IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

ZZZKeskiviikko 01.03.2006 01:31

tiedättekö sen tunteen kun olet niin väsynyt että tahtoisit vain nukahtaa, etkä enää ikinä herätä?

VITTUUMaanantai 27.02.2006 17:01

ja sittten se et jotkut vinee jostain vitun suomen häviötä jossain vitun homo neiti laji lätkässä ni voi vittu...VITUN IKÄVÄÄ!!

vitun vittuMaanantai 27.02.2006 17:00

nonnih.. täs sitä nyt ollaan...

elämäni menee nyt todella päin persettä, opiskeluaika loppuu huomenna ja mitään en oo saanu aikaan, yhen kokeen oon tehny, en sit valmistu, rahaa jää käteen 50 e palkasta, en saa ens kuun vuokraa maksettua millään,koska olen "tienannut" tässä kuussa, ne ei maksa vuokraa ja heittää hyväl tuurilla jotain 10 e ruokakupongilla naamalle, kelan asumistukee saisin jtn 250 e jne, töitä on satunnaisesti mut ei niillä pärjää, persettä kaikki. mutsi ja faija ei sponssaa, ei oo antanu rahaa sitten intistä pääsyn, tai yleensä mitään, joskus lainannu autoa. miten vitussa tää nyt taas meni tähän, omaa saamattomuutta mitäs muutakaan...kirjaimellisesti vituttaa!!! noh ei tässä muutakun nälkäkuolemaa tekemään ja itseään syyttämään...HAHA!!!

töissä...Perjantai 10.02.2006 19:48

voihan pömpelin pölle...töissä VOI siis ola myös tylsää, tuntuu laittomalta kun ei ole mitään hommia, eikä voi tehä muuta kun dataa toisten tunnuksilla...:P

parempi puoliskoni lähti kiertämään maailmaa ja itse jäin yksin rannalle ruikuttamaan, edessä tylsä ilta datailun parissa, jos olisi rahaa, siis enemmän kun ne 40centtiä mitä tililtä löytyy ni vois vaik tehä jotain. Mutta onneksi Conan saapuu huomenna suomeen ja pitäis sitäkin puolijumalaa mennä katsomaan helsinki-vantaalle, aika epätodennäköstä että nään edes vilaukselta mutta pakkohan se on edes yrittää...ja sitten illall Henkka von Herzenille saunomaan..ehkä se piristää edes jossain määrin..kunhan ei uuvuttaisi niinkuin kerran kävi jossain itä-vantaalla. Tunarinkin pitäisi kai osallistua ilonpitoon, tiedä sitten.

noh..menen takaisin tylsistymään ja harrastamaan nekrofiliaa...siitä se riemu vasta alkaa...¨

btw. luin tänään meidän alan lehdestä monen sivun jutun joka käsitteli mm syöpä potilaiden seksiä, mies,nainen ja avannepussi "aluksi toivoin ettei Maijaa olisi häirinnyt epämiellyttävä tuoksu" voi jessus..kaikkea sitä ihmiset kirjottaa...oli sitten kanssa käyty kaikenlainen "syöpäpotilaan emätin pienenee ja sitä on harjoitettava suuremmaksi tekopenisten tai dildojen avulla päivittäin, miel kaksi kertaa, ja jos itse ei pysty tai halua niin kumppani voi auttaa asiassa ja tehdä kyseisen toimituksen", ei saatana kuvittele nyt "moro, mitä oot tekemäs? - en paljo mitään, pamputan muijaa dildolla et toosa olis isompi.." voi vittu joo..mutta näin sos. ja terv. alalla..nyt kaikki innokkaasti opiskelemaan uutta "kiehtovaa" ammattia...

poistun kuolemaan...

HALLELUJA!Sunnuntai 29.01.2006 20:52

VITTU JEEE!!!

MP3 LÖYTY!! housujen taskusta, voi jumalauta, ja toisesta reisitaskusta löyty reilu kourallinen yksittäispakattua hienosokeria jotka on varustettu viking linen logolla..


et semmost

Tämä päivä oli hyvä päivä.Maanantai 16.01.2006 01:09

Heräsin joskus päivällä, olotila oli tämänvuoden kauhein tähän asti. kasasin itseni ja lähdin siskopiskolle kikkailemaan ja moikkaa Adaa. Sitten tapasin Kokoomusnuoren, ja meillä oli todella hauskaa. Tulevaisuuteni kokoomusnuorena ei näytä vihreää valoa, mutta kulttuurikriitikkona sitäkin valoisammalta. Katsotaan mitä tuleman pitää ja toivottavasti minun ei tarvitse ajaa päätäni jäädyksiin.


*Ei muuta kun tukka pois ja....*

noh...Keskiviikko 21.12.2005 01:47

se oli sitten siinä..eipä tarvii enää arvailla....

pelastajaTorstai 08.12.2005 00:16

PRKL!

pelastin melkeen yksin tänään puol vantaata ja osan espoota:D

check this shit out!

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/sahkeet/Martinlaakson+voimalan+turbiinihallissa+tulipalo/1094775

olin siis tuolla..aika velmu setti:D


noh..sattuuhan näitä..olis saattanu vaanlähtee kunnol fleggaa ni sithän siin oltais oltu kun aika helvetin monta kuutiota kaikkeee kivaa palavaa lähtee palaa:D

nasse..mikä ihana tekosyy...Keskiviikko 02.11.2005 00:26

rakas p-kirja


löysin tänään sielun kumppanin täältä galleriasta..sen nimi on limppu...jos se lukee tätä ni se varmaan luulee ihan höpönlöpöjä...mut anyway..aivan loistavaa..yhtä kikseis nasseist ku mäkin ja kerto mulle yhen sivuston viel hyvää hyvyyttään...tämä nainen on jumalainen...olen päässyt kokeilemaan jo monen laista nassea mutta en omista kuin yhden..(tal. syyt). tästä syystä pidin nuorilleni tänään koulutusta paineilmalaitteista...noh ei vaisinkaan..vanhemmat älkää säikkykö.. siinä on vain jotain sitä..mikä pelottaa ihmisiä..siinä on vaikea hengitttää...näyttää pelottavalta..ja syy miksi se on kehitetty..senhän me kaikki tiedämme...se vain luo ihmisissä kauhukuvia..monelta eri kantilta..ja siksi se kiehtoo...siinä on se jokin...syvin olemus...


voikun te aikuiset sitten ootte...

aerobitch..

kikkeliskokkelisTorstai 27.10.2005 17:17

voihan nenä...nyt pits jonkun laittaa mun nenä vinoon..oon angstaillu nyt tunnin ja se saa riittää...päivä lähti kivasti liikenteeseen,aamulenkkii..hyvää aamiaista..kaikee tollast...mut sit nappas koulu kirjan käteen, ja sit repes helvetti..mikä vittu on pronomini, tai kuka tietää jotain jostain superlatiivista?onks näkyny?nyt niinku ehkä pikkasen harmittaa et ei tullu seurattuu joskus koulus sillai tarkkaan..mut ei..nyt sit 21veenä opetellaan sitä pilkun paikkaa ihan uudestaan...on tää niin tätä..mut joo juttelin tiinan kans ja olo parani..se on semmonen kiva piriste ruiske...aina kun kerkii..niskat jumis..fcuk!pits käydä kattoo jumbon laajennus osaakin tänään mut oliks se vähän tukos tänään ku siel on avajaiset?no ihan varmaan on..ei paljo kiinnostaa mennä ahdistuu jengin keskelle...mieluummin kaataa kotona seinät päälle..:D noh...maybe later jotain avautumisii lisää.."voi teitä aikuisia kun te sitten OOTTE"