IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

Lahden Halli RevisitedKeskiviikko 02.11.2005 21:46

Klo: 19:41: Stuupidia -messuista luistaneena läksin kavereiden kanssa käymään uudestaan Lahden Hallissa. Aluksi oltiin vähän aikaa kaupungilla ja vedettiin kebabit (Lahden Pizza ünd Kebab) naamaan. Ilmeisesti joku Pantera -fani oli ostanut divarin tyhjiin Pantera -levyistä, joten levyttömänä lähdettiin kohti Lahden Hallia.

Teollisuus ja puupölyn tervehdyttäminä astuimme sisään Lahden Halliin ja maksoimme liput (5€/naama). Hallissa oli ihan mukavasti porukkaa ja tuttujakin nähtiin. Temput tehtiin ja väsyineinä odottelimme kyytiä ja sitten autossa mutusteltiin Simon suurella tunteella tekemää pullaa, mutta Janne ei antanut palanpainiketta. Edelleen Hallin lämpimin paikka on WC, mutta paskapaperi on aina loppu, vähän niinkuin Sauna Openissa taannoin kesällä. Nyt sitä odotellaan, että miniramppipoolihäsmäkkä rakennettais.

Nyt sitä istuskellaan kotona ja mietitään, että mitähän sitä vielä tekis...

Unohtu mainita, että Roxetten Sleeping in my car on hyvä biisi.

Musiikista toisen ajatukseen, miksi seksi myy musiikissa?
Oih, sitä ostetaan uusin neverheardpissisteinipurkkapoppimukaartisti levy, koska artisti on musiikkivideoissa aina vähissä vaatteissa, vai? Onko sinulla jo omasi pussycat dolls -levy? Ei! Muusikki on mitä on, tytöt on kauniita ja naitavia, ja tuottaja kerää helvetin hyvät rahat myymällä silkkaa paskaa paketissa, jolloin kunnon bändit ja artistit jäävät huomiotta. Kärjistetty versio, siitä viis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.