IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Täytyy vain sanoa että..Sunnuntai 27.04.2008 20:33

Olipa perkeleen kiva päivä töissä eilen. Ajettiin kyytiä niin Stanasti, ja erittäin hyvälaatusta sellasta.

Komento takasMaanantai 21.04.2008 04:38

Eli kun nyt on ollu puhetta noista mun sappikivistä, ja kyseessähän on ns. "elintaso sairaus" (=liikaa viinaa ja rasvasta ruokaa + muut epäterveelliset elämäntavat) Kuulin tossa viikonloppuna että bout puolet suvusta on hoitanu saman nakin itelleen, lähinnä siis isän puolelta toi setti periytyny, isää lukuunottamatta lähes kaikki sen sisaruksista on parikymppisenä leikattu samasta syystä...JES!!!

Tiedätte varmaan mitä moinen tarkottaa.

Niin ja tänään käytiin turussa cruisailemassa, ihan tykit mestat aurajoen lähettyvillä. Suosittelen.

J

Hozpitalization!Tiistai 15.04.2008 03:11

Tänä aamuna (tai siis eilen) aamulla takasin Jorviin, ihana ruskea pyjama päälle, otetaan verikokeet, saan aamupalan (not so good) Ja sitten odottelua, aina tonne puol kolmeen asti, että pääseekö sinne magneettiin vai ei.

NO EIHÄN SINNE PÄÄSSY VITTU! Ja eikun takasin kotiin.

Ja huomenna uusiks. Jos vaik sit onnistuis.

No maksa viheltää edelleen, mutta syy on ilmeisesti ne vitun tai vitun sappikivi. Se mitä tehään määräytyy hyvin pitkälle siitä mitä magneetti sanoo, et missä ne on.

Joko tähystetään, eli mennään jollain vitunmoisella letkulla suoraan kurkusta sisään ja ammutaan tuhannen paskaks, tai sitten lähtee koko vitun sappirakko huisan helvettiin!

Ja ainiin, aamulla oli sängyllä odottamassa Sappiruokavalio-ohje. No sehän tarkottaa sitä et ei enää pihviä, ei sitten mitään, kaikki on kiellettyjen listalla.

Mutta sainpahan onnistuneen päivän rakennellessani siskontytön kolmipyörää. Tulee muuten pirun makee!

J

Parasta hoivapalvelua ikinä=HES!Lauantai 12.04.2008 23:42

Soitin töihin ja ilmotin etten oo tulossa ja et mikä on tilanne, niiin päivystäjä huutaa vastaan PANKKUU PANKKUU...Eli Pankreatiitti=Haimatulehdus, tulee kovasta kännäämisestä.

Btw... Yks kova lätkänpelaaja "kiidätettiin" sairaalaan ehkä just tän takia.

Kiitos HES.

Maksa perseily jatkukoonLauantai 12.04.2008 21:37

No meninpä sitten aamulla sinne ultraäänitutkimukseen.

Puol tuntia = hoitaja tulee haastattelemaan,mittaamaan kuumeen (38,3), verenpaineen ja saturaatiot.

2h siitä = Lääkäriopiskelijan luokse, joka tunkee sormen hanuriin, sen jälkeen tulee "OIKEA" lääkäri joka tunkee kans sormen hanuriin ja kokeilee mun eturauhasen!!!! Kuulemma "kuuluu vakiotutkimuksiin vatsakipusella"

0,5h edellisestä = ultraääni mistä löytyy sappikivi

3h edellisestä = Ulkkari ruoansulatus puolen erikoislekuri mukana kattomassa mua (joku vitun gastronautti) "Joo, huomenna leikkaukseen, poistetaan sappirakko" Olin hetken että WTF mate eh? Ja toisti saman lauseen, jonka jälkeen toiselle lekurille että "näitä ja noita labroja, syömättä juomatta, nesteytetään 3000ml vrk ja alotetaan kaks antibioottia I.V (eli ränniin, eli suoneen) Hetken jo veti vakavaks mutta suu pysy hymyssä kun muistelin rektum tutkimusta x2

1h edellisestä = hode ottaa sisään, vaihdan sairaalapyjaman (ruskea :( ) sitten tulee tippa ja kaks kpl antibioottia vielä polilla, sitten pyörätuolilla osasto K6

Siellä sitten tulee perhe ja rakas katsomaan,(iso kiitos luettavista ja kaikin tavoin feedbackista) ja kun he lähtivät takaisin kotia kohti, näpsäkkä ja ystävällinen hoitaja passittaa mut suihkuun, ottaa multa sydänfilmin, verenpaineen, saturaation, ajaa mun mahakarvat ja putsailee jollain tinnerillä mun napaa, (siitä kohasta kuulemma leikataan, mietin vaan että sappirakko on tietääkseni jossain pallean seudulla, että miks sinne mentäs navan alapuolelta, tosin sydämessä tehtävät pallolaajennukset tehään nivusen kautta että...)

No yö epämukavasti, koska hoitajat vähän väliä ramppas laittamassa ab:ta tai vaihtamassa tippapussia, mittaamassa kuumetta tai kitisemässä että "alas poika kusta tai tulee katetri", no tämän jälkeen alko pissaa tulemaan :D

Aamulla herään siihen että labratäti tulee ottamaan verikokeita, sitten osastonlääkäri tulee kattomaan, kysyy vointia ja ilmottaa että "ei me sua leikata, eihän" Vastasin myöntävästi. Sitten alettiinkin jo hieroa kotiin pääsyä.

Myöhemmin kierrolla lekurisetä ilmotti että syöt nyt ruokaa, jos ei aiheuta onkelmia ni kotiin ja sit myöhemmin jossain vaiheessa magneettikuvaan jne jotain tutkimuksia mitä se ei varmaan itekkään vielä tiedä.

Taas hetkeä myöhemmin tulee hode kertomaan että tos on kahta antibioottia mukaan+vatsansuojalääke, lähet nyt kotiin ja tuut maanantai aamusta klo 7 takas osastolle, oon ikäänkuin kotilomalla.

Kiva reissu sinäänsä että alkuun epäiltiin hepatiittiä, sitten sappikiveä ja sitte ollaankin ilman epäilystä, mietitään vaan miks maksa-arvot on 400 kun pitäis olla jtn 40.

Tosin kämppis oli aika ihme tapaus, kokoajan riitti juttua, jopa aamulla neljän aikaan kun kävin vessassa. Mies polo tosin sairastaa jotain syöpää joka lähteny kait leviimään.

Eihän siinä, katotaan mitä seuraavaks...Stay Tuned...

Espoossa ollaan...Perjantai 11.04.2008 02:38

Ei vieläkään köyhiä mutta kipeitä kylläkin.

Taas mukava n.4h odottelu jorvissa.

Vatta kipeenä menin, pääsin tunnin päästä lekurille, litalginia huuleen ja verikokeeseen.

Sitten taas hetki melkein toista tuntia odottelua.

Huudetaan huoneeseen jossa on samalla kirurgi.

Kyselevät dokailusta, tatuoinneista, lävistyksistä vatsan toiminnasta ja kaikesta mahdollisesta.

Sitten paineltiin vattaa taas ja todettiin että kyllä..kipeä on.

Sitten ilmotettiin että maksaarvot on kolminkertaistuneet siitä mitä olivat viimeks uudenvuoden tienoilla, normi tulos on jtn 40, uutenavuotena oli jtn 123 ja nyt 400

Aamulla ultraääneen.

Vitun hienoa.

Jos kíeltävät ryyppäämisen niin siirryn suoraan koviin huumeisiin. Onneks työsuhde etuna on puhtaat neulat ja ruiskut.

Ironisinta täs on et okei..ite tulee tissuteltua ja välillä juopoteltuakin, mutta ei siihen malliin mitä suurin osa kavereista tinaa melkein joka päivä. Ja sitten vittu _MUN_ maksa pamahtaa!!!

Vitun mulkut, mullekki sitä hyvää viinaa!!!

Vittumainen polttelu magassa mut toivotaan että jotain selviää ja saan parantavat hoidot ja lääkkeet.

J

Ps. Kuvassa ei niin terve maksa, mutta voisi hyvin olla omani.

Tiger ArmyTorstai 10.04.2008 18:00

No monethan sano että paska livenä ja eipä oo ite tullu sillai "diggailtua" ko. bändistä kauheesti, koska mun korvaan kuulostaa liian tissiposki ränkytykseltä.

Noh, eilinen keikka muutti tuota näkemystä, Tosin ei hirveästi. Onhan nuo pojat komeita tatuoituja ja ihan saivat yleisönkin mukaansa, tietenkin kehuivat paremmaksi kuin eilistä, joka saattaa pitää paikkansakkin. Ensimmäiset puoli tuntia olivat meikäläliselle pikkasen uuvuttavia mutta sitten saatiin vähän viinaa koneeseen ja ilmoille pärähti porukan tunnelman nostatus kappale "Fuck the world"
Sen jälkeen rupes meikäläiselläkin vähän nyrki heilumaan ilmassa.


No mutta tapahtumat ennen ja jälkeen keikan ovat varmaan parempia kuin itse keikka

Lähettiin liikenteeseen aika aikasin aamusta, käytiin hulahula putiikissa ja toisessa kaupassa, mistä tuli ostettua vääriä tuotteita meikäläisen pakottavan paskahädän takia. Sekin asia saatiin hoidettua nopeasti ja ihan toivotulla tavalla...vessassa.

Tämän jälkeen Pimp Garageen ja uus pyörä kasaan, tämä siis tuli miralle.Ja mahottoman hienohan siitä sitten tulikin.

Pyörät kyytiin ja garagelandiin, mistä meikäläiselle jäi käteen farkut ja ihan pirun makeet kengät. Siitä sitten töölön kautta kotiin ja takaisin helsinkiin julkisilla.

Syömään piti mennä tuttuun ja turvalliseen Virgin oiliin mutta siellä olikin yli 40min odottelu tiedossa, ja keikkaan oli aikaa tunnista kahteen. No päädyimme Forumin Coloradoon, missä sitten hinnat onkin ihan kohallaan (kallein dish 39e), no Mira ottaa pihvin, ja päätän myös itse suunnata tähän vaihtoehtoon. Hetken kuluttua eteen pamahtaa 200g härän persettä, Miralle ilmeisesti vähemmän ja Biisonia. Maisteltuamme toistemme ruokia aina omiemme välissä totesimme että biisoni on sitkeämpää mutta ah niin paljon herkullisempaa.

No siitä napa täynnä keikalle

Keikan jälkeen käytiiin Ilarilla ja Marjutilla hetki istumassa ja sitten taksilla kotiin.

Kotona hyvää fiilistelyä ja nukkumaan.

Kunnes yöllä herään siihen tunteeseen että sun sisälle tungettais rautaputkia hitaasti, puukotettais mahaan ja hakattas pesäpallomailalla munuaisiin.

niin...ei ollut kiva tunne.

Siinä sitten sängyn ja vessan väliä intensiivisesti n. parin tunnin ajan ja loppujen lopuksi saatiinhan se härän perkele helvettiin sieltä. Tämän jälkeen olo oli ehkä silminnähden huojentunut.

Että kannattaa tempasta ihan randomisti helvetinmoisia pihvejä naamariin ja odotella jännityksellä että miten käy.

Holocaustin odottelu päivä 2Keskiviikko 09.04.2008 01:17

Tänään töissä epätavallisen paljon tehtäväkoodeja D 8-5 (=Mielenterveyspotilas)

Alkaako pandemiaan johtavan sairauden oireet mielentilan häiriöillä?

The invasion is HERE!!!Tiistai 08.04.2008 01:49

Kohta se alkaa. Olen varma siitä.

Nimittäin Zombien invaasio.

Hälyttäviä merkkejä seuraavassa:

Olin menossa töihin, hissi liikkui mutta siellä ei ollut ketään.

Olin eräänä päivänä tupakalla omalla pihalla ja näin kun mies juoksee _hätääntyneenä_ rapun ovelle, ryskyttää sitä jonkin aikaa ja huutaa hädissään englanniksi "fuck...FUUUCK!!!" Huomioi myös erittäin nopea hengitystaajuus. Oven aukeamattomuuden toteamisen jälkeen hän lähti juoksemaan takaisin samaan suuntaan mistä oli tullut.Hätääntyneenä.

Viime viikolla töissä ollessani pasilassa tuli vastaan aluksi meidän firman auto vilkut ja pillit päällä, tätä seurasi Helsingin Pelastuslaitoksen auto normaali ajossa, kuitenkaan en voinut olla huomaamatta kuljettajalla ollutta hengityssuojainta (semmonen tavallinen valkoinen kuitumaski, merkki 3M) Ja tämän auton perässä ajoi poliisi seuraten ambulanssia tiiviisti.

Tänään herätessäni ja katsoessani TV1:ltä sydämen asialla ohjelmaa alkoi televisiosta kuulumaan yleinen S.O.S / Mayday äänimerkki, ja ohjelman ylälaidassa rullasi teksti jossa kerrottiin kokeilusta missä television ja radion kautta ihmisille ilmoitettaisiin mahdollisesta vaarasta, tai väestönsiirrosta. Ihmisiä kehoitettiin myös olemaan soittamatta hätäkeskukseen.

Myös lemmikki kissamme Lennun outo käytös enteilee pahan tai jonkin tuntemattoman saapumisesta. Eläimillähän on näitä erilaisia "kuudes aisti" juttuja.

Nämä kaikki ovat tosi tapahtumia mitä olen havainnut viimeisen kuukauden sisällä.

Tietysti Zombien tuloa ja sellaiseksi muuttumista odotellessa voi toki harjoitella zombiena olemista esim. ZombieWalkissa, lisää infoa täältä http://www.zwhelsinki.kiz.fi/

Ystävällisin terveisin

J

Uusi pyäräKeskiviikko 02.04.2008 17:23

Uus zygä tipahti taas ulos Pimp Garagen tallista ja tyytyväinen omistaja kiittää ja kumartaa. Sain tosiaan viimesen smyster rungon, seuraavat tehään ens vuonna, ehkä...kjäh kjäh :D Eilen kävin ottaa ekat tyypit kullan kanssa tuolla ihanalla merenrannalla mutta oli jo sen verran myöhä että kylmähän siinä pääs tulemaan.

Tänään sitten poljin suomenojalle autokauppaan kyselemään pakettiautoa, noh..tarjos jotain 4 vuotta vanhaa hiacen pakuu, mut sitten selvit et mulla oli toi hintahaarukka pikkasen eri luokkaa :D No eipä siinä, cruisaillessani takaisin huomasin betonimöhkäleessä mainoksen Pakistanilaisesta ruokaravintolasta. Olin siitä lukenut mainoksia paikallislehdistä mutta en koskaan ymmärtänyt missä ko. paikka oli. No nyt tiedän.

Astelin sisään, hyvä meno heti alusta, _8_ eri ruokalajia + salaatti + naanleipä + limut + kahvit 8,40e

ja seisovasta pöydästä. No kyllähän sen tietää miten siinä kävi...tunnettu hyvän ruoan ystävä Janne tempas lautasen käteen ja alko lappaamaan. Voi luoja että söin paljon. Siis todellakin kokorahan edestä. JA MIKÄ PARASTA!!!! Sieltä saa mukaan, joko a la carte listan menoa, tai lounas aikaan siitä seisovasta pöydästä, josssain vaiheessa aloin kattelee kun joku alko pyörii siinä ruokalaarien ympärillä semmonen tyhjä maksalaatikko foliovuoka kädessä ja alko lappaamaan, eikä siinä vielä kaikki, saat vielä sellasen ison pahvilootan mis on jotain 3 lokeroo, ni sen mättää kans täyteen ihan mitä vaan, ja naanleipä pussiin ja kylkeen!!!!

Ihan tautisen hyvää settiä!!!!

Ruokalajit oli 4 eri liharuokaa ja 4 eri kasvista, lihoista...korjaan...lihoja oli 5 ja sit oli viel jotain soppaa!!!!

Nyt minä ainakin tiedän missä minä syön lounasta jos kotonapäin olen.

Nyt on pakki niin täys et hyvä että pääsin kotiin pyörällä, hetken kun tuossa sulattelen niin voisin lähteä polkemaan vähän lisää...NAMS!