IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

EN VAAN VOI LOPETTAA!!!Perjantai 30.06.2006 00:56

http://youtube.com/watch?v=-NQI3BSVOKM&search=spongebob%20metal

bobi pistää tuulemaan:D

ja tän mä haluisin omistaa kaikille niille suomi tytöille jotka raksuu ulkomaalaista musiikkia/rap musiikki/ on tekemisissä niitten kans millään tavalla... te ketä tarkotan tiedätte kyllä...

http://video.google.com/videoplay?docid=2120659111755287021&q=chacarron

matkailu virkistääTorstai 29.06.2006 23:09

TAHDON GAZAN KAISTALLE!!!


NYT!!


-AERO_ aka Panzer divizion über general!!

en lopeta päiväkirja..en vielä...Torstai 29.06.2006 18:50

nyt palo sulakkeet kaikki kerralla mun yläkerrasta...

kannattaa odottaa multa mielenkiinnolla uutta kuvaa millä SATA varmasti tulen saamaan vitusti lisää VIP aikaa. jos se toimii muillakin, toimii mullakin....

WIHIITorstai 29.06.2006 13:56

SUCK MY CHOCOLATE SALTY BALLS!!!!

Vantaan kaupungin palkanlaskenta saattaa joskus myös yllättää positiivisesti...käskuun liksa 2100e ja rapiat päälle..so HOOVEE IM RICH BIATCH!!!

ilmotteli: -AERO-

:
D

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 23:36

Sen verran mun on vielä pakko sanoo että synkkä tavoitteeni omassa työpaikassani on pukea mammat ja urhot mustavalkoiseen koska neon värit voisivat kummaksuttaa omaisia, yhdelle asukille sain jo huomiseksi ympäripuhuttua mustan hameen valkoisilla pilkuilla ja valkoisen t-paidan.

Toinen vähemmän synkempi tavoite on saada nk. "räyhämusiikin" soimaan täällä, jos en 24/7 niin edes mahdollisimman usein..tänään on koko illan soinut "palvelutilassa" (siis siellä missä he syövät,kahvittelevat ja tuisevat, niin ilmeisesti suomipopin TUHKALUUKKU tai vastaava metallipitoinen radio ohjelma...ja voi että kun mammat tykkää <3<3<3

kohta ne vetää hakaneulat poskista läpi ja värjää hiukset mustiks, vetää kajaalia REILUSTI silmiin ja jne...you know...sit voin sanoo et "tämä paikka on valmis" ja siirtyä seuraavaan vanhusten hoitopaikkaan ^^

-AERO & Katalat suunnitelmat-

hipheiTiistai 20.06.2006 22:36

no perskele, tämä aamu alko hyvin, sain sähköpostia opolta ja ilmotteli et vika kurssi on läpi mutta todistusta lukion äikän kurssista ei oo kuulunu, noh siinä sitten takas mailia että jos tuon sen tänään k(kun eivät osanneet koulusta lähettää sitä (GO RESSU)) noh etin himan, kultin himan, ei missään..no sit autolla keskustaan ja koululle, kanslian ikkunassa lappu "pälä pälä auki 12-18" katoin kelloa joka näytti 11 "PRKL" no tunti hang aroundia ei kiinnostanu joten otin yhteyden kaveriin että meen sinne ja samalla moikkaan kummipoikaa, asuvat skattalla, ajatuksen että pääsee sitten nopeesti takas kalevankadulle.

Vaan kuinka ollakkaan.:S pääsin sinne n. alle 10min mutta takaisin tulo..VOI PERSE! 35MIN 30 asteen paahteessa, autossa missä ei ole ilmastointia. Jos tämäkään ei vielä riitä niin laitetaan espan lavalla esiintyvä "humppa" orkesteri kaupan päälle. Kyllä kirjaimellisesti kypsytti.

no pääsin koululle ja todistusta hakemaan, kysivät että "ootko soittanu etukäteen" vastasin "lähetin vko sit s-postia" kansilsti :O *tarkastaa* "joo on tää täällä ja se on luettu mutta ei ole vastattu :O" siinä se sitten ihmetteli aikansa. sain paprun käteen ja tuli perseen alla omalle koululle.

mikä yllättäävää Opo syömässä, jätin paperin lokeroon ja aloin lähteä kotiin ja sieltä töihin. Opo tulee vastaan pääovilla ja hymyilee, "nyt se on siellä?" , "joo","voi muuten olla että saat todistuksen vasta elokuussa koska kaikki on lomalla" *hajosin*:( noh ei siinä mitään sit lahjotetaan kaupungille 100e / kk VITTU!

no sitten pääsin kauppaa..:S no äkkiä jotain kainaloon ja kassalle, kauheet jonot, ja kiire duuniin..ni eikös siinä mua ennen oo sitten joku niin paskaa syöny vanhempi nainen että oksat pois, oikeen naama norsun vitulla...siinä lompakkoaan kaiveli ja muutenkin kun joku vahingossa vähän kosketti sitä ni pää pyöri kuin puolukka pillussa koko ajan, no huomas mut ja rupes jotain puhuu nykyajan nuorista, niin kun muutenkin keitti enkä millään malttanut olla osallistumasta keskusteluun niin tokaisin : " Kuulkaa anteeks Rouva, tollasella asenteella MÄ joudun hyvin pian vaihtamaan teidän vaippojanne" voitte vain kuvitella kuinka koko kassa -alue meni kovin hiljaiseksi minkä jälkeen mairea hymy levisi jokaisen kasvoille, ehkä siitäkin syystä että kassan toisessa päädyssä ollut vieläkin vanhempi "mummo" pakkasi laukkujaan ja REPES niin pahasti että sitä hävetti itteään varmaan jälkikäteen aikas paljon mutta sillä hetkellä se ei ilmeisesti pystynyt hillitsemään itseään. hymyilin näille molemmille "rouville" ystävällisesti ja maksoin ostokseni tasa rahalla ja jatkoin matkaa.

että semmosta tänään. kyllä nyt on taas hyvä fiilis olla töissä :D

-AERO-

ps. kaikille taas tiedoksi että valmistuin lähihoitajaksi ja olen töissä vanhusten palvelutalossa.

Aero The BankerMaanantai 19.06.2006 11:48

viime yönä noin yhden aikaan olin nordean nettipankissa, lainan haku hommisa^^. no päätin ottaa kohtuullisen summan lainaa että saa elämäni raiteilleen. lähetin hakemuksen viime yönä, ja vastauksen siihen hakemukseen sain 8.02 "Tervetuloa Nordea oliioläädiibadaaba asiakkaaksemme.." ja voi että taas sydäntä lämitti ^^

nyt raha asiat kjondikseen ni johan alkaa elämä.

NOT.
XD

-Aero-

[Ei aihetta]Perjantai 16.06.2006 20:15

Nyt poistun hetkeksi.Adjö!

:(Keskiviikko 14.06.2006 01:48

Me kuollaan nälkään!
Tai hukutaan paskaan!

Ja aamu tulee niin kuin aamu aina tulee, kun me
Hukutaan paskaan, hukutaan vaan!
Vajotaan yksi kerrallaan! Naiset ja lapset ensin!
Horjahdin ja lensin

Ja aamu tulee niin kuin aamu aina tulee. Millainen aamu?

ja näinTorstai 01.06.2006 23:27

vitun galleria...ja just sillon ku mul on kerran vuodes ne vitun syndet ni eiköhän galleria poista varmuudella viikkoa ennen ton synde listan etusivulta. tää on niin reiluu.