IRC-Galleria

Taas sama laulu!Perjantai 16.12.2005 15:10

Taas kävi samoin kuin viime vuonna.. Ensin tämä neiti odottaa 3 viikkoa, että pääsee jouluostoksille ja sitten vihdoin ja viimein, kun mahdollisuus siihen avautuu, käykin "silleen" hassusti, että sitä alkaa miettimään: "Mitähän sitä nyt sitten oikeastaan ostaisi.." Kamala tilanne, rahaa olisi haaskattavana, hyvää shoppailu seuraa mukana, vaan ei, mikään ei oikein tunnu miellyttävän. Sitä paitsi ainoa asia jonka tiesin varmasti haluavan ja jota lähdin itselleni reissulta hakemaan (Madventures -dvd) oli loppuunmyyty. :(
Nooh.. joka tapauksessa kun kerta joulu on tulossa ja tiesin, että pitäisi kai niitä joululahjoja ostaa, ajattelin, että ostan ihan vaan muutaman lahjan. Jotain ihan pientä. Ja niin, todellakin, niin minä tein.. Pari vaivaista lahjaa ostoskorissa menen kassalle, niin herran jumala mikä järkytys minua odottaakaan: Parin hikisen lahjan hinnaksi tulee päälle 70 euroa!! Rupesi niin vituttamaan, että meinasin sanoa kassaneitille, että: "haista sinäki nyt vaan perse", mutta onneksi kuitenkin pidin suuni supussa.
Shoppailureissu on siis takana. Käteen jäi pari "ihan ok" lahjaa, tyhjä lompakko ja ällistynyt mieli siitä kuinka ihanan kallista se elämä oikeasti on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.