin ja hänen yhtyeensä henkilökohtainen joten lopettakaa paskan puhuminen "kyllä me suomalaiset osataan" VITTU TE ETTE OSAA MITÄÄN KANSAKUNTANA!!!! vain vahvimmat yksilöt pärjäävät!!


VITTU!

noniin...Perjantai 19.05.2006 10:43

sillä lailla suomi...teit kai sitten taas historiaa..tai oikeastaan Lordi...voi helvetti että Putaansuulla hajooo perse, se että se tempasee "kevyen päivämeikkinsä" naamaan kestää 2-3h...miettikää päissänne että montako haastattelua, keikkaa tai vastaavaa tilannetta sille on buukattu jo tähän mennessä?ja tarkoitan nyt pelkästään suomessa..on jokaikinen lehti perässä demarista Lapin sanomiin. miettikää sitä kuinka se itkee itsensä uneen ja nukahtaa maskit päässä kun ei jaksa niitä ottaa pois enää illalla, tai miksi edes vaivautua koska aamulla pitää taas olla naama ruudussa, ja kun se ei anna live haastattaluja, ainoo mitä tekee on murisee niin kuinka TURHAUTTAVAA se on???onhan tää perkeleen hienoa suomen kannalta.

itse olin asennoitunut kilpailuun hyvinkin kyynisesti siksi etten joutuisi pettymään niin kovasti, ja mikäs yllätys se sitten olikaan. noh telkkarissa uumoilivat ett 6 parhaan joukkoon...siitä en tiedä mutta jos lordi voittaa lupaan syödä 1 kpl lihavia kissoja ilman sinappia ja ketsuppia :
D

nyt on parempi lähteä etten myöhästy anatomian kokeesta mihin olen lukenut pintapuolisesti aivojen suurpiirteiset lohkot ja umpirauhaset, koe kuitenkin sisältää koko lähihoitaja ammattitutkinnon anatomian mikä siitä pitäisi tietää...mutta hyvinhän tää menee sitten...ehkä...

että näinMaanantai 01.05.2006 08:09

ihana aamuPerjantai 28.04.2006 10:58

vitsus

no juu..oon nyt yövuoros ja tää on suht kivaa..pääsee tekee sitä minkä äippä aina kielsi..nukkuu kaikki päivät ja valvoo kaikki yöt..viel ois 5 yötä edessä. noh..aamu alko muuten mukavasti mutta...SE ÄIDIN PERKELE (josta juuri mainitsin, tunnistetaan nalkuttavasta äänestä ja vittumaisesta äänensävystä) tuo mulle heti duunien päätyttyä SUKKIA! no kaunis ajatus ei siinä mitään..MUTTA!!!se toi jotain seniileille tarkotettuja vitun KIRISTÄMÄTTÖMIÄ SUKKIA!!! joita vihaan yli kaiken koska ne menee makkaralle ja on ihan perseestä muutenkin. noh jos tämä ei vielä riittänyt niin kuulkaapaa seuraavaa julistusta...lähdin siitä sitten kauppaan sukat sullottuina reisitaskuihin koska en viitsinyt kulkea ihmisten ilmoilla läpinäkyvä vihannes pussi kädessä mikä on täynnä isoin mainoksin varusteltuja "kiristämättömiä" sukkia...noh painelin sitten tuohon nimeltämainitsemattomaan lähikauppaan joka on keltapunaisesta värityksestäkin tunnistettavissa oleva erään päivittäistavarayhtymän alainen putiikki...noh...olen aina ollut tietoinen kyseisen kaupan suht nihkeästä tarjonnasta ja ehkäpä jopa välttävän arvosanan omaavista HeVi tuotteista mutta tämä asia tuli minulle täysin kulman takaa suoraan päin naamaa. Menin kauppaan ostamaan hiukan aamupalatarvikkeita ja sain samalla päähäni että "minähän tarvitsen kamman"...no aikani koluttua nk. hygienia hyllyä ympäri ja loppujenlopuksi vartin kaupassa pyörittyäni totean että tämä kyseinen nimeltämainitsematon "pikkukauppa" joka sijaitsee martinlaakson juna- ja linja-autoaseman VÄLITTÖMÄSSÄ läheisyydessä ei tarjoa asiakkailleen mahdollisuutta hiuksien oikomiseen, tai ainakaan siihen tarvittavaa kalustoa. olin ja olen todella väsynyt ja tämänlainen turhautuminen käy todella raskaasti egon päälle. tästä syytä aionkin antaa kyseisestä aiheesta "TIUKKAA" palautetta kyseiselle Pikkukaupalle jonka nimi alkaa ja päättyy samaan A kirjaimeen. Toivonkin siis että tulette tästä lähtien boikotoimaan kyseisten pikkukauppa ketjun hiusten hoito osastoa sillä antamani palautteen jälkeen uskon että jokainen kyseisen kaupan omistaja HANKKII vähintäänkin 100kpl tavallisia muovikampoja hyllyynsä jotta asiakkaat pidetään tyytyväisinä. Itse ainakin ostan tästä lähtien kampani muualta. PISTE!

T:Aero

ps. olisi ollut muuten elämäni ensimmäinen virallinen kampaostos, mutta ei sitten perkeleet, haetaanko tässä nyt sitä että ajetaan Aeron pää kaljuksi...MITÄ? sitten voidaan ruokatunnilla nauraa että "tuolla se wannabe tiibetin munkki taas menee" sitäkö tässä nyt ajetaan takaa..MITÄ?

EI PERKELE ETTÄ KEITTÄÄ!

VITUN ÄSSÄT!Perjantai 21.04.2006 01:28

perkele..

MITTA on tullut täyteen...mä en jaksa enää yhtäkään "HEI SUL ON PATA KEESI" KOMMENTTIA! voi JUMALAUTA!!!en juurikaan seuraa lätkää enkä VARSINKAAN KANNATA PORILAISTA joukkuetta. SAATANA KUOLKAA!!

-AERO

ItalyTiistai 11.04.2006 22:13

ROMANO PRODI IS VICTORIOUS!!!ALL HEIL!