IRC-Galleria

Aldaron

Aldaron

Jonni Lehtiranta

Puuh!Torstai 04.05.2006 06:03

Onpa matikan lukeminen yllättävän mukavaa onnistuessaan. Voi hyvillä mielin mennä nukkumaan ja jatkaa tarmolla huomenna. On muutenkin ollut oikein hyvä päivä - hamaslääkäri poisti terroristeja suusta, natsit saivat Achtung Panzerilta oikein kunnolla köniinsä ja antikvariaatista löytyi A.C.Clarken The Treasure of the Great Reef! Kirja jota en uskonut löytäväni. Tai tiennyt olevan olemassa, mutta siitä pitäisi kai hiiskua :).

Klara vappen!Sunnuntai 30.04.2006 06:35

Elämään kuuluu yhä lämpenevää ja nopeammin tahdikkaasti kopisevaa. Myös pimeys vähenee ja ympäristö kuvautuu entistä enemmän. Linnutkin laulelevat ja erilaiset keinut tekevät pahaa oloa. Sain tänään nurmikkoa hiuksiini ja sitruunasoodan! Minulle kuuluu siis hyvää.

..Ja sitten erästä ystävää vapaasti lainaten:

Oikein hyvää vappua kaikille teille ja laivaväylille!

IntoaMaanantai 24.04.2006 23:48

tuli jostain yllättäen. Tänäänkin juoksin työpaikan katolla kameran ja taskukaukoputken kanssa =). Oli kyllä mainio sää. Ja aamulla harjoittelin soitantoa ennen töitä.

Intoa on jopa niin paljon että saattaisin tässä kohta laittaa ruokaa! Ihan silleen pizzaa, ihan itse. Niin kuin vanhoina hyvinä aikoina.

MummujaSunnuntai 23.04.2006 23:52

Yksi täytti 89 ja toinen 75. Molemmissa bileissä oli kivaa ja molemmat mummut ovat yhä varsin virkeitä =). Minäkin virkenen sitä mukaa kun luonto lämpenee ja herää.

Pääsin taas pianon ääreen! \o/

Otetaas vauhtiaTorstai 13.04.2006 04:13

It was the end of life as we know it. Eikä mitään uutta ole osannut rakentaa. Sekin pieni mitä heiveröisesti väsäsi oli kuin Pisan torni. Pieni mutta pippurinen ääni päässä toistelee että pitäisi tavata ihmisiä hurjasti ja olla kammioitumatta, mutta vähän järkevämpi ääni on toista mieltä.

Kultainen keskitie. Tuijottanen kuin patsas tyhjyyteen nyrkkiini nojaten ennen kuin ryhdyn johonkin.

Kokeillaas tällaistakin: Jos tunnet minut, muistatko missä tavattiin ekan kerran? Kommentoi jos välität =).

Sillä mikä todella onkaan suurta?Tiistai 04.04.2006 07:00

En ole lukenut mitään tänä vuonna. No, melkein mitään, olen hiljalleen edennyt Dalai Laman Ancient Wisdom, Modern Worldissa. Ja nyt kun en kerran unta saanut luen taas, A. C. Clarkea, esimerkkinä siitä mitä scifin pitäisi olla. Aion kirjoittaa scifinovellin erääseen kilpailuun enkä oikein keksinyt tapaa aloittaa. Enkä ole tainnut aiemmin kiinnittää huomiota siihen miten ajankulu novellissa esitetään joten sitäkin oli ilo tutkia.

Viisaus on suurta, ja rakkaus ja huoli. Viisaus on tallennettavissa ja kopioitavissa. Suurimmat idolini ovat juuri Dalai-setä ja herra Clarke.

Hieman vapaamuotoisemmin raapustaen mulle kuuluu kai hyvää. Matikan toinen välikoe 20/24 ja silleen, elämä mukavaa.

Totuuden hetkiMaanantai 27.03.2006 03:40

Nimittäin matematiikan toisessa välikokeessa kyseltävien totuuksien hetki. Enköhän lue tässä vielä pitkään, piti pitää taukoa kun nuo malliratkaisut ovat melkein mutta ei täysin erilaisia kuin omat yritelmäni. Ällistää päästä.

Mitähän mulle kuuluu? Oon aika kylmästi vaan laskenut, joten ihan hyvää kai. Sain vanhemmilta kellon joka näyttää ajan lisäksi suunnan ja korkeuden. Sitä pitää päästä testaamaan vuoristo-olosuhteisiin mahdollisimman pian. Ja näyttivät Teneriffankuvia, hienoa oli siellä. Detached from emotion, I would say. En edes keksi kirjoittaa mitään tunteellista. Paitsi että moni ystävä tosi rakas.

Taivas!Tiistai 21.03.2006 03:40

Olin tänään nimittäin Polluxin tähtiretkellä. Oli ilo löytää omalla putkella hienouksia, seurata muiden guruilua ja kysellä mikä ois taivaan toiseksi helpoin kohde. Sen löydettyäni kysyin tietysti kolmanneksi helpointa ja niin edelleen :). Järjestyksessä: Seulaset, Orionin sumu, Misam, M37.. Omalla putkella tuli nähtyä myös Saturnus ja sen kuut Titan ja Rhea, ja Andromeda, joka jäi pelkäksi läntiksi. M81 ja M82 jäivät löytymättä vaikka yritys oli kovahko. Polluxin isommalla putkella näkyi M43 ja rengassumu, joista jälkimmäinen jäi kyllä melkein uskon varaan.

Niin tosiaan, Porkkalanniemellä oltiin. Yllättävän hyvä paikka yllättävän lähellä. Retki noin 19:00 - 00:30, josta perillä huomattavasti lyhyempi aika.

In other news, luissa ja ytimissä on yhä kylmä ja hoitokissa on natustanut mun bambuani, joka ihme kyllä elää yhä. Ihme se on tosin mun, ei kissan, takia.

LogiraapustusMaanantai 13.03.2006 12:33

Oon sit kurkusta kipeä. Toinen flunssa tänä vuonna. No, hyvä jäädä kotiin potemaan ja tehdä vaikka kaikkea sitä mitä on halunnut muttei ehtinyt. Musisointia, joo. Kannatan. Ja katsomaan Lostia, kun on tuo ensimmäinen esityskausi dvd:llä =). Pahus, se uhkaa minkään muun tekemistä pahasti..

Yhä vaan näen unia siitä yhdestä tytöstä.

Matkustus ois hurjan hauskaa. Vanhemmat lähtee kohta Teneriffalle viikoksi, mä voisin varsin mielelläni lähteä mukaan ja kiivetä sen tulivuoren rannalta lähtien itse. Olisi erilainen "aurinkomatka" :). Majoitus tulisi vanhempien kautta helposti, mutta lentoliput ovat aikamoisen kalliita. Katsotaan josko jotain äkkilähtöä saisi halvalla.