IRC-Galleria

MuahahahaSunnuntai 06.11.2005 16:02

Äääh heräsin tänään aikaisin eli joskus 12 maissa ja sitten aloin kattoo kaappia ja se on tyhjä eli lähdin kauppaan ostaa maitoa mehua jne ja vein pullot kauppaan.
Jäi viellä 4 kaljaa kaappiin hmm hmm ja sitten ääh Annika ei syöny eile koko pitsaa nii sit mä söin kurkkua :<> ja sit öö tää mun vitun flunssa ei halua lähteä pois en tajua miksi vaikka oon yskänlääke pullon vetässy jo. Noh äiti tulee huomenna takaisin kotiin niin katotaan sitte että jos saan uuden semmosen pullon ^_^

ääääh mul on maha pipi :( ja haluttaa mennä suihkuun, mutta ei jaksa. Tänään varmaan pidetään ihan äijien ilta meillä, istutaan vaan ja möhötään ja katotaa teeveetä... Neloselt tulee varmaa joku filmi?

Muuten "äähhhäähäääää" te normaalit paskanaamat ette nää mua! Mä näyn vain niille jotka ovat tunnistautuneet irkkaajiksi joten hahahaa!
Spedet jotka ette osaa käyttää irkkiä niin mitä te teette irc-galleriassa joka on tehty jotta irkkaajat näkisivät toisten irkkaajien kuvia. Eli siis että näkee kenenkanssa chättää.

Eli sama asia kuin ne jotka ovat Kiss Chatissa niin miksi sinne Kiss Chat galleriaan pitää mennä ketään muita kuin Kiss Chattaajia... Vähän järki handuun.
Homma Hanskassa Ja HaNsKa hukassa... ^_^

<3 ******

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.