IRC-Galleria

LaivareissuTiistai 25.04.2006 19:04

Elikkä 23.4. lähettiin Viikkarille risteilylle minä samu (black_mamba) sami (nasseboi) ja sitten äitini serkkuni sekä kummitätini. Risteily alkoi ihan kivasti, otettiin ensiksi vähän kaljaa ennen buffettia 20:30 sitten mentiin sinne syömään, Sami oli jo siinä kunnossa ettei kyvennyt syömään melkein mitään... Samu oli ihan normaaleissa, tyytyväinen siitä että oli käynyt ostamassa kaikki ostokset tax freestä jo valmiiksi ettei paluu matkalla sitten ole rahanpuute kun pitää ostaa. Meni noin tunti ja Sami oli laataamassa kaksi kertaa vessassa ruuat ulos kun vatsa ei kestänyt. Otettiin sitten lisää kaljaa ja lähettiin Club 7:aan. Noin tunti ehdittiin olla siellä kun itse lähdin alas päin hyttiin koska mahaan tuntui aika kivasti, sitten 4kertaa pääsin ökäämään ruokaa ulos. Sen jälkeen lisää kaljaa ja sitten jatkui biletys. Minä ja Sami pokattiin jotkut jyväskyläläiset tytsyt ja sitten kun oltiin menossa illanpäätteiksi hyteille päin. Kysyin: "Meille teille vai eri teille?" Mun "poku" sanoi että "Kyl miulle maistuis mutta ko mie oon varattu." Noh ei se mitään, pakit jes! Lähettiin sitten Samin kanssa bilettämään lisää Samun kanssa kun tytöt lähtivät takas hytteihinsä juomaan limua ja nukkumaan siinä 21:00 maissa ;)
Biletys jatkui aika myöhään noin 06:00 maihin ja sitten mentiin nukkumaan hetkeksi. Sami meni 05:00 nukkumaan, minä 06:00, ja Samu päätteeksi siinä 07:00 maissa.

Ruotsiin kun sitten aamulla päästiin niin oltiin hieman sumeassa, kaverin piti tulla hakemaan meitä siitä autolla mutta meni hieman ristiin parin ongelman takia joten sitten 30min odotuksen jälkeen lähdettiin kävelemään vanhaankaupunkiin ja siitä jatkettiin General Onyxiä etsimällä kaupunkiin päin. Kävimme Speedwayssä ostamassa uudet kaulakorut ja sitten jatkettiin nälkäisinä matkaa Burger Kingiin.. Ainut joka jaksoi syödä koko aterian oli Samu. Siitä sitten napattiin taksi ja lähettiin kohti satamaa jo ja kello oli vain n. 14:00 ja laivahan lähti sitten vasta 16:45 eli mentiin aika aikasin jo sinne. Mentiin sitten kannelle ottaa aurinkoa ja juomaan lisää kaljaa.

Kaljat alko jo loppua niin käytiin ostaa sitten uusi lava ja jatkettiin sitä kittaamista. Kitattiin siihen noin 23:30 asti ja lähettiin siitä sitten Club 7:aan taas ja DJ soitti noin 3tuntia trancea eikä mitään muuta, kävi siinä noin tusina porukkaa valittamassa että vaihdas jo kun disco oli aivan tyhjä kun kukaan ei jaksanut sitä niin pitkään, jopa reivaajat lähtivät menemään heti 1,5h jälkeen. Mentiin sitten tanssimaan sambaa mummojen kanssa sinne toiseen mestaan ja tultiin takas kun musiikki genre vaihtui. Tanssittiin ja eipä oikein mitään erikoista sitten tapahtunut. Menin pahan mahan kivun takia nukkumaan jo 4:än maissa ja sitten Samia alkoi tympimään joten hän päätti lähteä hakemaan naisia ja valvoi sitten koko yön ja aamulla sain kuulla Samin kivasta 2on1 reissusta :D Samusta en tiedä mitä hän teki yön :D Muistan vaan että kävi hakee kaljaa lisää mun hytistä sille ja Samille.

Nyt kotona. Paha olo vieläkin. Eikä oo kaljaa. EvvvM. Musta tuntuu että paha olo tullu siitä kun vetänyt liikaa nikotiiniä Skrufilla ja muilla tuotteilla. ;SALEE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.