IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Happy MayDayMaanantai 30.04.2007 21:00

Päivän sana:Sunnuntai 29.04.2007 00:03

Liukkaria kainaloon.Niin....ja sormi perään.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 00:19

Mulle tarjottiin tänään töitä, yötöitä. liksa ois 40% parempi. mutta työjaksotus ois vko töitä,vko vapaata..:/ nooh..pitää harkita....

Got to say...Maanantai 23.04.2007 16:57

Menee muuten ihan helvetin hyvin...helvetin hyvä bore päässä!
Eli isukki lipasti mulle töistään sellasen 150cm korkeen 100cm leveen lasivitriinin mis on takana peili,siin on lasihyllyt ja lasilukuovet..sivuseinät on myös glasia...siihen saa kolme hyllyä ja korkeuskin näyttää passelilta nahkaansa katosta luoville ötököille...ainoo onkelma on että kun avaa oven niin kaikki perkeleet on ikäänkun vapaalla jalalla:D mutta loisto setti..ainut on että toinen ovi puuttuu mutta pitääpä vaikka ens viikolla käydä teettämässä...sitte on..JUMALAUTA!!! viimesen päälle..pääsee ökkömönkiäisetkin olee oikeen sisustustavaraa:D

Ja kiitos,muutenkin menee aikas hyvin,tänään kävin muuttelemassa vanhukset helsingin puolelle ja sieltä samalta reissulta tuokin...

eib muuta

Z-Walkia odotellessa...enkä tarkota nyt mitään seta-mies juttuja xD

Eero

Go Vancouver Avalanches!!!Torstai 19.04.2007 01:35

Älkää välittäkö...kuhan vittuilen kaverille joka tykkää Dallas Homo Starsista ja Vielä enemmän harjanvarsi perseessä pelaavasta Mike "mike" Modanosta.

niin..peruslätkää....

GOTCHA!!!

niin pienestä saa pieni ihminen oman ilonsa revittyä!!!

Kesälomat ja Vantaan vitun kaupunkiSunnuntai 15.04.2007 19:14

Miltä kuulostaisi jos olisit kunnalla töissä hoitajana (mitä muutenkin on erittäin vaikea saada kunnalliselle sektorille töihin), teet työsi esimerkillisesti, teet jopa ylimääräisiä tehtäviä kaiken sen muun jumalattoman kiireen keskellä ja vain hyvää hyvyyttäsi, autat pomosi kusesta eri asioissa, teet muiden hommat välillä, otat oppisopimusopiskelijan itsellesi joka on täysi paska, ja joka silti luetaan henkilökunnaksi koska rahaa ei ole, teet ylipäätään vitusti ylimäärästä hommaa mistä sinulle ei makseta mitään korvausta ja silti pitäisi kokoajan kehittää itseään ja työyhteisöä,työpaikkaa ja siinä sivussa vielä pitää oma pää kasassa.

Kaikesta edellämainitusta huolimatta sinun ensimmäinen kesälomaasi siirretään kolmella viikolla eteenpäin kun olet sen muutenkin ottanut kesän loppuun niin että olet ystävällinen ja uhrautuvainen muita kohtaan, ja toteat että lomasi alkaakin 27.8!!!! Eli käytännössä siinä vaiheessa kun taivaalta sataa jo räntää. Ja kaiken lisäksi työntekijöiden kesken oli sopimus että jokainen pitää 3vko lomaa siinä kesä-heinä-elokuussa ja jos haluaa pitää enemmän niin pitää sitten touko/syyskuussa, niin tämä säkkipaskamitäänsanomaton kusipää opiskelija on käynyt kitisemässä itselleen 1vkon ylimääräistä lomaa heinäkuulle jo kesäkuussa pitämälleen 3vko:lle. mistä syystä kaikkien lomat siirtyvät 1-3vko suuntaan tai toiseen. On se vaan niin percstä että kusi muuttuu emäksiseksi...päässä.

Tästä syystä olen tällä hetkellä etsimässä itselleni uutta asuntoa että pääsen tuosta kaupungin työsuhde (lue:naimisissa työnantajan kanssa) asunto paskasta eroon ja tämän jälkeen ilmoitan työsuhteen päättymisestä ja otan 3vko lomaa rahana pois. Vittu saatana. Ja tämän lisäksi haluan mainita että jos ko. opiskelijan työnteko ei muutu tulen tekemään kaikkeni maan ja taivaan välillä jotta tämän opiskelu ei jatkuisi.

Tämä nyt tälläistä itkupotkuraivari avautumista eli älkää ottako kaikkea ihan tosissanne, mutta voitte uskoa että vituttaa isolla I:llä.

Pissed off Aeroflot

TiedoitusKeskiviikko 11.04.2007 19:06

Isin rakkaat möhköfantit...isillä on nyt netti poikki koska kauhea isi-isi ei muistanut maksaa laskua ajoissa ja murisee ja väittää isille että on toimittanut laskun minulle jo aikojen alussa. Taitaa isi-isillä jo muisti alkaa pettämään kun onhan se kohta 50 vuotta vanha.