IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

höpö,höpö ja huomenna lissää!Sunnuntai 16.12.2007 20:12

Röllin näkösiä pikku-ukkoja joksentelee jalkojen juuressa laulaen samalla macarenaa..... Pekka kurkistelee meikän vaatekaapista, huellen naapureille kaikennäkösiä rivouksia. Olis vaikka vähän aikaa hiljaa ja piirtelis vaikka hattivatteja seinää. Vaaleanpunaset norsut tömistelee rappukäytävässä ja naapuri vissii raiskaa taas kissaa. Tää on tätä ihanaa ja rauhallista kerrostalo elämää..

Ei siinä hittojakaa... hermot hirttää koht noitten pikku kavereittenkaa, eivät osaa olla sekunttiikaa hiljaa. Pari kaverii kipes äsken katon rajaa ja nyt lentelevät ympäri huonetta liaanien kanssa ja leikkivät tarzania! Ottasivat ees tuon tiikerin kinni joka tippu äsken postilaatikosta ja meni keittiöön paahtamaan vaahtokarkkeja.

Taijan ottaa ton pekan tuolta vaatekaapista ja lähtee ulos väsäämää hiekka-ukkoo. Nimittäin meikällä ei taija olla enää kohta ensimmäistäkää paria kenkiä, ku hirmu rouskutus kuuluu tuolta vaatekaapista.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.