IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!

Eilinen päivä - Paskin päiväLauantai 12.11.2005 14:33

Hienosti päivä alko. Normaalisti kouluun, koulu loppu, sitten salivuorolle, sekin loppu ja sitten kotiin. Tämä siis oli päivän paras osuus. Sitten kaikki alkoikin mennä pieleen.

Kotin saavuttuani, Messengeristä oli tullu viestiä "Ei tartte lähtee kuskiks", ihan kiva, kun olin jo sopinut auton käytön ja varautunu koko reissuun, mutta paria päivää aikasemmin olisin mieluummin tämän viestin ottanut. Noh, oon saanu jo ihan tarpeeks ohareista, mulla loppuu jo huumori.

Kello tais olla 23:jotain, niin tulee puhelu "Meidän kuski rupes juomaan ja nää kaks haluu pois täältä Jämsästä" (Kyseessä siis on eri tapaus kuin tuo ylempi). Sitten kamat niskaan ja ajamaan Jämsään. Kaverit on ruhtinaallisen bensarahan, jopa 10 EUROA, ryyppävä kuski ja toinen jannu(joka jäi Jämsään) ovat mulle 40-50 euroa vielä velkaa ja sen lupaan, ettei ne pääse kuin koira veräjästä.

Sitten alkoikin matka kotiinpäin, mutta toinen kaveri heitettiin jo kotiin. Mutta matkaa jatkettiinkin Lahteen, jossa oli huomattavasti parempi meisinki.

ENSIMMÄISTÄ KERTAA joku tuntematon tuli sanoo mulle, että oli nähny mun kuvan galleriassa ja sitten se kehu mun partaa ja hiuksia. Aika erikoiselta tuntu siinä vaiheessa. Ilmeisesti tieto on levinny Drizzt_Do_Urden nimisen henkilön kautta.

Perinteinen Torvessa käynti, jossa oli 2e sisään ja joku electrourku-jazz-fuusio-bandi soittamassa. Ehdin kuunnella noin 15-30 minuuttia, kun tuli puheli, että "tuuppas autolle, ni ajat meitit kotiin" (LUKIJAN HUOMIOITAVA: EN OLLUT HUMALASSA TAI YHTÄÄN MITÄÄN OTTANUT KUN OLIN AUTOLLA!)

Automatkalla keskusteltiin niitä näitä ja sitä pitäis kerätä Legendaarisimmat letkautukset noilta reissuilta.

hyvänä esimerkkinä: "Miehet pistää pastillin suuhun, naiset kullin", tämän lauseen sanoja on iloisesti seurustellut yhden ja saman henkilön kanssa iät ja ajat, joten sovinismista häntä ei voi syyttää.

Toivottavasti täänä sais niitä saatavia takas, tai sitten alkaa läski tummumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.