IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Tänään:Maanantai 24.09.2007 03:17

Aamupalat valmiina odottamassa, kahvia, leipää, jogurttia, kaikkea, päivän lehdet nätisti viikattuna edessä. Aamiaisen jälkeen mietintämyssy päähän ja hmm... Pyöräillään helsinkiin. Ja niin me teimme...hissukseen poljeskeltiin ja nähtiin kaikenlaista matkanvarrella...kaiken lisäksi pieni tahaton lisäkierros Vattuniemen kautta...Sitten helsingissä pizzalle sponsored by äippä. Fillarit jätettiinki sitten Nordeskjöldin kadulle ja kyydillä kotio..huomenna sama nakki takas espooseen. On se vaan niin mukavaa. Olla toisen kanssa.

ps. Pikkupojat tuli kyselee mun pyörästä kaikkee mahollista maan ja taivaan väliltä. Ja paras:Paljo toi makso? 500e. Ostitsä ton ite? Joo. OMILLA RAHOILLA? ...tök tök... joo -_- Mut oli ne aika kumissaan moisen näkemisestä. :D Lokarit pitää ehdottomasti saada..ja peilit.

Eikäkun unille.

MyytävänäTiistai 18.09.2007 17:52

Ko vitriini Aerobitch

halvalla.

Ja torakoita 2kpl ilmaseks + boksi.

[Ei aihetta]Maanantai 10.09.2007 23:30

Onko paskan määrä vakio vai muuttuja?

[Ei aihetta]Maanantai 10.09.2007 18:39

Vaihdoin profiiliin espoo...*Viil Viil VIILI*!

Sauna.Maanantai 10.09.2007 02:29

On se vaan niin perkeleen hyvä. Tilavuuttakin löytyy ihan kivasti..sinne menee 3 persettä sopivasti ja 4 tiukasti. Hulppea kokoluokka kerrostalosaunaksi. Mutta pahaa siinä on se että siellä on pieni ikkunan räppänä mistä me voidaan Kapteenin kanssa huudella hävyttömyyksiä kännipäissämme ohikulkijoille. xD No eih..se ikkuna lukitaan kauan ennenkuin Jaska saapuu paikalle. Hyvät on löylyt..juuri sopivat. Ja nopeasti valmiskin. Puolessa tunnissa.

Ah..kyllä nyt kelpaa...

Olkaa kateellisia...edes vähän.

Noin.Maanantai 10.09.2007 01:30

Ja sit sain omankin myllyn kiinni vihdoin viimein...

Vielä on pientä sälää laitettavana ja kaks hirveetä kasaa muuttolaatikoita. Nyt on vaan pirunmoinen ongelma..mihin helvettiin laitan mun nasse kullat?

Vitriini jäi vantaalle ja mitään järkevää paikkaa niille ei löydy paitsi jos hakkaan ne tähän tietokoneen yläpuolelle seinään...tosin joku ei taida arvostaa. Ehkäpä jokin mukava hylly ja siihen sitten ne rakkaimmat esiin ja muut varastoon..ei kait muu auta, tosin makkariin ne olis täydellisiä koska siellä lämimerkkikin sijaitsee.

Kuvia laittelen näkyville kuhan saadaan tää niinku loppuun eikä joka kuvakulmassa näy "Muuttopalvelu Niemi".

Kissa tykkäilee aivan perkeleesti vaikka paskokin alleen automatkalla tänne. Onneks tuli anopin autossa :P

Ja kävi tässä hauska sattumuskin...raskaan päivän jälkeen ajattelimme käydä syömässä, ja oikein fiinisti Kauniaisten Rossossa. Pääsimme paikalle, auto parkkiin ja vaihainen mulkaisu ostarin pissalissoille ja amisteineille. Tyylikkäinä sitten neiti kainalossa kohti ruokapaikkaa ja annas ollakkaan...Koko saatanan rakennus oli puoliksi ammuttu huisan vittuhun xD pieni putoaminen ja tyylikkäästi takaisin autolle. Suuntasimme sitten loppujenlopuksi Olarin Chicos ravintolaan josta on aiemmin ainakin myyrmäen pisteen tiimoilta aika perkeleen paskat fiilarit mutta käsitys muuttui kertaheitolla, ko. paikassa oikein mukava henkilökunta ja nopea palvelu.

Nyt odottelemaan saunan lämpiämistä ja sen jälkeen Reservoir Dogs.

Eero kuittaa.

Muutto part 1Lauantai 08.09.2007 02:26

Kamat sisällä..thank god..jalat ihan paskana. Osa kamoistakin saatu purettua...vaikuttaa ihan hyvältä.

Ja haukuin naapurirapun hiphop pojan electran fillarin ihan pystyyn ja odotan että pääsen elvistelee sille omalla ridellani..hähää..ja sit ku purettiin kuorkista kamoja ni joku 3-4v pikkunen meni äitinsä kanssa ohi ja jotain höpisi siinä ja loppujen lopuks kuiskas äitilleen "äiti..mitä noi tekee"? äiti kuiskaa takas "No ne muuttaa tähän taloon" skidi:"saanks mä kattoo parvekkeelta" äiti kuiskaa takas "saat" :o parvekkeilla vilisi jengiä, kaverin autolle soitettiin alle 15min parkkipirkot..tosin ihan ymmärrettävää sillä parkkeeras lasten leikkipaikalle :P ja mies on kuitenkin kadetti :D höhöhööö...

Skumpat on korkattu ja maistettu..nyt aika mennä nukkumaan..

ps. Human Giant on ihan paras ohjelma! MINDEXPLOSION! xD

Muuttoapua FAST!Torstai 06.09.2007 14:39

Jos jollain ei satu olemaan mitään tekemistä perjantai iltana ni olet tervetullut meille kantelemaan muuttolaatikoita.

Kaikki käy, kuka vaan, ei mitään vaatimuksia...NO EI IHAN HIRVEE!!!

Lihaksikkaita, logistiikka-alan diplomi insinöörin paperit omaavia, reippaita, asiansa osaavia Kunnollisia muuttomiehiä.

http://www.youtube.com/watch?v=-VzG6t7PO1s

NO EIHÄN SINNE NIIIN VOI LAITTAA!!Mä olen hirvee seksuaalikielteinen PURITANISTI!

Eikun tosiaan...Kaikki käy!

Ja meille tuleekin kämpän seinään tällä idealla (huom. jälkimmäinen Henkka tyyppinen ratkasu, pontia ei tueta.)

http://www.tikkurila.fi/index.phtml?s=378

Reservoir Dogs kansikuva seinään ja toiseen seinään lämiristi tai laibach risti..miten vaan.

Ja ite olisin halunnu että olis tullu sängyn jalkopäähän Clockwork Orange kävelykohtaus kuva tällä idealla, mutta se koettiin liian ahdistavaksi..en ihmettele..mutta olisi ollut niin mukava herätä joka aamu synkkään ahdistukseen ja vihaan niin olisi lähtenyt työmotivaatiot heti ensisilmäyksellä oikealle tasolle.

Tosin..lomat on pidetty ja takaisin töissä. Arvannette fiiliksen. Ulostetta! Mutta toiv. (jälleen kerran) ei enää kauaa.

Mutta huomenna aamuvuorossa 7 hlöä, normisti 3 ja yheltä keilaamaan. On tässä joskus jotain "kivaakin" tosin mielenpyörteissä ajatuksena tiputtaa keilapallo jalan päälle näköpiirissä piiitkä sairasloma. >D

[Ei aihetta]Maanantai 03.09.2007 13:01

Gema

Tossa muutamia kuvia miitistä...laittelen ite kun saan tähän mahdollisuuden!