IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

AamutuimaanPerjantai 28.10.2005 11:33

Klo. 6:30 herätys ja 52 kilomeetriä auton kyydissä ja samanmoiset takaisin ajaessa/liukastellessa. Sama reissu pitäis vielä tänään tehdä, kiitos siitä että perheellä ei oo tarpeeksi autoja, mutta väliäkö tuolla, kun on kortti, korjaan AJOKORTTI.

klo 9:30 Kupponen kahvia kaunistaa, varsinkin kun se pitää keittää mikrossa, että näin laiskoja ollaan. Taidanpa hakea toisen....
Ainii, se onkin tänään perjantai, mutta hirveätä jurria ei pidä ottaa, sillä huomenna olis suuremmat bänditreenit rumpalin treeniksellä. Ai, mitä me soitetaan? Heviä oreganolla ja valkosipulla tietysti, mutta pizzaa ei olla pyörittämässä.

Erikoinen tapaus kyllä tämä päiväkirja, periaatteessa hyödytön, mutta kuitenkin siihen on pakko kirjoittaa jotain aina tekee mieli tai on tylsää, kuten nyt. Odottavan aika on pitkä, sanotaan.

Klo:11:07 Suihku tuo ihana herättäjä ja kohta pitäis pistää pullaa naamaan lähtee ajamaan ne toiset 52 kilomeetriä ja kello kolomen aikaan tulla takaisin.

klo: 17:44 Kolomen tuloaika venähti sitten puol kuuteen. Kotiin päästyäni samantein kahvia naamariin. Ainiin, edelleen on perjantai. Mihin sitä pitäisi vääntäytyä? Tiedä häntä.

klo: 21.jotain lähdin palloileen kylälle autolla ja päädyin Lahteen jne jne

Toivotaan, että tämä päivä päättyy hyvin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.