IRC-Galleria

Kiitti my dear friend!Maanantai 18.09.2006 02:31

Kysely pariskunnille

1. Mistä lähtien olette yhdessä? – No, puolivuotispäivää vieteltiin tossa 3.9., eli 3.3.06

2. Onko hän sinun ensimmäinen seurustelukumppanisi? - Ei.

3. Oletteko kihloissa? - Eip

4. Asutteko yhdessä? - Ei

5. Jos ette, suunnitteletteko sitä? – Ehei..

6. Kumpi "löysi" kumman? – Me huomattiin toisemme baaritiskin yli ja se oli menoa

7. Oletko ajatellut tulevaisuutta vakavasti hänen kanssaan? – no joo, mutta eipä olla kauheesti siitä puhuttu. Yhdessä olisi tarkoitus kuitenkin olla pitkään.

8. Hänen parhaimmat puolensa? – Hmm.. mistähän aloittaisi.. Okei, kiltti, huomaavainen, älykäs, kätevä.. Hyvä kuuntelemaan/seurustelemaan, hauska!... Niin ja tietty tappavan hyvännäköinen!

9. Huonoin? – Kun tulee väittely, niin se ei ikinä anna periksi, vaikka oisin oikeassa. Ja se ettei se kerro jos teen jotain ärsyttävää, vaan vasta seuraavan riidan aikana ottaa asiat esille..

10. Riitelettekö usein? – hmmjoo, ollaan me viimeaikoina riidelty silloin tällöin.. Usein mä aloitan sen, mut usein mä myös lopetan sen.

11. Oletteko samanlaisia? – No, aika monella tavalla joo… ehkä me ollaan.. (Saku ei varmaankaan oo samaa mieltä)..

12. Millainen suhteenne on, (kaverillinen, alkuhuumaa vastaava...)? – toverillinen ja kuitenkin kiihkeä ja tulinen :P

13. Uskotko yhteiseen tulevaisuuteen? - Uskon.

14. Uskooko hän? - Uskoo.

15. Paljonko teillä on ikäeroa? – Sakun mielestä paljon, mutta oikeesti 8kk.

16. Luotatteko toisiinne? - Luotetaan.

17. Mikä hänen lempi värinsä on? – hmm.. en oikeen osaa sanoa.. Tummanruskea ainakin on ollu suosittu/toivottu väri vaatteissa. Yleensä Saku tykkää väreistä, mutta vaatteet on aika perusväriset.

18. Entä mitä hän harrasti pienenä? – Purjehdusta.

19. Mikä on teille mieluisinta: yhdessä olo aivan rauhassa, huvipuistoretki vaiko bileet? – Tykätään makoilla ja lokoilla, mutta sille on aina niin vähän aikaa.. Tykätään käydä myös ulkona. No olihan meillä hyperkivaa myös Lintsillä!

20. Häiritsevätkö jotkin ystävät suhdettanne? – Ei.

21. Kaipaatko ikinä sinkkuelämää? – En.

22. Ovatko muut ystävyys suhteet kärsineet suhteenne aikana? – Joo. Kun muutenkin on kiireistä ja yhdessä olollekkin pitäisi jäädä aikaa, niin kaverit unohtuu helposti. Anteeksi!

23. Kumpi on tossun alla? – Mä voin olla. Vaikka aina yritänki määräillä.

24. Vaihtaisitko kultasi Vin Dieseliin? – Siis kuka se on?? Ai se kaljuvai? No en TOD! Mä en vaiha Sakua kehenkää.. Ees Pittiin..

25. Asia, joka yhdistää teitä, (mikä pitää teidät yhdessä)? – No, kyllähän te tiedätte.. Se on se LAAAV.. ja viihdytään muutenkin tosi hyvin yhessä, meillä on hauskaa ja meiän huumori on aika samanlaista..

26. Minkälaisia lahjoja olet saanut häneltä? – Kukan vaan.. :(

27. Hän sinulta? – Ostin sille hieeenoja työkaluja uuteen kotiin.. Ja tietty SKIPPO-kortit. Ja on se sanonu jotain sellastakin että sen elämä on paljon jännempää kun mä tulin kuvioihin.

28. Tunnetteko hyvin toistenne vanhempia, isovanhempia...? – Joo, vanhemmat on molemmat tavanneet ja tykänneet. Saku tapasi just mun mummonki, ja kuulemma se oli aika rento ja hauska tyyppi. En oo vielä tavannu Sakun isovanhempia.

29. Unelma lomanne? – Saku haluisi jonnekki lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan. Mä haluisin lähteä vaellukselle tai kaupunkilomalle. Tosin se rantalomakin tekis ihan hyvää mustille silmänalusille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.