IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

FlueSunnuntai 21.12.2008 02:25

VEDÄN TURPAAN!!!
VITTU NIIN KOVAA!!!

ROMMILLA!!!

Onko Facebook rasistinen?Tiistai 16.12.2008 17:06

Kyllä löytyy ANTI FACISM jne. yhteisöä ja sivustoa ja rymittymää, paras näistä oli jotain "keep facism away from america" tyyppinen

Mutta nyt peräänkuulutankin FASISMI, KORRUPTIO, JUUTALAIS (miksei myös muut ryhmät) VIHA, inhorealismi paska sivustojen sallimista ja perustamista facebookiin.

Lisäksi pitäisi lähettää kysymys myös gallerian ylläpidolle...

Kuvitellaan seuraavanlainen tilanne: esim. kahdella galleriaan kuuluvalla jäsenellä kuolee tuttava nimeltä Kalle samana päivänä esim. 8.7.2008, tapahtumilla ei ole yhteyttä muuta kuin se että teot ovat omankäden kautta toteutettuja ja tapa on ollut hirttäytyminen...ja nyt asiaan:
Jos toinen ehtii perustaa tekopyhän ja vammaisen sivuston R.I.P Kalle 7.8.2008, niin voiko toinen perustaa samanlaisen yhtesön? En usko...myöskin luokittelut Kalle1 ja Kalle2 olisi ehkä enemmänkin huono vitsi...
Ehdotukseni ongelmaan: Se kumpi kerkeää aluksi varata tuon käyttämäni esimerkin sen pitäkööt ja mattimyöhäset käyttäköön sarkastisuutta ja muita hyviä apukeinoja oman yhteisönsä perustamisessa...esim. JOJO Kalle 8.7.2008, tai H.A Kalle 8.7.2008 (H.A=Hang Around).

Kertokaa tekin hyvät ehdotuksenne niin laitetaan koko paska kerralla ylläpidon kankiperseille pohdintaan.
Linkki hämää pahasti...tää on vähän niinku wrestlingiä

http://www.efukt.com/1668_Insane_Sex_Show.html

Duunipaikan pikkujouluristeily:Tiistai 09.12.2008 14:35

Väkivaltaa
Vitusti liikaa viinaa
Lisää viinaa
Väkivaltaa
Maajussillemorsian tytöt by Spegu
VIINAA!!!!
Hävytöntä käytöstä
Mikään ei ole pyhää
Uima-allas osaston valtaan otto
Vittuilu
ANNA SITÄ VITUN VIINAA JA PIDÄ TURPAS KIINNI VITUN HUORA x 16
Viinaa ja alkoa
&
Skippers pipes
+Huumeet

Guitar hero 4Maanantai 24.11.2008 11:56

<3

MeilahtiMaanantai 20.10.2008 21:19

Loistava poliklinikka!

Perinteinen sappikipu = Perseestä!

Eilen yöllä siis nasahti kauheet poltot päälle ja eikun meikkuun...siellä sitten tänään johonkin viiteen asti, ultraääntä ja magneettia....vielä jotain soraa sisuksissa. Aivan jumalatonta perkeleen persettä!

Mutta hodet oli nastoja ja pistivät kivuttomasti. Iso kiitos heille.

Jaahas..Torstai 09.10.2008 01:58

Maanantaina oli sitten sappileikkaus, sanoivat että meni hyvin...tosin paineet tipahti johonki 90:n mutta eiköhän tuo ihan normaalia ole, jotain troppia laittoivat siinä välissä, sitten heräämössä olikin pulssi rauhalliset 33 :D Lunki kaveri.

Nyt pari päivää leikkauksesta ja vattaa kivistää vielä vähän, etenkin liikkuessa.

No nyt illalla sitten sain isäukolta jonkun vanhan läppärin ja pääsin sillä kattelemaan ton mun _VITUn IsOn KÖYHÄT IhAN VITUN KYYKKYYN KOkOSEN PLaSMAN VITUN TELKKARIN OHJEKIRJAA JOKA SEKIN ON VITTU CD-ROM ElleI DVD MUODOSSA KUN ON NIIN VITUN HIENO laItE_ Että mites ton tietokoneen sais siihen kytkettyä...no monta kertaa oon moista kokeillu ja ikinä oo mitään näkyny...no nyt ohjekirja sitten sano että tee jok automaattipäivitys kun oot piuhat tökkinny sisään...

NO EI PERKELE!!!! Paska on jotenkin lukittu tai muuta vastaavaa paskaa kun ei pääse automaattiasetus nappulaa painaamaan HOMO! On sillai harmaa et se niinkun on olemassa mutta ei voi käyttää...MITÄ VITTUA???? TAPAN TAPAN TAPAN!!!!PIaN PIaN PIAN!11

Nyt on sitten superLaG hp:n kannettava mopedi alla...tää lähtee kohte morjestaa kolmosen ratikkaa tosta ikkunasta.

Onneks asutaan kuudennessa.

Eilen ja tänäänLauantai 04.10.2008 10:06

VOI VITUN VITTU SANON MINÄ!!!

Jotain niin eeppistä...päivä alkaa sillä että sisko soittaa että lennu saa viimesen piikin nyt. (oli ollu kipeenä jonkun aikaa eikä oikein mitään järkevää tehtävissä.

Seuraavaks potilas korahtaa (lue:kuolee) autoon, työparina 20v hairaankuljettajana ollu "Leka lexa" jolle tämä oli ensimmäinen autoon kuollut. eikun takas sairaalaan mistä lähettiin.

Tätä seuraa se että olen peruuttamassa ambulanssia vuoron päätteeksi pesuhalliin sillä seurauksella että ovi jonka olin lukinnut yläasentoon lähtee laskeutumaan alas ja osuu auton takaosaan irroittaen vilkkupaneelin, eikun kiroilua, ovikorjaaja paikalle ja soitto pomolle "nyt kävi pikku accidente" Onneksi pomo oli jo ehtinyt viikonlopun alottaa niin ei jaksanut riemastua liikoja.

Seuraavaksi häken pommikeikka ja pillit ja renkaat ulvoen pitkin helsinkiä pottu kyydissä joka on viittä vaille valmis taivaanorkesteriin, saatiin pottu elävänä perille ja lähettiin uudelle kyydille, mutkassa kolahtaa ja huomataan että useamman tuhannen euron monivalvontalaite mäjähtää lattialle kun ei muistettu sitten sitoa sitä ja kahva poikki..onneksi.

Hiukan myöhemmin vantaalaiselle juna-asemalle hakemaan verissäpäin olevaa turpaan saanutta ulkomaalaista etnotaustaista kusipäätä joka huutaa koko matkan että finland rasist kantri. yltä päältä veressä tahraa kaiken, sylkee auton ulkopuolelle verta, niin myös sisäpuolelle että poliisin päälle mikä olikin rartkaiseva virhe, pottu hienossa ilmalennossa paareille vatsalleen ja remmit käsiin ja nilkkoihin, tämän jälkeen huutoa kurkku suorana naaman edessä. potilas sairaalaan mistä riehumisen takia jatkaa matkaansa poliisin kanssa putkaan.

sitten vielä vittumainen läheltäpititilanne taksin kanssa, onneksi ilman peltivaurioita.

Muutenkin tässä aika hermorauniona ja jalat kipeenä joten lähdenpä tästä kotiin ja katon että onko treffit ysimillisen kanssa.

morjes.

Tuntematon sotilasMaanantai 01.09.2008 02:58

Kansallisteatterissa...

Jumalaton multispektaakkeli.

2 screenia, live videokuvaa, huudetaan perkelettä ja vittua, heitetään vettä yleisön päälle, pistetään jollekki randomille yleisöstä pussi päähän ja näytetään keskisormea, haetaan yleisöstä jengiä lavalle tanssimaan jotain ryssykkä teknoa samalla kun valkokankaalle on laitettu 5x3m Stalinin kuva, taisteluissa huudetaan ihanaa leijonat ihanaa, Rahikainen ja peräänantamattomat vetää keikan, ja lopussa tapetaan mm. Halonen, Lenita Airisto, Ransu, Nukkumatti ja Tommy Taberman, kaiken kruunaa kaikkien lavasteiden kaataminen yhdeksi kasaksi ja tämän sekaan heitetyt muumipeikko ja Sauli Niinistö. <3<3<3<3

Jos jollain pienikin mahdollisuus päästä katsomaan moinen niin suosittelen ehdottomasti.

Suck my chocolate salty balls...Perjantai 29.08.2008 23:37

VITTU TÖÖLÖ HERE I COME!!!!!!

Joku pääsee vihdoin irti tästä hikisestä espoosta. Toveriani lainatakseni...VOIHAN KYRPÄTYNNYRI!!!