IRC-Galleria

Aliis-

Aliis-

Beautiful dreams.

Huoh.Lauantai 10.03.2012 18:00

Enpäs ole pitkään aikaan mitään blogitekstiä kirjoittanut. Ei jotenkin ole osannut. Nyt vaan taasen ahdistaa sen verran, että taitaa tehdä ihan hyvää purkaa vähän päätä.

Sattuu. Aivan järjettömästi. Tällä hetkellä lähinnä sellainen tunne, että sydän on revitty rinnasta ja leikelty palasiksi. Tahtoo pois, tahtoo unohtaa, antaa olla, luovuttaa, nukkua. Ja silti tietää, ettei mikään noista ole mahdollisuus.

Pitäisi syödä, pitäisi nukkua. Kumpikaan ei onnistu niin kuin pitäisi. Pitäisi tehdä paljon muutakin, lukea tentteihin, hoitaa harrastukset, spex, oma elämä, ihmissuhteet. Kaikki tuntuu aivan mielettömän raskaalta ja vaikealta. Kyllähän sen nyt tajuaa, että on vaan pakko jaksaa, pakko tehdä, pakko liikkua ja hoitaa elämää. Mitä muita vaihtoehtoja sitä olisi? Mut se vaan tuntuu aivan helvetin vaikealta.

Mä oikeasti toivon aivan hitosti, että saisi jotenkin revittyä ittensä tästä suosta. Kyllähän sitä välillä näkee auringon paistavan, huomaa nätin kevätilman ja tajuaa että elämä jatkuu. Mutta suurin osa menee harmaassa sumussa, ilman, että kykenee nauttimaan mistään.

Hitto että elämän pitää olla paskaa. Milloin tää menee ohi? Milloin sitä taas tajuaa, että maailma on oikeasti täynnä ihania mahdollisuuksia, joihin vain pitää tarttua?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.