IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Puoliväli häämöttää!Perjantai 08.02.2008 00:19

Nyt se olis työssäoppiminen puolessa välissä kohtapuolin. Ja täytyy kyllä sanoa, että olen kasvanut varmana ainaki sen kymmenen senttiä. Alkaa tajuta mitä se suunnittelutoimistossa työskentely vaatii ja on jos meinaa siellä pysyä vauhdissa mukana. Koulusta sai hyvän pohjan, mutta ei vielä riitä oikein , jos opetuksen taso on tuo. Sen olen huomannut karmealla tavalla. Tällä hetkellä menee hyvin olen päässyt hyvään vauhtiin tuon 3D-piirtämisen kanssa. Ja motivaatiota nosti, kun sain uudemman ja tehokkaamman koneen, sekä Inventor simulation suite 2008 ohjelman eli uuden version inventorista käyttöön, mutta ei pidä silti unohtaa autocadiä ja 2D-kuvia niitäkin piirtelen mielelläni. Ei tässä ihmeempiä tuskin tätä kukaan lukee, mutta kirjoittelimpa huvikseni tänne kuulumisiani :D

Työssäoppiminen!Perjantai 18.01.2008 21:31

Joo-o harjoittelu etenee hyvää vauhtia ja koko ajan oppii uusia juttuja mikä on tietenkin hyvä juttu. Mutta tässä parin päivän aikana on tullu esille, että meitä ollaan opetettu väärin ja kyse on Inventor 3D piirtoohjelmasta. Piirtäminen aloitetaan origosta ja se meille ollaan opetettu, mut sitä ei että sketsi tasoja ei saa jättää vihreäksi elikkä joka ikininen taso pitää sitoa origoon aina ennen lopetusta ja mitoittaa niin että kappale muuttuu tumman violetiksi. Tämä on se juttu mikä on koko homman perusta jos tätä ei hallitse niin koko työskentely menee pillun päreiksi ja samaten kappale, kun jos sitä alkaa muuttelemaan jälkeenpäin. Rehellisesti sanoen mun koulussa piirtämät kuvat ei menisi läpi missään yrityksessä. Sellainen yllätys tuli vastaan.. mä ehdin jo luulla, että edes inventor olis opetettu kunnolla... mutta ei niin ei..

Hellurei!Torstai 29.11.2007 20:23

Nyt se työssäoppimen sitten koittaa mitä on ajattellut jo syksystä lähtien ku viimeinen vuosi alkoi. Vaikka kouluun olisikin niin helppo mennä, mutta on kivaa päästä tutustumaan uuteen ympäristöön ja uusiin haasteisiin.

itku pitkästä ilosta!Keskiviikko 28.11.2007 17:39

NOLLA! se oli siinä sitten :)

ooh!Tiistai 27.11.2007 22:18

tj 1 :)

joop!Maanantai 26.11.2007 21:08

nyt se tj on 2 enää :D

Vähiin käy ennen kuin loppuu :)Keskiviikko 21.11.2007 21:01

Amitsulla opiskelu tj on 3 oikein virallisesti nyt :D
- Vanhemmat »