IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!
Tuntuu oudon tylsältä herätä päivään, jolloin ei ole mitään tekemistä. Ei pakollista menoa kouluun, ei mitään tärkeää tekemistä, ei menoa töihin, ei menoa yhtään minnekkään, SE RASSAA TIEKS?! Töihin on kyllä haettu, mutta vastauksia ei ole kuulunut.

Päivät menevät useimmiten sillai, että herään, syön+juon, soitan kitaraa/rumpuja/bassoa, menen rullaamaan, tulen takaisin, menen koneelle kahvikupin kera, syön jotain ja sen jälkeen nukkumaan. Kohta varmaan rupean soittelemaan kitaraa Lahden Hesen edessä viikonloppuisin, että saisin rahaa ryyppäämiseen.

Mutta mutta, onhan niitä hyviäkin asioita tapahtunut:
Rumpalin kanssa huomattiin, että bändiprojektissamme on 5 biisiä melkein valmiina (2.sta puuttuvat sanoitukset), biisien nimet näet alhaalla.
Vakituisen basistin etsintä on edelleen käynnissä, mutta suunnitelmassa on jatkaa projektia Tampereen suunnalla armeijan jälkeen.

Eipä tässä enää mitään, toivottavasti joskus pääsisi jopa levyttämään noi biisit. Haaveita saa aina olla, niillä ihminen elää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.